- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #4.401
Susma kız vur yüzüneAy vallahi sinir oldum bunu az önce soranda on aylık bebeğe hazır meyve puresi veriyor dicektim sen niye onu veriyorsun da işte sustum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susma kız vur yüzüneAy vallahi sinir oldum bunu az önce soranda on aylık bebeğe hazır meyve puresi veriyor dicektim sen niye onu veriyorsun da işte sustum![]()
Benim oğlumun ismide ertuğrul ama hic çatık kaslı değil sürekli gülüyorErtuğrul'lar isimleri gibi ağır başlı sert duruşlu demek
Vay be bizim oğlanlar ürkütücü demek
Canim cok gec gordum kusura bakma.genelde ilk gunu atlatinca cikmiyo diyr biliyorum36,8 -37 arasında gidip geliyor bugün.daha çıkmaz mı diyosun emin misin?
Takmamaya çalışıyorum da bunu diyenler hep anne olanlar anlamıyorumCanım hiç takma kafanı ya, bana da devamlı biberonla gören ne o emzirmiyor musun diyor, hiç istifimi bozmadan hayır emzirmiyorum hoşuma gitmiyor diyorum üzerine birşey diyemiyorlar :) sanki keyfimizden ben her mamadan önce mutlaka emziriyorum ardından mama takviyesi yapıyoruz sütüm çok az maalesef ama takmıyorum da kafama
Ebebekte vardi canim bugun gordum.hemde baya buyuktuBen de cok memnunum canim. İki tane var ama boyutlari kucuk biraz.baska da bulamadim. Nerden almistin sen ? Bir de markasina gore kalitesi degisiyor mu bu kumasin? Birinde vardi daha yumusakti sanki.
Kızlar aranızda memur olup doğum yardımını alan var mı. Ben daha başvurmadim ne yapmam lazım iş yerine mi gitmem lazım
Mama zehir miymis acaba cahil insanlarBıktım bu kadınlardan bıktımmmmNiye mama veriyormuşum zevk için tamam mı çok büyük zevk alıyorum bebeğime mama verirken
![]()
Benim oğlumun ismide ertuğrul ama hic çatık kaslı değil sürekli gülüyor
Allahım bu bebekler beni öldürck ya. Maşallah doruk paşamaHehehe yerim sipabizde de var cnm bu durum meleklere güler derler :)Eki Görüntüle 1879634 tabi en masumu bu bazen ağzını 1 karış açıp güldüğü de oluyor :)
Valla bizimki kırkından sonra gülmeye başladı resmen. Belki de kendimi odakladığım için ama büyüklerin de bi bildiği vardır illaKızlaaar ya şu 40 çıkınca çok mu değişiyor bebişler herkes oyle diyo büyük bir beklentiye girdim vallahi ne keramet var şu kırkta daha 28deyiz biz![]()
Valla ben de duydum ama ne işe yarar bilmyrm. Benim görümceler de bilmydr kesin dur ben alm siz biliyomusunuz die eziklym. Hepinizin yerineal kız müslin kalın tülbent gibi bişeymiş her derde devaymış olmayanı görümcesi ezikliyomuş![]()
![]()
Kaç aylık oldunuz kuzumBenim oğlumun ismide ertuğrul ama hic çatık kaslı değil sürekli gülüyor
Topicde 4 Ertuğrul olduk,
rekor bizde olabilir![]()