- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #5.241
Hayır canım sallamıyorum yapmam mi gerekemzirirken hafif hafif sallıyor musun ? tempoyu bozmaman lazım hep aynı tempoda sallaman lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım sallamıyorum yapmam mi gerekemzirirken hafif hafif sallıyor musun ? tempoyu bozmaman lazım hep aynı tempoda sallaman lazım
Benim ki uyurken sesli gülüyo sadeceGectigimiz hafta 3 kez oglun sesli guldugune sahit oldum cok tatliydi ams simdi gulmuyo sizinki guluyo mu sesli
Ben öyle yapıyorum canım birkaç gündür solu istemiyor ben de sağı verir gibi yatırıp solu veriyorum alıyor :)canım sağdan veriyormuş gibi tutup soldan vermeyi denedin mi?
Küçük geliyordur büyüğüne geçin canımİyiymiş canım bizim de sulu kaka yapıyo sızmalar oluyo bizede küçük mü geliyo acaba diye düşünmeye başladım suan
Acaba tam tersi için de işe yarar mı? Kızım ilk zamanlar göğsümü kavrayamıyordu silikon uçla emzirdim bir süre. Sonra onu istememeye başladı. Direk göğsümü alabildi. Ara sıra sağdığım sütü biberonla veriyordum. Emzirmenin güç olduğu yerlerde falan. Ama bugün ne yaptıysam biberonu almadı. Aç olduğunu biliyorum, göğsümü verince alıyor ama biberonu itiyor. İşe başladığım zaman eve süt bırakırım biberonla içer diyordum biberonu almazsa ne yapacağım?
matsiyahoje
denizbatiekin @Aryadeniz38 @insanbuL
misam
Kızlar uyku tulumu alan ve ya almayı düşüneniniz var mı???
Beden ölçüsü vs Nasıl olıyor
canım inşallah yardımcı olabilirim. emzirme kampı yaptın mı? bir de sinir stres altındasın hem çalışıyorsun hem eşinle sıkıntılar var sütün azalması çok normal.bir de onu kafaya takma. bir de uyuman dinlenmen lazım yardım edenin de yok bildiğim kadarıyla. işin kolay değil süt etkileniyor hemen. yediklerime dikkat ediyorum demişsin ne yiyorsun? bol bol salata maydonoz semizotu özellikle dereotu bulgur çok süt yapıyor. meyve ve sebzeler özellikle koyu yeşil sebzeler. havuç çok süt yapıyor. yarmalı yoğurtlu sıcak çorba mesela. sıcak şeyler de süt yapıyor. lactamil de hem vitamin hem süt artırıcı. rezene anason çok faydalı.
en büyük süt artırıcı şey su, stressiz olmak ve dinlenmek lazım. sakince dinlenebileceğin bir ortam olmaz mı bayramda. ailenin yanı falan?
sen elinden geleni yaparsın olmazsa da olmaz canım bir de ona sıkma canını. ben 6 ay sırf anne sütü almışım hastalıktan doğrulamıyom bir akrabamız hiç süt almadı çakı gibi geziyor.![]()
Bizimki de yeni basladi ağzini sca aca kahkaha atiyo birde dili hep disarda:)Gectigimiz hafta 3 kez oglun sesli guldugune sahit oldum cok tatliydi ams simdi gulmuyo sizinki guluyo mu sesli
sallarsan uyumasına yardımcı olursun.alıştırmak istemiyorsan bile en azından gece rahat edersinHayır canım sallamıyorum yapmam mi gerek
kalça çıkığını sanmam ama iki tane üstüste oluraa bezi skkışır kakası önüne gelir idrar yolları ıltıhabı olabilir. bacağını da sıkar. ben bi çıtçıtlı giydiritom üstüne ya çıtçıtsız tişört ya yelek ya penye hırka giydiriyomYahu bu bebişlere atlet olarak giydirdiğimiz zıbınlar hep çıtçıtlı.e buralarda havalar serinledi aryanın uzun kollu zıbınları da hep çıtçıtlı.ikisini üst üste giydiren var mı?kalça çıkığına filan(Allah korusun) sebep olur mu?
ben kullanıyorum canım bedeni yazmıyor baktım bulamadım hediye gelmişti. üstüne çıtçıtşı body altına çorap giydiriyorum üatüne de uyku Tulumu üstünü açmadan döne döne yatıyor kızım. üst kısmı askılı zaten. biraz büyük al bence.alt kısmı fermuarlı ilerde de fermuarından ayakları çıkartarak kullanırım sırtı beli açılmıyor çok iyi oluyor uyku Tulumu.Kızlar uyku tulumu alan ve ya almayı düşüneniniz var mı???
