- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #5.061
canım akıl veriyomuş gibi olmuyor ama olsa da ver valla çok perişanım. kararrmalı perde yi eşim gittigidiyordan sipariş etti yeni. papatyayı ben de deniyim bakalım. anason verdim dün akşam. kızım uyudu bu sefer ben uyuyamadım ya zararı varsa diye.Canim cok zor biliyorum Allah tum annelere sabir versin. Benimki de 2 ya da 4te uyaniyodu ve uyutamiyodum bazen ertesi aksama kadar uyumuyodu. Gazini daha rahat cikariyo arrik eskisine gore o yuxden uykusu da duzene girmeye basliyo. Insallah bozulmaz. Insallah seninki de gececek. Canim bide boyle surekli akil veriyo gibi oluyom ama denediklerim bwlki isine yayar. Ben gec3 mizildaninca emzigi veriyom hemen pis pis diyom o sekilde de uyku suresi uzuyo
Canim ben de karartmali perde dusunuyorum nerden alacaksin
Valla belli bi olcum yok goz karari koyuyom ben bi cay kadigi rexene bi cay kasigi da papatyayi bidu bardagina yap 20 30 cc arasi binerona koyuyorum ben ictigi kadarini iciyo. ben de iciyorum sabah akdam yapiyorym
emziği deneyeyim canım iyi fikir. benim kız emziği ancak kırk yılda bir canı uyumak istediği zaman tutar tutunca da uyur hemen