• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Biz hep ayniyiz canim.aksam ustu uykusundan 5 bucukta uyansada aglayarak uyuyo.hadi cok uykusu var ondan agliyo dedim.7 bucukta da kalkti yine ayni :ıslık:
Anneyi rahatsız edecek ya birşekilde :halay: annemin kıymetini bebegim olunca daha iyi anladım neler çekmişler bir de bir tane değil yâni

Kizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Canım ben de öyleyim ne anne ne kaynana var esim sağolsun yardim ediyor o bakıyor ben yemek temizlik yapıyorum bazen o yapıyor bazen dışardan söylüyoruz boyle zaman geçiyor esim olmasa çok yorulurum özellikle gece uyutma konusunda çoğu zaman eşim uyutuyor çünkü benim pilim bitmiş oluyor o saate kadar

Kizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Canim zaman gectikce duzenini buluyo insan.ben kirkim cikana kadar kayinvalidemde kaldim.ne yemek yaptim ne is.evime gidince napicam ben diye kara kara dusunuyodum.simdi evimden baska bir yere gitmek istemiyorum :) bazen kizimi pusete koyup oda oda supuruyorum.toz alma isinide o uyurken yapiyorum.yemegi de ayni sekilde.2 haftadir esimle yapiyoruz temizligi evi o supurunce uzun sure supurmeme gerek kalmiyo.allah razi olsun cok yardimci bana o konuda.yoksa hergun ev supurulmek istiyo.yemegide genelde 1 ya da 2 cesit yapiyorum.corba ana yemek ya da sadece ana yemek.aksam esim isten gelip sofrasini hazirlar yer geri toplar.baska birsey beklemiyorum.benim sansim kizimim uslu olmasi esimimde secici olmamasi

Evet çok şükür 2 gündür daha rahatız, en azından mamayı yedikten sonra yüzü gülmeye başladı yavrumun. Önceden gazdan dolayı hep ağlamaklı olurdu:KK43:
Bugün doktora gittik, gelişiminin iyi olduğunu söyledi ve içim rahat etti. Yüzündeki ve göğsündeki şeylerin de atopik dermatit olmadığını söyledi. Ama bunun için de herhangi bir krem vermedi. Ancak ben bu durumu biraz takıyorum:KK43: Çünkü bir süredir geçmiyor sanki hep olacaklarmış. Mustelanın ürünlerini tavsiye etti. Ben de zaten şampuan bioderma kullanıyordum, onunla da devam edebileceğimi, zaman içinde geçeceğini söyledi. Umarım böyle olur :KK43:
Bizim de 2. Ay aşımız yaklaşıyor 10 günümüz kaldı. Doktorumuz rota virüsü aşısını şiddetle tavsiye ediyorum dedi. Aklınızda bulunsun, muhakkak verem aşısı ile aynı gün yaptırmak gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Canım ben de öyleyim ne anne ne kaynana var esim sağolsun yardim ediyor o bakıyor ben yemek temizlik yapıyorum bazen o yapıyor bazen dışardan söylüyoruz boyle zaman geçiyor esim olmasa çok yorulurum özellikle gece uyutma konusunda çoğu zaman eşim uyutuyor çünkü benim pilim bitmiş oluyor o saate kadar
Cok sanslisiniz siz benim eşim yurt disinda çalışıyor annem de çalışıyor is yerini birakip gelemiyor kaynanam baska sehirde o kadar zorki su içmeye vaktim olmuyor

Canim zaman gectikce duzenini buluyo insan.ben kirkim cikana kadar kayinvalidemde kaldim.ne yemek yaptim ne is.evime gidince napicam ben diye kara kara dusunuyodum.simdi evimden baska bir yere gitmek istemiyorum :) bazen kizimi pusete koyup oda oda supuruyorum.toz alma isinide o uyurken yapiyorum.yemegi de ayni sekilde.2 haftadir esimle yapiyoruz temizligi evi o supurunce uzun sure supurmeme gerek kalmiyo.allah razi olsun cok yardimci bana o konuda.yoksa hergun ev supurulmek istiyo.yemegide genelde 1 ya da 2 cesit yapiyorum.corba ana yemek ya da sadece ana yemek.aksam esim isten gelip sofrasini hazirlar yer geri toplar.baska birsey beklemiyorum.benim sansim kizimim uslu olmasi esimimde secici olmamasi
Benim kizim sürekli emmek istiyor bide eşim bi ay kaldi yanımızda yurt dışında çalışıyor kucağa alistirdi bebegi inmek istemiyor kucaktan bende yalnizim bıraktım mi deli gibi ağlıyor dayanamıyorum mecburalıyorum kucaga cok zor böyle nasıl devam edecek bilmiyorum

