- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #4.341
Sabırla bekliyoruz bakalımBence bi degisiklik yok canim gazda 3 aydan sonra geciyo diyolar onu bekliyom bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabırla bekliyoruz bakalımBence bi degisiklik yok canim gazda 3 aydan sonra geciyo diyolar onu bekliyom bende![]()
Canım ben bebelac gold kullanıyorum tavsiye ederim çok memnunum :)Müslinörtü ne ki ne kadar cahilimbu arada sen hangi mama kullanıyordun canım üç bin kez sordum galiba
Mama yok canım çok sukur sadece süt için fındıkmama veriyor musun? mama vermiyorsan normal bence napıcan rejime mi sokcan süt çocuğunu. yesin büyüsün minik fındık
Yeminle Muslin ne bilmiorum ya ben çahil kaldımBen de ilkinde bilmiyordum kullanmadim. Gorumcem geldiginde oglumun ustune tülbent ortuyordum aa müslinin yok mu ben seni almistir diye dusunmustum diye beni ezikledi.canim uzun sure kullanirsin yaz kiş deme. Tatile felan gidersiniz seneye orda cok lazim olur :)
Huyu kötüledi benimkinin aklı mı basmaya başladı ne olduysa bana yapışık yaşama gibi bir arzusu varKızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz![]()
Evet canım ama biz kırkımız çıkınca azdık mızmız uyku düzeni olmayan bir bebiş olduk yani hayallerim yıkıldıKızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz![]()
:) tamam canım öyle yapayım o zamanikisinin de görevi farklı. Bütçe olarak bakıyorsan basit bir dönence almanı tavsiye ederim. oyun halısına biraz daha fazla para kalsın. bizim park yatakla gelen korkunç dönenceye bile bayılıyor benim kızçok seçici değiller dönence konusunda
al kız müslin kalın tülbent gibi bişeymiş her derde devaymış olmayanı görümcesi ezikliyomuş![]()
![]()
Canım bn ilkin onu kullandım rahattık gaz maz yoktu süper uyuyordu etraftakiler carcar aptamil dedi aldım güzel gelişti bebeğim baya ama gazımız çok oldu birde uyku azaldı sanki bu hafta tekrar bebelaca döncenCanım ben bebelac gold kullanıyorum tavsiye ederim çok memnunum :)
Ayy etraf çok biliyor ya. Benim annem de diyor bak bilmem kim şu mamayı kullanıyor bebek iyi kilo almış ondan al filan. Sağlıklı olsunlar da bazı mamalar çok şekerliymiş şişiriyormuş bebeleri çok korkarım öyle şeylerden. Zaten çok üzülüyorum mama veriyorum diye. Biri çıksa deseki 1 aylık bebeye evde şöyle doğal mama yapılır bütün vitaminleri de karşılar formül mamayı hiç vermezdim açıkçası. Hazır ürünler öcü gibi görünüyor gözüme. Bence arkaya yazdıklarında şeffaf değiller kim bilir yazmadıkları neler var içinde.Canım bn ilkin onu kullandım rahattık gaz maz yoktu süper uyuyordu etraftakiler carcar aptamil dedi aldım güzel gelişti bebeğim baya ama gazımız çok oldu birde uyku azaldı sanki bu hafta tekrar bebelaca döncen
Hahahahah inanmıyorum,
benim oğlumun adı da Ertuğrul, ve aynen dediğiniz gibi hep çatık kaşlı, çok sert ve şimdiden o özelliğiyle meşhur
Sadece rüyalarında gülümsuyor. Bakalım bugün 40mız çıktı, bundan sonra çok güler diyolar
Sevindim oğlumun adaşları olmasına![]()
Ama oyle değil mi bacim ya benim muslin bezime karışıp ezikleyecek adamı madam yaparım vallaAahahahaahah Allah iyi etsin kız seni yaaa ne güldüm![]()
![]()
Kızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz![]()
Kızlar sütleri neden biriktiriyorsunuz?matsiyahoje
Ben yavrum hastanedeyken sağıyordum fazla geliyordu o zaman çok az beslenebildiği için. Kalanını mecburen attımdı derin dondurucuya. Artık atmıyorum. Dondurucudakileri de vermedim hiç. 3 ay ömrü var mecburen dökeceğim sanırım onları. Çünkü bebeğin ihtiyacına göre süt üretiliyor ya eskileri vermek istemedim. Yetmeseydi verecektim tabi de... Sizler ilerde sütünüz azalırsa falan diye mi koyuyorsunuz? Ben de mi koymalıyım? Ama sağacak kadar çok da yok artık bebek emiyor anca.
Benim kız gündüzleri 2 saatte bir emmek istiyor, bazen 2 saati bekleyemediği de oluyor. Ama gazdan olduğunu sanmıyorum. Acıkıyor bence. Çok uzun emmiyor çünkü. ilk zamanlar 20 dk emerdi şimdi 8-10 dk da bırakıyor.
Ama oyle değil mi bacim ya benim muslin bezime karışıp ezikleyecek adamı madam yaparım valla![]()
Cahillik başa bela 2.çocuğu dogurdm bilmiyorum valla o nedir![]()
Ben de şubatta başlayacağım. İnş hep bol bol sütümüz olur da bir gün önceden iş yerinde sağıp taze taze veririz.
Anladım canım. İnş sütümüz her zaman bol bol olur da taze taze emer yavrular. Kızım hastanedeyken doluyordu aynen öyle ama şimdi sık emiyor beni rahatsız edecek hale gelmiyor göğüslerim. Ben de sağmıyorum o yüzden. Bir de derin dondurucum çok büyük değil kurban da geliyor var olanlar dursun bakalım. Süt toplama poşetlerinde de 6 ay yazıyor bana kalsa 1 sene de bişey olmaz onlara. Dondurucular -18 derece çünkü.
Yalnız bazı yerlerde okuduğum sütün tadı değişiyormuş. Çözdürdüğün sütü verdin mi hiç? Alıyor mu kızın?
inşallah canım. benim kız tek göğüsle doyuyor genelde. diğer göğsü sağmaya vaktim pek olmuyor ama özellikle gece ve sabah ikisi de doluyor. birini verip diğerini sağıyorum. iki kere sağıp birleştirip buzluğa atıyorum. bir kere sağınca az oluyor çünkü.Ben de şubatta başlayacağım. İnş hep bol bol sütümüz olur da bir gün önceden iş yerinde sağıp taze taze veririz.
Anladım canım. İnş sütümüz her zaman bol bol olur da taze taze emer yavrular. Kızım hastanedeyken doluyordu aynen öyle ama şimdi sık emiyor beni rahatsız edecek hale gelmiyor göğüslerim. Ben de sağmıyorum o yüzden. Bir de derin dondurucum çok büyük değil kurban da geliyor var olanlar dursun bakalım. Süt toplama poşetlerinde de 6 ay yazıyor bana kalsa 1 sene de bişey olmaz onlara. Dondurucular -18 derece çünkü.
Yalnız bazı yerlerde okuduğum sütün tadı değişiyormuş. Çözdürdüğün sütü verdin mi hiç? Alıyor mu kızın?
canım senin kızın mı aşının ertesi günü ateşi çıkmıştı?Müslinörtü ne ki ne kadar cahilimbu arada sen hangi mama kullanıyordun canım üç bin kez sordum galiba
Ayyyy kötulemesinde bu hale razıyım benHuyu kötüledi benimkinin aklı mı basmaya başladı ne olduysa bana yapışık yaşama gibi bir arzusu vartuvalete gidemez oldum