• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Slm kızlar kizim yarın 2 aylık oluyor ama kilo alımı düşük. Sık sık emzirme falan elimden gelen herşeyi yapıyorum. Arada azcık kaşıkla mama veriyorum 2 haftada 200 gr almış. Doğduğundan beri hep böyle. Hemşiresi doktora sevketti. Doktor hastaneye ama randevu verilerine kadar :110:. 3080gr doğdu şuan 4400. Allah büyük dert vermesin inşallah.
Sütun light belli ki canim. Ama kafana bu kadar takma oldugu kadar olmadığı kader demisler. Her bebek anne sutu ile 1.5 2 kg alacak diye birsey yoktu. Her annenin sutu bebeğine özeldir. B3nce kasikla mama olayını kaldir ve bebeğini alistirmaya basla. Kilo alimi az olan bebeklere doktorlar zaten mama başlatıyor. Gunde 2 veya 3 kere verebilirsin mama. Sütünle de takviye yaparsın oh miss. Birde sütünün kalitesini yedigin gıdalar ile artırabilirsin. Besleyici seyler ye sen ne yersen bebeğine sütünden gecer. Lactamil içebilirsin o da sutun kalitesini artırır. Manda yogurdu yiyebilirsin

Kızlar benimde canım sıkkın ya geçen gece oğlum baya koyu yeşil sümüklü kala yapmıştı ama devamı olmadı diye doktorumuz önemsemedi. Alerjik olmuştur dedi. Bugün 2 kez kaka yaptı oğlum ikiside yeşil ve sümük gibi. 3 saat arayla Peşpeşe böyle yapınca çok cnm sıkıldı inşallah önemli bişey değildir. Bide yetmezmiş gibi bendende dünden beri kahrevengi çamur gibi akıntı geliyor bu nedir bilen var mı? Bugün 60 günlüğüz.
Yeşil kaka enfeksiyon habercisi imis. 1 kerelik degil ama devamli oluyor ise onemliymis

Kızlar benimde canım sıkkın ya geçen gece oğlum baya koyu yeşil sümüklü kala yapmıştı ama devamı olmadı diye doktorumuz önemsemedi. Alerjik olmuştur dedi. Bugün 2 kez kaka yaptı oğlum ikiside yeşil ve sümük gibi. 3 saat arayla Peşpeşe böyle yapınca çok cnm sıkıldı inşallah önemli bişey değildir. Bide yetmezmiş gibi bendende dünden beri kahrevengi çamur gibi akıntı geliyor bu nedir bilen var mı? Bugün 60 günlüğüz.
canım kaka işini bilmiyorum ama kahverengi akıntı benden de geldi birkaç gün. hamile kalmış olmayız dimi :KK43: yerleşme kanaması falan değildir inşallah.
69 günlük benim kız da

Kızlar merhaba.20 temmuz doğumlu kızım var bugüne kadar ki gelişimi normal görünüyor ama artık gülümsemeye başlaması gerekiyor sanırım. Türlü şebeklikler yapıyorum ama sadece bakıyor daha erken mi acaba acele mi ediyorum.

Sen aklindan sasma boşver ev sıcağında ciplak bacak giydir ama corabi olsun icinde atleti olsun ama kisa süreli olsun o bile. Ufaklar daha ufacik soğukta gazlaniyorlar. .Benim oglanin gaz problemi olmadigi halde ayaklarını azcık acsam opup sevmek için bakiyorum ih ih etmeye başlıyor o yuzden yaşlarına girene kdr dikkat etmeli. Obur yaz insallah cibildak giydiririz:)
Aynen canım bir an kendimden şüphe ettim hangimiz dogruyuz diye abartiyormuyum diye

canım kaka işini bilmiyorum ama kahverengi akıntı benden de geldi birkaç gün. hamile kalmış olmayız dimi :KK43: yerleşme kanaması falan değildir inşallah.
69 günlük benim kız da

Ay şaka gibi bişey olur öyleyse. Valla bugün çok demorilizeyim. İnşallh kötü bişey duymam yani

Sütun light belli ki canim. Ama kafana bu kadar takma oldugu kadar olmadığı kader demisler. Her bebek anne sutu ile 1.5 2 kg alacak diye birsey yoktu. Her annenin sutu bebeğine özeldir. B3nce kasikla mama olayını kaldir ve bebeğini alistirmaya basla. Kilo alimi az olan bebeklere doktorlar zaten mama başlatıyor. Gunde 2 veya 3 kere verebilirsin mama. Sütünle de takviye yaparsın oh miss. Birde sütünün kalitesini yedigin gıdalar ile artırabilirsin. Besleyici seyler ye sen ne yersen bebeğine sütünden gecer. Lactamil içebilirsin o da sutun kalitesini artırır. Manda yogurdu yiyebilirsin

Sağol canım cvbin icin ben yurt dışında yaşıyorum lactamil yada manda yoğurdu bulamam. Benim sütünün Light olma sebebi dinlenmeye vakit yok yoksa bol bol herseyden yiyorum. Mamayi sevmiyor pek. Biberon alışsın istemiyorum arada kalmışım. Hemde emzirmeyi çok seviyorum. Bu benim 4 numara ama her seferinde aynı telaş farklı heyecan. :oops:

canım çok teşekkür ederim :) ama inan bunların hiçbirini yapamıyorum nedenine gelince çalışmak zorundayım ve işim çok stresli, oldu da ayrıldım desem hem geçinemeyiz hem de eşimle ne olacağım belli değil kendimi garantiye almam lazım. Eşimin psikolojik sorunları yüzünden annemlerle arası açık şuan yani onlar bize gelemez , ben de onlara gidemem olur da gerginlik olur hiç ekstra setres istemiyorum şuan. Eşimin ailesi gelse anca onlara hizmet ederim o derece:) düzgün yaptığım tek şey sabah kahvaltım, sonrası ne bulursam onu yiyorum inan bazen onu bile atlıyorum. Su içmeye dikkat ediyorum birde malt ve humana ama beslenme sıfır yani... Eşim şuan psikiyatriste gidiyor ağır bir tedavi görüyor bana yardımcı olmaya çalışıyor ama ihtiyacım olan birinin 24 saat yanımda kalarak bana devamlı birşeyler yedirip içirip başka hiçbirşey yaptırmaması.Sonuçta o sadece akşam geliyor, sütüm gelmediği için gece bile kalkıp emzirmek istemiyorum artık iyice mamacı olduk. Ya aslında vicdan azabı tabiki çekiyorum ama olmazsa da olmaz yani mamayla da büyür, ama tüm bunların üzerine bir de eşim bak hiç dikkat etmiyorsun ondan sütün az diye bık bık başımda ötünce beynim dönüyor :)
Zor bir süreç inşallah herşey güzel olur

Back
X