Ya ben de hipp veriyorum ama kakasını çok ısınacak yapıyor. Başlamışken devam ederim dedim ama sanırım ben de bebelac alacağım. Günde bir kere çok kaka yapıyor ekin ama ıkınırken çatlıcak diye korkuyorum valla. Boşa ıkınmıyor, kaka çıkıyor ama sanki katı gibi. Kabız değil eminim ama rahatsız etmeye başladı beni :KK43:
Ben bugün çok rahatım kızım ıkına ıkına bi hal olmuştu hem gece hem gündüz çok rahattık tabi gaz oldu ama aptamilşn onda biri kdar

Annem gidene kadar öyle dusunuodun ama inan Allah güç kuvvet verio 2 çocukla yemek süpürge çamaşır işleri halledebiliorum

Benim kizim sürekli emmek istiyor bide eşim bi ay kaldi yanımızda yurt dışında çalışıyor kucağa alistirdi bebegi inmek istemiyor kucaktan bende yalnizim bıraktım mi deli gibi ağlıyor dayanamıyorum mecburalıyorum kucaga cok zor böyle nasıl devam edecek bilmiyorum

Kanguru ya da slingde alsan, en azından sırtını, belini rahatlatır azıcık.

Mutlaka haber et canim :) bizde istanbuldayiz uzun yol olacak bize
Hava gayet iyi canim cok sıcak değil suan... Ama düzen bozulunca zor oluyor 3 te uyandı oglum uyumuyor eltim uykusu olursa uyur çocuk uykusu olmayan çocuğu uyutmaya çalışıyorsun diyor cok biliyor diğerininde oğlu 6 aylık benim oğlumdan fazla uyudu gece uykusuna daldı bile cok gıcık alıyorum yaaa esimde içlerine ısrarla sokuyor beni

idilduam idilduam canım soruna atlamış gibi olcam ama ben kullanıyorum momfort gerçekten çok rahat ettm... Kızımla oğlumu kreşten almaya ya da bırakmaya gidiyorum sonrasında yürüyüş yapıyorum, dün mesela 2 saate yakın pazar dolaştım ağrım sızım olmadı kızım da seviyor tavsiye ederm ben yenidoğan aparatlı aldım 3-4 aylık olana kadar onunla kullanıcam

Cok sanslisiniz siz benim eşim yurt disinda çalışıyor annem de çalışıyor is yerini birakip gelemiyor kaynanam baska sehirde o kadar zorki su içmeye vaktim olmuyor
Ay canım ya peki kızkardeşin falan yok mu ya da yanina bir yardımcı alma gibi bir imkânın, dua et canım Rabbim sana bebeğini nasip ettiyse elbet bir kolaylığını da verecektir biraz daha sabir canım

Slm kizlar benim bebegim 47 gunluk oldu digdugundan beri 2 dakika susmuyor surekli agliyor nefesini son ana kadar tutuyor ve kizariyor krkudan tekrar kucaga aliyorum kucakta duruyor yataga koydugum an yada kucakta yatar pozisyon aldigi an basbas bagiriyor ne yapacam bilemiyirum hic susmuyor hep kucakta psikolojim bizuldu artik gaz icin agulin veriyorum ekstra sut harici mama takvuyesi yapiyorum

idilduam idilduam canım soruna atlamış gibi olcam ama ben kullanıyorum momfort gerçekten çok rahat ettm... Kızımla oğlumu kreşten almaya ya da bırakmaya gidiyorum sonrasında yürüyüş yapıyorum, dün mesela 2 saate yakın pazar dolaştım ağrım sızım olmadı kızım da seviyor tavsiye ederm ben yenidoğan aparatlı aldım 3-4 aylık olana kadar onunla kullanıcam
Atlamakla çok iyi yaptın valla :KK48: bende yenidogan aparatiyla alicam canım tek takip cikabiliomusun mesela bebek o aparatta rahatmi :kahve:

Back
X