• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım benim ilk bebeğimde de sol göğüsümde doğduklarından beri süt az oluyor, onlarda az olunca emmiyor daha da azalıyor
Benimde aynı anlamında sol da azmış ama ilk doğduğunda baya çoktu ucu olmadığı için emmeyince azaldı. Yoksa vardı yani.şimdi de hiç yok resmem sağınca da yok yani. 10 cc bile çıkmıyo.ama şu An ssağı emerkende çok ağlıyo.nie bilmyrm

Benimde aynı anlamında sol da azmış ama ilk doğduğunda baya çoktu ucu olmadığı için emmeyince azaldı. Yoksa vardı yani.şimdi de hiç yok resmem sağınca da yok yani. 10 cc bile çıkmıyo.ama şu An ssağı emerkende çok ağlıyo.nie bilmyrm
Az geldiği için ağlıyor canım, diğer göğsüme aldığımda susuyor hemen. Seninde öyledir bence

Yeni bir durum mu bu? Ne zamandır böyle?

Midesinde gaz olduğu zaman ekinde yapıyor böyle. Gazını çıkarıp devam edebiliyor ama.

Bilemedim ki, gaz diye düşünüyorum
Valla mide gazı da çok eylülün bağırsak gazı da ama çıkmıyo ki denyrm devamlı gaz damlası da kullanyrz
Bişeye alerjisi mi var acaba hastaneye gitmekten sıkıldım resmen. Gelişimi iyi ama beni çok yoruyo.uyku yok yemek yok.sonında sütüm de azaldı bugün

Yeni bir durum mu bu? Ne zamandır böyle?

Midesinde gaz olduğu zaman ekinde yapıyor böyle. Gazını çıkarıp devam edebiliyor ama.

Bilemedim ki, gaz diye düşünüyorum
Bi kere daha bu dereceye geldi ama düzeldi. Gaz damlasını bırakınca daha rahat gibiydi uykusu falan ama bilmyrm artık ne düşüneceğimi şaşırdım

Kızlar 3. Ya da 4. Aydan sonra gaz olayınım bittiği doğru mu. Ona göre kendimi şartlycm dayanmaya çalışcm. Çok yoruldum. Bi de okul başlıyo bayramdan sonra allah yardım etsin bana ne dym

Aynen canım umrumda değil arayıp sormamaları gelmemeleri brnim taktığım nokta hem öyle yapıp hem de benden eşimden tam tersini beklemeleri sinirden deli oldum görüncemde ne işi var eşimin neyse ya Allah Islah etsin onları

Tam da bunu düşünüyordum, hep bana hep bana diyorlar.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.

Yok canım o kadar olay yaşadım bir kere arayıp sormadı.62 gün boyunca yoğun bakım kapılarında bekledik 1 kere ne kv ler ne görüncelerimden hiç kimse gelmedi ne evimize ne de hastaneye.dr umuz bile farketmiş sizin aileler burada yaşamıyor sanırım hiç görmedim burda diyor.gerçi onların gelmesinden gelmemesi hayırlı yoğun Bakımdan çıktıktan sonra kv geldi bir Sürü huzursuzluk çıkardı gitti.ben eşime de kızıyorum.benim Evladım da o kadar yoğun bakımda kaldı kardeşim gelmedi ben gidemem diyememiş.hem kanaması olan kadına erkek kardeşin ziyareti çok Saçma değil mi?ne oldu kanaman durdu mu demeye mi gitti Tövbe yarabbim ya deli oluyorum hepsi o kv den kaynaklı
Allah yardimcin olsun canim ne diyim.esin olan biteni gormuyo mu peki?hic sormadimi annesine niye gelmediniz diye.anlamadigim ogluna bu kadar duskun gorunuyo ama torununj yogun bakimda gormeye gelmiyo.onunki duskunlukten ziyade huzursuz edeyim mantigi

Allah yardimcin olsun canim ne diyim.esin olan biteni gormuyo mu peki?hic sormadimi annesine niye gelmediniz diye.anlamadigim ogluna bu kadar duskun gorunuyo ama torununj yogun bakimda gormeye gelmiyo.onunki duskunlukten ziyade huzursuz edeyim mantigi
Görüyo canım pekala görüyo ama bana yansıtmamaya çalışıyo sen yanlış anlıyosun demeye çalışıyo bana.Bende artık herşeyi söylüyorum.bak şunu da Yaptılar bunu da yaptılar ben mi yanlış Anlıyorum diye.oğluna düşkün olsaydı torununu ondan daha çok severdi ne düşkünlüğü canım amaç huzur kaçırmak

Belli dönemlerde bebekler memeyi red edebilir ve bu durum genelde geçicidir...
Eğer parfüm kullanıyorsanız değiştirince çocuk yadırgayabilir bir de adet döneminde vücut kokusu değişebilir bundan dolayı da red edebilir bebek

Back
X