• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Öksürük çok nadiren oluyor onunda kusmuğu boğazına kaçtı falan sanıyoruz. Burnu hep tıkanık, bilmiyorum işte. Kafamda deli sorular :KK43:

Bizimde oksuruk o sekilde. Sen kafana takma o kadar cunku dokror anlardi oyle bisey olsa. Ama icin rahat olsun diye kontrole filan gidince bi bahset

Gece emzirdikten sonra gazini cikaramiyorum ben ya uyumus oluyor direk yataguna koyuyoruj mecburen. Yanlis mi yapiyirum sizce?
Ben de aynen yatırıyorum sonra gaz bağırsağına iniyo aslında sonra da sıkıştırıyo çocuğu çıkarmak lazım da uyumasını gaz çıkarmaya değişiyoruz maalesef

biz samsundayiz.ben geceleri genellikle uzun giydiriyorum.ustunu aciyor cunku.pantolonsuz pek gezmedik bu zamana kadar.ustune pike atiyorum.

Benim kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo kızlar sizlerde böyle bir sorun var mı.hemen ağlıyo.gelişimi için çok iyi ama yatıramıyorum. Hep sırtüstü yatıyo bazen de sırtı dinlensin die yan ya da omzumda yatırıyorum.kundak yaptığım için pek yan da yatıramıyorum bu aralar

Canım, benim ilk kızım böyleydi. 2. Dakikada ağlardı hep. Gittikçe bu süre arttı ama hala hoşlanmaz yüzüstü yatmaktan :))) yoruluyor olabilir. Bir sıkıntısı olduğuna inanmıyorum ben :)))

Oğlum da hep yüzüstü yattı, hala da öyle yatar :))

Kizlar bahar için ne tur kiayfetler aliyorsnuz su hani boydan boya citcitli uzun kollu zibinlar kullabisli mi aliyomusunuz ayrica kis için mont alacakmisiniz yoksa hani e bebekte var boydan boya polar tulum tarzi şeyler mi alacaksiniz ayakkabiyi ne zaman alacaksiniz

Kızlar gece yatırırken ne giydiriyorsunuz bebislerinize odam ortalama 20 derece oluyor ben yarim kol citcitli badi pijama giydiriyorum midesi ve aşağısını örtüyorum sadece kollar açıkta sabah kalktıgımda terlemiş oluyor yanlış mi yapıyorum acaba
Ben sifir kol zibin ustune uzul kol ince tulum giydiriyorum.ayni odada yattigimiz icin cami aciyorum oda havasiz kaliyo diger turlu.ustunude kolay kolay ortmuyo aciyo hep.birde bizim odada kalin perde oldugundan iceri sicagi gecirmiyo.sabah kalinca terlemiyo hic

Masallah canim hep bu duzende mi bizimde dun gece cok guzeldi emdi uyudu 2 kez. Insallah bu gece de oyle gecer
Genelde bu duzende canim.cok nadir bozuluyo.bir sikintisi olunca,gunduz uykusunu iyi almadiysa ya da gece uykusu icin gec kalinca sapitmalar oluyo :) elimden geldigi kadar duzenine uyuyorum.aksam rutinimizide uyguluyoruz.disardaysak o saate kadar evde oluyoruz.ama gecikeceksek tam uyku vakti cikiyoruz ki yolda uykuya gecmis olsun.eve gelir gelmezde yerine yatiriyorum devam ediyo

Benim kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo kızlar sizlerde böyle bir sorun var mı.hemen ağlıyo.gelişimi için çok iyi ama yatıramıyorum. Hep sırtüstü yatıyo bazen de sırtı dinlensin die yan ya da omzumda yatırıyorum.kundak yaptığım için pek yan da yatıramıyorum bu aralar
Benimki de öyle canım hemen ağlıyor gelişimi için neden çok iyi omuzumda uyuyor bazen dediğin gibi yapıyorum

Bakmak istiyor ama birkaç defa o bakarken gözlemledim. Gaz sıkıntımızdan dolayı ister istemez tabi biraz huysuzuz. O da bu zamanlarda çocuğu hiç sakinleştiremiyor. Tabi ben bunları gördükten sonra ona baktırmaya hiç gönlüm razı olmuyor :KK43: O sebeple bu kadar yorgunluğa katlanıyorum.
Doğru diyorsun bakmak var bakmak var ama öğrenince yapabilir emin ol. o bebek onun da canı

Kızlar gece yatırırken ne giydiriyorsunuz bebislerinize odam ortalama 20 derece oluyor ben yarim kol citcitli badi pijama giydiriyorum midesi ve aşağısını örtüyorum sadece kollar açıkta sabah kalktıgımda terlemiş oluyor yanlış mi yapıyorum acaba
Ben bugün altı üstü uzun giydirdim serin oldu diye yarın bakacam duruma göre

En az 4 saat uyuyo:KK70:3unde altina inmemeye calisiyorum.soyleki ilk uykusuna 10 da yatiyo.yarim saat one geriye atabiliyo.1 1 bucuk saat uyuyo.uyaninca meme veriyorum uykusu varsa devam ediyo yoksa 1 saat kadar oyalaniyo.sonra tekrar uyuyo.bu sekilde aksam 6 bucuga kadar devam ediyo.6 bucuktan 7 bucuga kadar oynuyoruz oyalaniyoruz.8 e dogru rezenesini verip odamiza geciyoruz.bebe yagiyla masaj yapip tulumumuzu giyip uykuya basliyoruz.dun 8.25 de uyudu cok sukur.yani 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo.12 de ben emziriyorum.3 e dogru uyaniyo birde sabah 6 bucuk gibi.o saatten 9 a kadar uyu uyan modundayiz.sonra azicik oyun arkasindan banyo sonra tekrar hoop gunu tekrarliyoruz :KK70:

Bazen saatlerimiz biraz kayabiliyo.dun gece biraz gec emzirdim gece 4 e dogru kalkti.ufak tfek degisiklikler oluyo.ama gunde 4 saatte uyusa yetiyo huysuzlanmiyo.fazla uyusada gece uykusunu kesinlikle etkilemiyo
baya ayrıntılı yazmışsın canım teşekkür ederim. gece uykularımız bozulunca gündüz çok uyutuyorum diye olduğunu düşündüm. 3 yada 5te uyanıyor sabah.çok zorluyor beni

Back
X