Beden ölçüsü vs Nasıl olıyor
canım anlıyorum seni. ben de çalışmaya başladım. işyerim için bazı evraklar hazırlıyorum parça başı para alıcam. normalde yaptığım işten farklı bişey. ama inan bilgisayar başına oturmaya fırsatım olmuyor.bir de bayrama kadar baya bi iş verdiler. sen nasıl yetiştiriyorsun işleri valla yolu varsa bana da anlat. ve sana tavsiyem akşam kocam baksın sen birkaç yemek salata vs hazırla. yada maddi imkanın varsa dışardan sağlıklı yemekler salatalar çorbalar söyle. koşullar elverse sütün olacak çünkü.inşallah evdeki sorunlarınız da çözülür. eşinin tedavi olması çok iyi bir gelişme.sen ve çocuğu için bir adım atmış. akşamları ver iki saat oyalasın oyun oynasın ilaç gibi gelir. burdan atıp tutuyom kusura bakma belki yardımım olur diye yazıyorum. sen de bana işleri nasıl Yetiştirdiğini yaz olur mucanım çok teşekkür ederim :) ama inan bunların hiçbirini yapamıyorum nedenine gelince çalışmak zorundayım ve işim çok stresli, oldu da ayrıldım desem hem geçinemeyiz hem de eşimle ne olacağım belli değil kendimi garantiye almam lazım. Eşimin psikolojik sorunları yüzünden annemlerle arası açık şuan yani onlar bize gelemez , ben de onlara gidemem olur da gerginlik olur hiç ekstra setres istemiyorum şuan. Eşimin ailesi gelse anca onlara hizmet ederim o derece:) düzgün yaptığım tek şey sabah kahvaltım, sonrası ne bulursam onu yiyorum inan bazen onu bile atlıyorum. Su içmeye dikkat ediyorum birde malt ve humana ama beslenme sıfır yani... Eşim şuan psikiyatriste gidiyor ağır bir tedavi görüyor bana yardımcı olmaya çalışıyor ama ihtiyacım olan birinin 24 saat yanımda kalarak bana devamlı birşeyler yedirip içirip başka hiçbirşey yaptırmaması.Sonuçta o sadece akşam geliyor, sütüm gelmediği için gece bile kalkıp emzirmek istemiyorum artık iyice mamacı olduk. Ya aslında vicdan azabı tabiki çekiyorum ama olmazsa da olmaz yani mamayla da büyür, ama tüm bunların üzerine bir de eşim bak hiç dikkat etmiyorsun ondan sütün az diye bık bık başımda ötünce beynim dönüyor :)
canım anlıyorum seni. ben de çalışmaya başladım. işyerim için bazı evraklar hazırlıyorum parça başı para alıcam. normalde yaptığım işten farklı bişey. ama inan bilgisayar başına oturmaya fırsatım olmuyor.bir de bayrama kadar baya bi iş verdiler. sen nasıl yetiştiriyorsun işleri valla yolu varsa bana da anlat. ve sana tavsiyem akşam kocam baksın sen birkaç yemek salata vs hazırla. yada maddi imkanın varsa dışardan sağlıklı yemekler salatalar çorbalar söyle. koşullar elverse sütün olacak çünkü.inşallah evdeki sorunlarınız da çözülür. eşinin tedavi olması çok iyi bir gelişme.sen ve çocuğu için bir adım atmış. akşamları ver iki saat oyalasın oyun oynasın ilaç gibi gelir. burdam atıp tutuyom kusura bakma belki yardımım olur diye yazıyorum. sen de bana işleri nasıl Yetiştirdiğini yaz olur mucanım çok teşekkür ederim :) ama inan bunların hiçbirini yapamıyorum nedenine gelince çalışmak zorundayım ve işim çok stresli, oldu da ayrıldım desem hem geçinemeyiz hem de eşimle ne olacağım