- 14 Ocak 2016
- 296
- 499
- 23
- 38
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #5.321
yardım edenin yok mu canım tek başına çok zor ben bir taneyle başedemiyorum inan çok zor.en azından annen kv falan yemeğini yaparsa arada bi iki saat seni dinlendirirse biraz rahat edersin. neden emmiyorlar acaba ya bi çaresini bulsan çok rahat edersin sağıp vermek çok zaman alır gerçekten. kaç günlük oldu beyler? benim kızım da üç gündür emiyor kusuyor geri emiyor. fazla süt vermiş yada üşütmüş olabilirsin. allah yardımcın olsun internette gereksiz bilgiler de var ama çol faydalı bilgiler de var emmeleri için bikaç yöntem araştırsam denesen olmaz mı pes etme duble anne sen anneliğin zorluğunu da güzelliğini de çifter çifter yaşayacaksın gelecek güzel günleri düşün. hele bi yaşlarına gelsinler oyyy seneye bu zamanlar belki tatilde olacaksın afacanlarla :)
Gün içinde dinlenecek vakit kalmıyor, annem yanda kv yanımda oldu ama iki kişi sadece bebeklere yetiyor, kendimize bakamıyoruz. Umarım üç aydan somra rayına oturur. Emzirme konusunda uğraştım ama almak istemediler neler okudum ama başaramadım artık anne sütü alsınlar da zorluğu olsun napalım diyorum. İkisi de ayrı mutluluk benim için ikisinin kokusu ikisini birlikte görmek çok güxel bir duygu,zaten sanırım bu şekilde devam ediyor anneler:)