Kızlar çok yazamıyorum kızım iyice alıştı kucağa ama okuyorum. öncelikle allah kv nin kp in görümcenin eltinin yüreğine biraz insaf koysun inşallah. hepsi ayrı dert bunların.
L
Light Of God
kıskanma konusu olmuş ben de kıskanıyordum önceleri özellikle annem ve kv den. kv ye hala gıcık oluyorum gerçi çünkü kızımı vermiyordu bana. hele bir gün dışarı çıkarken kızım ağladı kv nin kucağında. ben de dedim ki ben gelmiyim siz gidin olur dediler. kızımı alıp eve geçicem kv sarılmış vermiyor yavrum ağlamaktan perişan oldu ver diyom iyice sıkıyo çocuğu. en sonunda biraz sesimi yükselttim verir misin dedim verdi. o günü hiç unutmuyorum tam 20 günlüktü kızım. annesine en muhtaç anında kadın vermek bilmedi o beş dakika yıl gibi geldi. o olaydan sonra kv bitti gözümde zaten.
neyse annem de kızımı kendi çocuğu gibi seviyordu annesinin kuzusu falan diyordu. bi kere ben emzirirken geldi emziresim geliyo falan dedi. höst yani. tabi ki seveceksin ama o benim çocuğum... neyse annem biraz normale döndü ben biraz alttan alıyorum öyle çözdüm annemle sıkıntıyı.