belli değil kendimi garantiye almam lazım. Eşimin psikolojik sorunları yüzünden annemlerle arası açık şuan yani onlar bize gelemez , ben de onlara gidemem olur da gerginlik olur hiç ekstra setres istemiyorum şuan. Eşimin ailesi gelse anca onlara hizmet ederim o derece:) düzgün yaptığım tek şey sabah kahvaltım, sonrası ne bulursam onu yiyorum inan bazen onu bile atlıyorum. Su içmeye dikkat ediyorum birde malt ve humana ama beslenme sıfır yani... Eşim şuan psikiyatriste gidiyor ağır bir tedavi görüyor bana yardımcı olmaya çalışıyor ama ihtiyacım olan birinin 24 saat yanımda kalarak bana devamlı birşeyler yedirip içirip başka hiçbirşey yaptırmaması.Sonuçta o sadece akşam geliyor, sütüm gelmediği için gece bile kalkıp emzirmek istemiyorum artık iyice mamacı olduk. Ya aslında vicdan azabı tabiki çekiyorum ama olmazsa da olmaz yani mamayla da büyür, ama tüm bunların üzerine bir de eşim bak hiç dikkat etmiyorsun ondan sütün az diye bık bık başımda ötünce beynim dönüyor :)
canım inşallah yardımcı olabilirim. emzirme kampı yaptın mı? bir de sinir stres altındasın hem çalışıyorsun hem eşinle sıkıntılar var sütün azalması çok normal.bir de onu kafaya takma. bir de uyuman dinlenmen lazım yardım edenin de yok bildiğim kadarıyla. işin kolay değil süt etkileniyor hemen. yediklerime dikkat ediyorum demişsin ne yiyorsun? bol bol salata maydonoz semizotu özellikle dereotu bulgur çok süt yapıyor. meyve ve sebzeler özellikle koyu yeşil sebzeler. havuç çok süt yapıyor. yarmalı yoğurtlu sıcak çorba mesela. sıcak şeyler de süt yapıyor. lactamil de hem vitamin hem süt artırıcı. rezene anason çok faydalı.
en büyük süt artırıcı şey su, stressiz olmak ve dinlenmek lazım. sakince dinlenebileceğin bir ortam olmaz mı bayramda. ailenin yanı falan?
sen elinden geleni yaparsın olmazsa da olmaz canım bir de ona sıkma canını. ben 6 ay sırf anne sütü almışım hastalıktan doğrulamıyom bir akrabamız hiç süt almadı çakı gibi geziyor.![]()
Yahu bu bebişlere atlet olarak giydirdiğimiz zıbınlar hep çıtçıtlı.e buralarda havalar serinledi aryanın uzun kollu zıbınları da hep çıtçıtlı.ikisini üst üste giydiren var mı?kalça çıkığına filan(Allah korusun) sebep olur mu?
ozguleysa
Eczaneden hametan krem alabilirsin, var sa kantaron yağı, yok sa zeytinyağı sür. Sudocreme de işe yarıyor.
Temizliğini yaptıktan sonra biraz havalandır, hemen kapatma bezini. İnşallah çabucak iyileşsin :)
M melda983 canım biz bu nedenden dolayı geçen Dr a gittik.biberonu almıyodu.dr çok fazla zorlamışssın inatlaşmış biraz acıkmasına izin ver dedi.rana bebiş de memeyle doyuyor olabilir o Yüzden reddedebilir biberonu.acıktığında emiyorsa bence bi sorun yoktur.çok acıktığında memeyle değilde biberonla vermeyi dene emeceğini düşünüyorum öyle.arya biberonla savaşıyor ne yapsam emmiyor çok acıkmadığında.işe başlamana daha çok var sıkıntı yapma geçicidir inşallah
Canim biraz rahatladi cok sukur zeytinyagi surucem bundan sonra. Benim hatam her bez degisiminden sonra koruyucu krem ya da zeytin yagi surmedim