• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

duruma göre degişiyor bazen susuyor arabada bazen ise daha cok aglıyo. bazen ne yapsak susturamıyoruz psikolojim bozuldu artık dayanamıyorum bi yerlere gidip kafamı dinlemem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. ne zaman gecer bu kolik onuda bilmiyorum
Kac gunluk canim bebegin? 3.aydan sonra gecer insallah

kızlar gaz sancısı olup agladıgında plates topuna oturup hafifce zıplıyorum susyor hatta uyuyor bazen tavsiye ederim

güzel anneler yardımınıza ihtiyacım var. oyun halısı dönence ve bir iki oyuncak alıcam kızıma. ne tavsiye edersiniz? öyle çok pahalı olmasın bide dönence park yatağa takılabilr olması lazım. tavsiyelerinizi bekliyorum çok önemli geç bile kaldım almakta
Ben tiny love maymun adası aldım oyun halısı olarak çok güzel tavsiye ederim e bebekte 100 tl ye aldım indirim vardı ama normal fiyati 150 diye hatırlıyorum

Sling i bende kullanamadım iade ettim kanguru yu nereden aldınız acaba

Tutumluanne sitesinden aldım ben nazlıkoca isimli kullanıcıdan. Piyasadan uygun satıyor, tokalarında logosu falan var. Zaten kutusu ve kullanıcı kılavuzu ile birlikte geldi. Tavsiye edebilirim.

Ayy inşallah bende momfortbaby den memnun kalırım yenidogan aparati aynısı mı ergo nunda

İnş. canım. Gördüğüm kadarı ile aynı. Benimkinin fotosunu ekleyeyim:

20160903_130813_.webp

gündüz 4 saat mi uyuyor? azmış sanki biraz. e o zaman uyku aralarında 2-3 saat uyanık mı kalıyor. uyandığı saate göre diğer uyku saatini nasıl ayarlıyorsun?
En az 4 saat uyuyo:KK70:3unde altina inmemeye calisiyorum.soyleki ilk uykusuna 10 da yatiyo.yarim saat one geriye atabiliyo.1 1 bucuk saat uyuyo.uyaninca meme veriyorum uykusu varsa devam ediyo yoksa 1 saat kadar oyalaniyo.sonra tekrar uyuyo.bu sekilde aksam 6 bucuga kadar devam ediyo.6 bucuktan 7 bucuga kadar oynuyoruz oyalaniyoruz.8 e dogru rezenesini verip odamiza geciyoruz.bebe yagiyla masaj yapip tulumumuzu giyip uykuya basliyoruz.dun 8.25 de uyudu cok sukur.yani 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo.12 de ben emziriyorum.3 e dogru uyaniyo birde sabah 6 bucuk gibi.o saatten 9 a kadar uyu uyan modundayiz.sonra azicik oyun arkasindan banyo sonra tekrar hoop gunu tekrarliyoruz :KK70:

Bazen saatlerimiz biraz kayabiliyo.dun gece biraz gec emzirdim gece 4 e dogru kalkti.ufak tfek degisiklikler oluyo.ama gunde 4 saatte uyusa yetiyo huysuzlanmiyo.fazla uyusada gece uykusunu kesinlikle etkilemiyo

bir aydır bebeğime ben bakıyorum canım. eşim de işten gelince biraz dinlendiriyor beni. bazen annrm işten erken çıkıp geliyor ama kızıma tamamen kendim bakıyorum inan çok yoruldum. kızımla oyun oynayacak halim bile kalmıyor üzülüyorum ama ben de insanım napayım. arada annem de kvn de bakson dinlen biraz. senin o şansın var. annem çalışıyor kv başka şehirde. ve ne kadar.sevmesen anlaşamasan da kv de gözü gibi bakar çocuğuna hiç merak etme. eşini o büyütmedi mi bu yaşa getirmedi mi.
Bakmak istiyor ama birkaç defa o bakarken gözlemledim. Gaz sıkıntımızdan dolayı ister istemez tabi biraz huysuzuz. O da bu zamanlarda çocuğu hiç sakinleştiremiyor. Tabi ben bunları gördükten sonra ona baktırmaya hiç gönlüm razı olmuyor :( O sebeple bu kadar yorgunluğa katlanıyorum.

