• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

yardım edenin yok mu canım tek başına çok zor ben bir taneyle başedemiyorum inan çok zor.en azından annen kv falan yemeğini yaparsa arada bi iki saat seni dinlendirirse biraz rahat edersin. neden emmiyorlar acaba ya bi çaresini bulsan çok rahat edersin sağıp vermek çok zaman alır gerçekten. kaç günlük oldu beyler? benim kızım da üç gündür emiyor kusuyor geri emiyor. fazla süt vermiş yada üşütmüş olabilirsin. allah yardımcın olsun internette gereksiz bilgiler de var ama çol faydalı bilgiler de var emmeleri için bikaç yöntem araştırsam denesen olmaz mı pes etme duble anne sen anneliğin zorluğunu da güzelliğini de çifter çifter yaşayacaksın gelecek güzel günleri düşün. hele bi yaşlarına gelsinler oyyy seneye bu zamanlar belki tatilde olacaksın afacanlarla :)

Gün içinde dinlenecek vakit kalmıyor, annem yanda kv yanımda oldu ama iki kişi sadece bebeklere yetiyor, kendimize bakamıyoruz. Umarım üç aydan somra rayına oturur. Emzirme konusunda uğraştım ama almak istemediler neler okudum ama başaramadım artık anne sütü alsınlar da zorluğu olsun napalım diyorum. İkisi de ayrı mutluluk benim için ikisinin kokusu ikisini birlikte görmek çok güxel bir duygu,zaten sanırım bu şekilde devam ediyor anneler:)

Biz minnosumla bugun gezmelere gittik tatil icin alisveris yaptik ona :) benim kizin gozu acildi sanirim artik.arabasinsa hep misil misil uyuyan kiz bugun cok az uyudu.arada mizirdandi azcik agladi :) biz yemek yiyecegimiz zaman uyudu anlayisli kizim.o da kendisine sut olsun diye sanirim :KK70:

Eklentiler

• IMG-20160906-WA0009.webp
    IMG-20160906-WA0009.webp
    15 KB · Görüntüleme: 102
Evet canim oturdu bizim duzenimiz.bizim 6 bucuk 7 den sonra mizmjzlanmalar aglamalar basliyodu.saat 7 de oyun halisina koyuyorum baya oyalaniyo ve aglamiyo.boyle cozdum ben onu :) ve oyun halisinida aksam uyku rutinimize eklemis oldum :)
Bende de var oyun halısı ama henüz çıkarmadım. Bu ayda oyalanıyorlar mı cidden

kızlar bebegim çok huzursuz ya aglıyo sürekli gündüzde gecede koliide gecti bu artık doktora götürdük bi rahatsızlıgı yok dedi ben napacam sürekli aglayan bebekle. neden bu kadar huzursuz huzurlu bi hamilelik gecirdim halbuki kayınvalıidem huzursuz hamilelik diyip duruyo halbuki gercektende iyi bi hamilelik dönemi gecirdim
Canim kolikleer belli saattlerde agliyo. Seninki surekli agliyosa bi rahatsizligi vardir bence. Pisik pamukcuk gibi bisey olabilir mi ya da usutmus mudur aklima da pek bisey glmiyo ama swn sakin ol senin sakinligin gecsin ona

Biz minnosumla bugun gezmelere gittik tatil icin alisveris yaptik ona :) benim kizin gozu acildi sanirim artik.arabasinsa hep misil misil uyuyan kiz bugun cok az uyudu.arada mizirdandi azcik agladi :) biz yemek yiyecegimiz zaman uyudu anlayisli kizim.o da kendisine sut olsun diye sanirim :KK70:
Kizin sana cekmis ne kadar guzelsiniz masallah subhanallah size yerim yaa prenses benim oglana alalim bu guzeli :KK68:

Kızlar prima kullananlar 1 numara devam mı. Ben şimdi netten sipariş edecem . Az mı alsam çok mu bilemedim. Kızım şuan 4.5 kg . Ama biraz büyük 1 numarası.

Bizimkiler şu an 5 buçuk kilo kadar, primanın 3 numarası tam oluyor, huggies canbebe küçğk kalıyor. Emin misin sıkmadığına?

kızlar ilk merak ettiğim 1 temmuz da doğum yaptım korunma işini ne yapmam gerek emzirmeye devam ediyorum...ilaç iğne olmuyormuş spiraldende korkuyorum açıkçası...ikinci sorumda kızım kakasını sarı ama çok ıslak yapıyor yani ishal gibi ama yapışkanlık yok katı da değil rengi yeşil olmadığı için umursamadım ama ciddi bir sorun olabilirmi

Kızlar merhaba.20 temmuz doğumlu kızım var bugüne kadar ki gelişimi normal görünüyor ama artık gülümsemeye başlaması gerekiyor sanırım. Türlü şebeklikler yapıyorum ama sadece bakıyor daha erken mi acaba acele mi ediyorum.
Benim kızım da geç güldü canım çok da gülmüyor mizacı sert. ben de çok stres yapmıştım boşuna gerilmişim.
senin kız daha bir aylık canım daha çok erken üç aylık olama ladar bekle. bir de sen ona gül bol bol. öyle öğrenir

Sezeryanla doğum yaptım 51 gün oldu bugün ayıptır söylemesi ilişki sırasında çok canım yanıyor böyle bir durum yaşayan var mı

Benim kızım da geç güldü canım çok da gülmüyor mizacı sert. ben de çok stres yapmıştım boşuna gerilmişim.
senin kız daha bir aylık canım daha çok erken üç aylık olama ladar bekle. bir de sen ona gül bol bol. öyle öğrenir
Benim idil zor gulerdi hala yapısı öyle çok güler yüzlü deil maalesef.taha aksine 20 gündür fln bilinçli gülüo auu dio şebeklik yapıo güleç bi bebek her bebek aynı olmuo gerçekten takilcak bişi yok kesinlikle

Gün içinde dinlenecek vakit kalmıyor, annem yanda kv yanımda oldu ama iki kişi sadece bebeklere yetiyor, kendimize bakamıyoruz. Umarım üç aydan somra rayına oturur. Emzirme konusunda uğraştım ama almak istemediler neler okudum ama başaramadım artık anne sütü alsınlar da zorluğu olsun napalım diyorum. İkisi de ayrı mutluluk benim için ikisinin kokusu ikisini birlikte görmek çok güxel bir duygu,zaten sanırım bu şekilde devam ediyor anneler:)
allah yardımcın olsun canım benim. böyle gitmeyecek herşey düzelecek biraz zaman lazım sadece. annelik zor zanaat ama o masum gözlerle bir bakışı dünyaya bedel ♥

maşallah çok tatlısınız :)

Benim idil zor gulerdi hala yapısı öyle çok güler yüzlü deil maalesef.taha aksine 20 gündür fln bilinçli gülüo auu dio şebeklik yapıo güleç bi bebek her bebek aynı olmuo gerçekten takilcak bişi yok kesinlikle
denizin idil ablasıyla bir benzerliği daha çıktı :) bi de napsam güldüremediğim deniz fotoğrafını çekerken gülüyor ya çok acayip bu yeni nesil :KK70:

Maşallah. Tatile nereye gidiyorsunuz kaç günlük bebeğimiz?

Sezeryanla doğum yaptım 51 gün oldu bugün ayıptır söylemesi ilişki sırasında çok canım yanıyor böyle bir durum yaşayan var mı
bende de aynı dert var. arkadaşıma sordum hormonlardan dolayı kuruluk olur kayganlaştırıcı kullan dedi. kullanmadım gerçi ben ama mantıklı geldi

Back
X