• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Dama dedim resmen eşim bebekle ilgili neredeyse hiç yardım etmiyor arabayla gezdirmeyi hava aldirmayi yardimdan sayıyor sabah 6dan beri uyumaya bebek çiyak ciyak ağlıyor ne oldu diye bakmıyor cagirmasam rica etmesem birsey yaptığı yok annem ameliyatı gelemez gelse de yardım edemez çıldırmak üzereyim eşimin böyle duyarsız kalacağını hiç dusunmezdim hamileyken bilmiyorum ilgilendiği de oluyor ben mi abartiyorum acaba bunalımda olduğum kesin şuanda annem herseyimmis annelik herseymis

Kizlar acil cevap istiyorum lutfen. Oglum cok kotu pisik oldu eczaci core satin diye bi krem onerdi. Hic biseye yaramadi cok yayildi ve acildi. Uyuyunca uyaniyo hep ciglik cigliga agliyo bu durumda onerebileceginiz bi krem var mi

Enteresan bize de o krem iyi geldi hatta bugün paylaştım burda. Sudocrem var bana da o iyi geliyor demişlerdi ama bize yaramadı. Arkadaşlar travacort diye bir krem kullanıyordu. İyiymiş o da. Ama içeriğini bilemiyorum tabi doktora danışmak lazım. Bir de hametan ı duymuştum.

Kızlar prima kullananlar 1 numara devam mı. Ben şimdi netten sipariş edecem . Az mı alsam çok mu bilemedim. Kızım şuan 4.5 kg . Ama biraz büyük 1 numarası.

1 numara fazla alma bence. Hatta şuan 2 numara da kullanabilirsin rahat rahat oluo. Gece falan çok sık değiştirmek zorunda kalmıyorsun.

Kizlar bebeğim hic bugünkü kadar aglamamisti resmen 3 saat aglamistir yani hic durmadi çok üzüldüm ben çok arabayla gezdirdik yine agladi arabada napacam ben bu kolikle doldurmak üzereyim en çok ona yardimci olamiyorum ona kahroluyorum çok kötüyüm

Kizlar bebeğim hic bugünkü kadar aglamamisti resmen 3 saat aglamistir yani hic durmadi çok üzüldüm ben çok arabayla gezdirdik yine agladi arabada napacam ben bu kolikle doldurmak üzereyim en çok ona yardimci olamiyorum ona kahroluyorum çok kötüyüm

Kızlar prima kullananlar 1 numara devam mı. Ben şimdi netten sipariş edecem . Az mı alsam çok mu bilemedim. Kızım şuan 4.5 kg . Ama biraz büyük 1 numarası.
Ben 3 numara aldim gecen gun 5.300du kilomuz. 5Ten sonra 3 numara kullsnilmiyo mu csnim sen 2 al 1 kucuk kalmaz mi

Kizlar acil cevap istiyorum lutfen. Oglum cok kotu pisik oldu eczaci core satin diye bi krem onerdi. Hic biseye yaramadi cok yayildi ve acildi. Uyuyunca uyaniyo hep ciglik cigliga agliyo bu durumda onerebileceginiz bi krem var mi
Penaten krem Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla Almanya'dan getirteceksiniz yada int satın al

Maşallah siz kaç aylık kaç kilosunuz biZ 58 günlüğüz 4 kiloyuz 2 numara kullanıyoruz hala :işsiz:

Biz 2buçuk aylık olduk. 6 kiloyuz. En son 3+ boy bez almıştım o da bacaklarında iz bırakmaya ve çişini dışarı çıkarmaya başladı ben de üzerinde 7 kilo yazmasına rağmen 4 nolu bezi aldım. Büyük olması küçük olmasından iyidir bence. Bir de bizim oğlan haftada bir kaka yaptığı için yaptımı tam yapıyor. Büyük bez iyi olur :)

Bizde ayni surumdayiz bide pisik oldu cok fena araba park hicbiri kar etmiyo

biz 67 gunluguz.su anki kilomuz 5200civarinda 2 numara prima kullaniyoruz.3 e gecicem artik 2 bitmek uzere yeni almicam

Penaten mavi teneke kutusu olacak üzerinde çoban resmi var biz akşam sürdük sabaha geçti

o kadar ağır yaşamadık ama yeğenimde mustela çok etkili oldu onda kullanmıştık

Bize doktor trosyd ve fito krem yazmıştı canım ama doktor tavsiyesi olmadan kullanma çünkü ilk söylediğim kortizonlu bir krem

Enteresan bize de o krem iyi geldi hatta bugün paylaştım burda. Sudocrem var bana da o iyi geliyor demişlerdi ama bize yaramadı. Arkadaşlar travacort diye bir krem kullanıyordu. İyiymiş o da. Ama içeriğini bilemiyorum tabi doktora danışmak lazım. Bir de hametan ı duymuştum.

Penaten krem Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla Almanya'dan getirteceksiniz yada int satın al

Penaten mavi teneke kutusu olacak üzerinde çoban resmi var biz akşam sürdük sabaha geçti
Kizlar travazol diye bi krem verdi eczane bu seferde. Bu cabuk etki gosterir dedi insallah ddigi gibidir. Canim bana acil lazim internetten siparis etsem bile hemen elime gecmz maalesef

ayyy sana sarılıp öpesim geldi yaa senden başka kimse benim gibi düşünmüyor :KK43: canım torunum desin canım kızım demesin benim bebeğime ya.. ama ben dıştan söyleyip şevkini kırmıyorum sadece içten içe gıcık oluyorum :))
bende soylemezdimde lohusalik bunalimi dayansmadim agzimdan cikti.esimede dedim annene soyle diye oda nasil soyleyim dedi bende baban dedem dedem diye seviyor babam babam diye sevse ne garip. dedim.oda duyarsam uyariyim dedi

Merhaba kızlar ben ne yaparsam yapayım sütüm yetmiyor ( doğumdan sonra 6 kilo aldım) çocuğum aç ek gıdaya başlayanlar neye göre başladılar? bebeğimin kilo alımı iyi. bi de ne şekilde veriyorsunuz? 4- 5 gün günde 1 veya 2 kez biboranla mama verdim beni emmeyi bırakmak istedi zoraki tekrar meme ucuyla tutturabildik çok şükür çok zor durumdayım kaşıkla yutturmaya çalışınca ağlıyor tükürüyor hemen cevap yazarsanız sevinirim
canim anne memesinin gibi cektikce gelen medela marka biberon var brbek boylece alismiyor biberons memeyi unutmuyor

Canım havalandirmazsan ne sürersen sür geçmez ve bezinin degistirsiysen de olabiliyor altını açınca iyice kurumasını bekle havalandır sonra krem sür bir de kantaron yağı çok çabuk geçiriyor ben kızarmaya başlayınca kurutup kantaron yağı sürmüştüm hemen geçirdi

Back
X