• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Canım ben damlaya başladım 2 gün sonra bıraktım, daha da kötüleşti sürekli kustu ve ağladı

Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Dene derim hiç bir gaz ilacı yok etmez mucize bekleme ama bizimkini en aza indiren bu oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar ya ben surekli kilo aliyorum. Gece emzirmeye uyandigimda yemeyi biraktim ama dogumdan sonra verdigim kilolari geri aldim. 65Tim dogumdan sonra simdi 69olmusum :( sut olcak diye illa kilomuzun artmasi mi gerekiyo sizde durum ne

Kızlar emzirmek için hala uyandırıyor musunuz bebeğinizi bütün gün uyumadı ga sancısı çok fenaydi şimdi uyumusken uyanmadan emzirmeyim diyorum

Canım ben nurse harveys kullanmıştım baya iyi ama bizde reflu olduğu için kusmasini artırdı gibi geldi kullanmayı bıraktık genelde kullananlar memnun gibi bi dene istersen

Kizlar ozel olcak ama her sey konusuluyor diye yaziyorum. 40 cikinca doktor kontrolunden once iliskiye girilebilir mi? Yoksa kontrolden sonrasini mi beklemek gerekir? Sezeryanliyim bu arada
Benim arkadasimda sezeryan yapti.doktoru 40 in ciktiktan sonra iliskiden once gel kontrole demis.korunma yonteminden bahsetmek icin sanirim oyle tahmin ediyorum

Benim oğlumda emmeyi sevmiyor ya ben kabullendim artık. Emdiği kadar emziriyorum sonra mama veriyorum mecbur. Kabullenmedikçe stres artıyor stres arttıkça da daha da süt azalıyor. Kısır döngü resmen.
Sağmayı deneyin en azından mama yerine binerondan anme sütü alır

Ya benimki yine eskiye dondu napicam bilmiyorum :KK43: dun gece 2de kalktik gece araliklarla bi saat filan uyudu toplamda gunduz de onbes yirmi dakka anca. Kac kez bez degistirdim gazini cikardi ama huzursuz iykusuz kalmaya degil de onun icli icli aglamasina dayanamiyorum. Az kaldi insallh evimize gidince duzenimiz olucak bizmde insllah
Canim evine gec insallah oturacak duzenin.baska yerde gercekten olmuyo.insanin kendi evi baska

Bifiform sachet diye yeni bir ilaca başladım. Probiyotik bakteriler içeren bir ilaç. 3 gündür kullanıyorum. Hem kakasini rahat yapmaya başladı hem de gaz sorunumuz azalmaya başladı.

Arkadaşlar benim eltimde bebeğinin uykusuna hiç karışmadığını söyledi. Oğlu büyüdükçe akşam uykusunu öne çekmiş, önce 1de sonra 11de şimdide akşam 8de uyumaya başlamış, şimdi çocuk 6 aylık. Mümkünmü böyle bişey sizce???
Darısı başımıza ne diyelim :)
Bebekler rutini sever diye duydum her gün belli bir rutine oturtabilirseniz belki mümkün olur. Belli saatte banyo yaptırıp ( akşama doğru) sonrasında hafif bir masaj, her gün yaptığınızda uyku vakti geldiğini anlayacaktır.

Benimde misafirlerim vardi bugun.kayinvalidemler gorumcemler falan.cok fazla uyuyamadi kizim.4ten sonra uyanikti kac kere uyutmaya calistim uyandi hep.gece uykusuna 8 bucukta yatirdim bende.insallah geceyi rahat gecirir.bebeklerimiz hic keyifsizlenmesinler insallah

Simdii kac aylik?ben bebegin emmiyo azalmasin diye sag dedim canim

Canim 4ten sonra genel olarak bitiyomus bazilarininki 6da bitiyomus. Insallah biz 4te biten oluruz :)) okula ne zaman baslican iznin ne zamana kadar benim iznim 24 ekimde bitiyo sonra sut izni var o kadar gec neden cikiyosun sut iznii kullanmican mi? Bizim okul 9da basliyo 2.30da bitiyo normalde. 3 saat sut izni varbilk 6 ay. Ben 11.30da cikcam oyleyse

Canimben altini yikiyorum havluya sariyorum emziriyorum o sekilde cok sık yapiyo benimki rahatliyolar galiba

Biogaia ve vicol kullaniyorum cNim bide papatya rezene bazen de kimyon cayi
56 günlük canım, haklısın canım sağacam bundan sonra

Benimde misafirlerim vardi bugun.kayinvalidemler gorumcemler falan.cok fazla uyuyamadi kizim.4ten sonra uyanikti kac kere uyutmaya calistim uyandi hep.gece uykusuna 8 bucukta yatirdim bende.insallah geceyi rahat gecirir.bebeklerimiz hic keyifsizlenmesinler insallah
Amin canım, benim bebeğimde her misafir geldiğinde huysuzlanır uyumaz hiç. Misafir sevmiyor bu bebişler :)

Kizlar ya ben surekli kilo aliyorum. Gece emzirmeye uyandigimda yemeyi biraktim ama dogumdan sonra verdigim kilolari geri aldim. 65Tim dogumdan sonra simdi 69olmusum :KK43: sut olcak diye illa kilomuzun artmasi mi gerekiyo sizde durum ne[/QUOT
Ben hamile kalmadan önceki kiloma geri döndüm şuan 63 kiloyum. 75 kilo ile doğuma girmiştim. Tatlı neredeyse hiç tüketmiyorum süt yapımına hiçbir faydası yok. Bol sıvı tüketiyorum beni yeteri kadar tok tutuyor. Kahvaltı dışında ekmek tüketmiyorum.

Back
X