canım çok teşekkür ederim :) ama inan bunların hiçbirini yapamıyorum nedenine gelince çalışmak zorundayım ve işim çok stresli, oldu da ayrıldım desem hem geçinemeyiz hem de eşimle ne olacağım belli değil kendimi garantiye almam lazım. Eşimin psikolojik sorunları yüzünden annemlerle arası açık şuan yani onlar bize gelemez , ben de onlara gidemem olur da gerginlik olur hiç ekstra setres istemiyorum şuan. Eşimin ailesi gelse anca onlara hizmet ederim o derece:) düzgün yaptığım tek şey sabah kahvaltım, sonrası ne bulursam onu yiyorum inan bazen onu bile atlıyorum. Su içmeye dikkat ediyorum birde malt ve humana ama beslenme sıfır yani... Eşim şuan psikiyatriste gidiyor ağır bir tedavi görüyor bana yardımcı olmaya çalışıyor ama ihtiyacım olan birinin 24 saat yanımda kalarak bana devamlı birşeyler yedirip içirip başka hiçbirşey yaptırmaması.Sonuçta o sadece akşam geliyor, sütüm gelmediği için gece bile kalkıp emzirmek istemiyorum artık iyice mamacı olduk. Ya aslında vicdan azabı tabiki çekiyorum ama olmazsa da olmaz yani mamayla da büyür, ama tüm bunların üzerine bir de eşim bak hiç dikkat etmiyorsun ondan sütün az diye bık bık başımda ötünce beynim dönüyor :)