Çok mantıklı Evet
Biz de geçen akşam dedemizle avm ye gittik
6 da çıktık evden; önce otogar A gittik orda arabada emzirdim uyudu sonra iki ayrı avm gezdik hep uyudu
Yemek yemeye giderken emzirdim
Yerken uyudu rahat ettim sonra eve dönerken uyandı emzirdim
Cidde'n arabayı Bebek arabasını seviyor yavrular :anne:
Biz mecburen Ordu ya gideceğiz Bayram'a
O sıra gezmek istedik diğer bi kaç yeri ama korktuk nolur nolmaz diye ama düşününce ve geçen akşam öyle bi tecrübe edinince daha yumuşak bakıyorum gezi olaylarına :KK200:
Bizde ilk orduya gidicez ordan baslicaz gezmeye :) arabayi sevmeleri buyuk nimet yoksa hicbiryere gidilmez

matsiyahoje matsiyahoje

Canım ben oyun halısı olarak aşağıda fotosunu eklediğim fisher price piyanolu jimnastik merkezi aldım. Birkaç tavsiye üzerine. Benim minik tırtılım sevdi. Tavsiye ederim bunu. Gerçekten jimnastik yaptırıyor çoocuma :)

20160903_130202.webp

Birkaç oyuncak da aldım ama en sevdiğini aşağıdaki tay. Kırmızı olduğundan mıdır müziğinden midir bilmem onu çok seviyor :

http://www.hepsiburada.com/prego-toys-fk1401-sevimli-tay-p-AILESNGFK1401

Adsız.webp

kızlar bide gece emzirip gaz cıkarmaya ugrasınca uyanıyor gaz cıkarmasam kendi kendine uyanıyor bende emzirip yüz üstü yatırıyorum basında biraz bekliyorum geri döndütüp düz yatırıyorum

eastnbull eastnbull cnm bizim face grubunda bir hatun sormuştu hatta resim eklemişti. Bu ilk süt ile son süt olayından kaynaklı imiş. Mesela emip tam boşaltmadan obur memeye gecmis sen sonra bir daha ki sefere öteki memeyi emince eski süt arkada kalıyor onla alakalı olabilirmiş buda bu tarz kakaya sebep olabilirmiş. Tekrarlama yapmaz ise endişe etme olursa da git doktora bir

Tamam cnm çok sağol

gunaydinnnn

benim kizim da gece 1 kere uyaniyor genelde saat 3 4 gibi.sabah 6 7 gibi uyaniyor emip tekrar uyuyor.gece uykusuna da eger rahatsa 10 11 arasi geciyor.dun gece 1,5ta uyudu ama.duzeni sasti.

eastnbull eastnbull karpuz yedinmi dun?o yapiyor yesil kaka

Yok cnm dün ayıptır söylemesi böyle sulu et yedim. Geç vakit. Acaba omu yaptı ya.

Kızlar ben rota virüs için aşı yaptiracak tim. Ama hiç bilmiyordum diğer asilarla aynı gün yapılacağını. Doktorumuz 3. Ayda yaptır dedi. Ebe diğer aşı gününde yaparız demişti ama sağlık ocağı o kadar yoğundu ki sanırım ne onun ne de benim aklıma gelmedi.şimdi artık Yaptıramicaz mi

Kuzum. Bebeğin kaçıncı günde? İki tipi var aşının, biri 2-4-6 aylarda yapılıyor, diğeri 3-6 da. Eczaneden alıp evde kendin yapabilirsin. Ağızdan çünkü. Sadece hepsini yutmasını sağlamalısın o kadar. Doktora gitmene gerek yok :))

Milupa gece çayı ben içtim sabah akşam 2 kere 1 haftadır düzenli kullandim
Anladım cnm..Ben de bir kaşık anason, 1 kaşık rezene ve 1 kaşık kimyon tohumunu 1 bardk suda demleyip 3 çay kaşığı kızıma veriyorum gerisini kendim içiyorum faydasını gördüm gerçektenn

Ayyy 4 kızın mı var? Allahım şanslarını bahtlarını sağlıkla açık etsin inşallah :))

Ay ben kaşınıyorum galiba ya :)))

İçim gitti valla, çook şanslısın :) maşallah sübhanallah :)

Benim de bir kız, bir oğlan ve bir bebek kızım var :))

Amin canım hepimizin evlatlari inşallah. 4 kız 4 arkadaş. Seninde maşallah 3 tane ne güzel. En büyük kizim biraz zor çok istahsiz geri kalan gayet iyi gidiyor.

gunaydinnnn

benim kizim da gece 1 kere uyaniyor genelde saat 3 4 gibi.sabah 6 7 gibi uyaniyor emip tekrar uyuyor.gece uykusuna da eger rahatsa 10 11 arasi geciyor.dun gece 1,5ta uyudu ama.duzeni sasti.

eastnbull eastnbull karpuz yedinmi dun?o yapiyor yesil kaka
Cnm ben karpuz hastasıyım aşırı derecede yiyorum ve hiç olmadı yeşil kaka bence üşütünce yeşil kaka oluyo ben de bi kez üşüttüm özellikle terliyken hemen yeşile döndü kaka bi de kemikleri batarsa da olur diyo kaynanam masaj yapıyodu yüz üstü yatırıp sırtını ovuyordu önce sonra çapraz olacak şekilde önce bi el ayak sonra diğer elini ayağını birbirine değdiriyodu aynı şekilde sırt stü de yapıyodu rahatlıyodu bizim minik tavsiye ederim eastnbull eastnbull

Back
X