• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar yine bir fikirle karşınızdayım :KK52:

Bunu internetten takim olarak aldım. Eki Görüntüle 1879832 Ayni tişörtün babasının-kızı, annesinin-oğlu/kızı, copy-paste gibi versiyonları da vardı :) kumaşı da yumusacik. 2-3 güne hemen getirdiler. İsteyene özelden link verebilirim.
Yaa tshirtleri boşver de ben oğluma bayıldım maşallah suphanallah saçları yerim allah bağışlasın nas felak okudum hemen:nazar:

Yaa tshirtleri boşver de ben oğluma bayıldım maşallah suphanallah saçları yerim allah bağışlasın nas felak okudum hemen:nazar:

Allah razı olsun canım. Cümlemizin evladını bağışlasın rabbim :KK36:

Ah ah o saçlar dışardayken çok güzel de karnımın içindeyken ne kadar midemi yakmıştı bir bilsen... :anneadayı:

Bunu internetten takim olarak aldım. Eki Görüntüle 1879832 Ayni tişörtün babasının-kızı, annesinin-oğlu/kızı, copy-paste gibi versiyonları da vardı :) kumaşı da yumusacik. 2-3 güne hemen getirdiler. İsteyene özelden link verebilirim.
Bana versene cnm çok beğendim

Ay yeni anladım bu senin oğlun mu maşallah subhanallah kız.yeeim ben onu.dur ben de okuym hemen Felâk nas

maşallah gamzelerine tütütü allah nazarlardan saklasın çok tatlı.
benim kız da saate avizeye bide koltukların desenli olan kırlentlerine kitlenip bakıyor gülüyor. kırlentlerle baya baya konuşuyor koyu muhabbetlere giriyor :KK70:

Amin cnm hepimizinkini . Çok şükür hepsi aynı. Gelişim belirtileri demekki.

İyi geceler kızlar bişey danışmak istiyorum siz bilgili annelere ateşölçer alacağım ne marka önerirsiniz çok pahalı olmamak koşuluyla arkadaşım chicco aldı hiç memnun değil hep yanlış ölçüyo diyo ben de kararsız kaldım kullandığı ateşölçerden memnun olanlardan tavsiye alabilir miyim bir de biliyosunuz devlet ikinci çocuğa 400 üçüncüye 600 tl destek veriyo alan var mı acaba merak ettim eşim yarın bi bakacak müsait olunca

İyi geceler kızlar bişey danışmak istiyorum siz bilgili annelere ateşölçer alacağım ne marka önerirsiniz çok pahalı olmamak koşuluyla arkadaşım chicco aldı hiç memnun değil hep yanlış ölçüyo diyo ben de kararsız kaldım kullandığı ateşölçerden memnun olanlardan tavsiye alabilir miyim bir de biliyosunuz devlet ikinci çocuğa 400 üçüncüye 600 tl destek veriyo alan var mı acaba merak ettim eşim yarın bi bakacak müsait olunca
Yardım parasını ssklı olmayanlar alabiliyor bildiğim kadarıyla

Off çok kötü olmuş bir telefoncu ile görüş cnm daha mantıklı birşey derler
Kuzum gerek kalmadı, Allahtan gmail hesabım vardı o fotoğrafların hepsini otomatik olarak yedeklemiş hepsi duruyormuş mail hesabımda çok şükür :dua: inan telefona değil fotoğraflara üzüldüm ama halloldu neyse ki :halay: Aman sizler fotoğraflarınızı falan yedeklemeyi unutmayın

Ben aldım, başvururken tarih veriyorlar zaten şu tarihte gidip ptt den alın diye

Yardım parasını ssklı olmayanlar alabiliyor bildiğim kadarıyla
Herkes alabiliyor Can'ım

D Daisymom canım bilgiler hafıza kartında olabilir.öyleyse hafıza kartını başka telefona takıp alabilirsin fotoları
1cicek3bocek 1cicek3bocek maşallah doruk iyi kilo almış. dr ne dedi bu konuda? deniz bu ay 1300 almış benim dr bu kadar kilo alması sağlıksız dedi mama verme sakın dedi. ama ben zaten mamayı mecbur kaldığımda veriyorum.
@ALTINIM @sssn Emira SY Emira SY kızlar annemin de desteğiyle bu geceyi ateşsiz atlattık çok şükür. tehlike ne zaman geçer acaba? annem geçti artık diyor ama burda aşının ikinci günü birinin ateşi çıkmıştı diye okudum ben
Canım hafıza kartında yoktu ama gmail hesabım yedeklemiş fotoğrafları, çok şükür orada duruyormuş
Maaşallah Deniz'e :nazar::nazar::nazar:

Back
X