- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #4.641
Anneyi rahatsız edecek ya birşekildeBiz hep ayniyiz canim.aksam ustu uykusundan 5 bucukta uyansada aglayarak uyuyo.hadi cok uykusu var ondan agliyo dedim.7 bucukta da kalkti yine ayni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneyi rahatsız edecek ya birşekildeBiz hep ayniyiz canim.aksam ustu uykusundan 5 bucukta uyansada aglayarak uyuyo.hadi cok uykusu var ondan agliyo dedim.7 bucukta da kalkti yine ayni![]()
Canım ben de öyleyim ne anne ne kaynana var esim sağolsun yardim ediyor o bakıyor ben yemek temizlik yapıyorum bazen o yapıyor bazen dışardan söylüyoruz boyle zaman geçiyor esim olmasa çok yorulurum özellikle gece uyutma konusunda çoğu zaman eşim uyutuyor çünkü benim pilim bitmiş oluyor o saate kadarKizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Canim zaman gectikce duzenini buluyo insan.ben kirkim cikana kadar kayinvalidemde kaldim.ne yemek yaptim ne is.evime gidince napicam ben diye kara kara dusunuyodum.simdi evimden baska bir yere gitmek istemiyorum :) bazen kizimi pusete koyup oda oda supuruyorum.toz alma isinide o uyurken yapiyorum.yemegi de ayni sekilde.2 haftadir esimle yapiyoruz temizligi evi o supurunce uzun sure supurmeme gerek kalmiyo.allah razi olsun cok yardimci bana o konuda.yoksa hergun ev supurulmek istiyo.yemegide genelde 1 ya da 2 cesit yapiyorum.corba ana yemek ya da sadece ana yemek.aksam esim isten gelip sofrasini hazirlar yer geri toplar.baska birsey beklemiyorum.benim sansim kizimim uslu olmasi esimimde secici olmamasiKizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Cok sanslisiniz siz benim eşim yurt disinda çalışıyor annem de çalışıyor is yerini birakip gelemiyor kaynanam baska sehirde o kadar zorki su içmeye vaktim olmuyorCanım ben de öyleyim ne anne ne kaynana var esim sağolsun yardim ediyor o bakıyor ben yemek temizlik yapıyorum bazen o yapıyor bazen dışardan söylüyoruz boyle zaman geçiyor esim olmasa çok yorulurum özellikle gece uyutma konusunda çoğu zaman eşim uyutuyor çünkü benim pilim bitmiş oluyor o saate kadar
Offff bi bitmediler banada sormlyn bıkmdlar sanki zehirliyorum yavrumu sağlık ocağındaki hemşire ne dedi biliyor musun ???? Mama kimsesiz çocuklar içindir dedi !!!
Benim kizim sürekli emmek istiyor bide eşim bi ay kaldi yanımızda yurt dışında çalışıyor kucağa alistirdi bebegi inmek istemiyor kucaktan bende yalnizim bıraktım mi deli gibi ağlıyor dayanamıyorum mecburalıyorum kucaga cok zor böyle nasıl devam edecek bilmiyorumCanim zaman gectikce duzenini buluyo insan.ben kirkim cikana kadar kayinvalidemde kaldim.ne yemek yaptim ne is.evime gidince napicam ben diye kara kara dusunuyodum.simdi evimden baska bir yere gitmek istemiyorum :) bazen kizimi pusete koyup oda oda supuruyorum.toz alma isinide o uyurken yapiyorum.yemegi de ayni sekilde.2 haftadir esimle yapiyoruz temizligi evi o supurunce uzun sure supurmeme gerek kalmiyo.allah razi olsun cok yardimci bana o konuda.yoksa hergun ev supurulmek istiyo.yemegide genelde 1 ya da 2 cesit yapiyorum.corba ana yemek ya da sadece ana yemek.aksam esim isten gelip sofrasini hazirlar yer geri toplar.baska birsey beklemiyorum.benim sansim kizimim uslu olmasi esimimde secici olmamasi
Ben bugün çok rahatım kızım ıkına ıkına bi hal olmuştu hem gece hem gündüz çok rahattık tabi gaz oldu ama aptamilşn onda biri kdarYa ben de hipp veriyorum ama kakasını çok ısınacak yapıyor. Başlamışken devam ederim dedim ama sanırım ben de bebelac alacağım. Günde bir kere çok kaka yapıyor ekin ama ıkınırken çatlıcak diye korkuyorum valla. Boşa ıkınmıyor, kaka çıkıyor ama sanki katı gibi. Kabız değil eminim ama rahatsız etmeye başladı beni![]()
Annem gidene kadar öyle dusunuodun ama inan Allah güç kuvvet verio 2 çocukla yemek süpürge çamaşır işleri halledebiliorumKizlar bebesim bi aylik yalnizim cok zor değil mi tek basina cocuk bakmak nasil yemek yapıp tuvalete gidecek vakti buluyorsunuz
Benim kizim sürekli emmek istiyor bide eşim bi ay kaldi yanımızda yurt dışında çalışıyor kucağa alistirdi bebegi inmek istemiyor kucaktan bende yalnizim bıraktım mi deli gibi ağlıyor dayanamıyorum mecburalıyorum kucaga cok zor böyle nasıl devam edecek bilmiyorum
denizbatiekin canım momfort baby kanguru almaya karar verdim ya ben.ne dersin kullanan varmı cewrende
Hava gayet iyi canim cok sıcak değil suan... Ama düzen bozulunca zor oluyor 3 te uyandı oglum uyumuyor eltim uykusu olursa uyur çocuk uykusu olmayan çocuğu uyutmaya çalışıyorsun diyor cok biliyor diğerininde oğlu 6 aylık benim oğlumdan fazla uyudu gece uykusuna daldı bile cok gıcık alıyorum yaaa esimde içlerine ısrarla sokuyor beniMutlaka haber et canim :) bizde istanbuldayiz uzun yol olacak bize
Düşünmedim degil ama kanguru icin küçük değil miKanguru ya da slingde alsan, en azından sırtını, belini rahatlatır azıcık.
Ay canım ya peki kızkardeşin falan yok mu ya da yanina bir yardımcı alma gibi bir imkânın, dua et canım Rabbim sana bebeğini nasip ettiyse elbet bir kolaylığını da verecektir biraz daha sabir canımCok sanslisiniz siz benim eşim yurt disinda çalışıyor annem de çalışıyor is yerini birakip gelemiyor kaynanam baska sehirde o kadar zorki su içmeye vaktim olmuyor
Atlamakla çok iyi yaptın vallaidilduam canım soruna atlamış gibi olcam ama ben kullanıyorum momfort gerçekten çok rahat ettm... Kızımla oğlumu kreşten almaya ya da bırakmaya gidiyorum sonrasında yürüyüş yapıyorum, dün mesela 2 saate yakın pazar dolaştım ağrım sızım olmadı kızım da seviyor tavsiye ederm ben yenidoğan aparatlı aldım 3-4 aylık olana kadar onunla kullanıcam