• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar ilk merak ettiğim 1 temmuz da doğum yaptım korunma işini ne yapmam gerek emzirmeye devam ediyorum...ilaç iğne olmuyormuş spiraldende korkuyorum açıkçası...ikinci sorumda kızım kakasını sarı ama çok ıslak yapıyor yani ishal gibi ama yapışkanlık yok katı da değil rengi yeşil olmadığı için umursamadım ama ciddi bir sorun olabilirmi

Bebek kakasi zaten islak oluyo ya canim bence bi sorun yoktur

Oglumun emfikten sonra fiskirarark kustugunu ama tahlillerde bisey cikmadigiini soylemistum. Simdi de yatirsiktan sonra ustunu islatmayacak sekilde yan tarafina fiskiriyo
Benim kız da öyle canım. 40'ı çıkana kadar merdeyse hiç kusmadı diyebilirim. Ağzının kenarından 1-2 akmıştır. Ama şimdi her gün çıkarıyoruz :(

Kızlar burada bahsettim annem ameliyat oldu diye kendisini görmeye gittik 10 dakikalık mesafe 21.30 da kalktik uyur gecikmeyelim diye arabada uyudu evde uyandı 01.30 a kadar uyumadı ne yapmak lazım uyutana kadar neler yapmadık cikilmayacak mi dışarı cikilinca böyle mi olacak :kızgın::oha:

Bu arada 40 dan sonraki değişikliği ben hiç sevmedim önceden daha iyiydi
Kızlar burada bahsettim annem ameliyat oldu diye kendisini görmeye gittik 10 dakikalık mesafe 21.30 da kalktik uyur gecikmeyelim diye arabada uyudu evde uyandı 01.30 a kadar uyumadı ne yapmak lazım uyutana kadar neler yapmadık cikilmayacak mi dışarı cikilinca böyle mi olacak :kızgın::oha:
Canım yaa bence eve kapanmak daha kötü, uyku düzeni bozulunca böyle olur bebekler ama olsun sen anneni gördün ya iyi ya çok şükür, bir gecede böyle olsun boşver. 40 olayı hikaye inan, şimdilik bir günü bir gününe uymuyor hiç evden çıkmadığım günler bile bazen hiç uyumuyor ama dışarıya çıkmamazlık etme mecbur kalıp çıktığın günlerde hep sorun yaşarsın. Kollarını sar, ayağında salla, yanına battaniyesini koy, birinden biri hoşuna gider uyur elbet. Hepimiz yaşıyoruz böyle geceler, Allah kolaylık versin canım

Maşallah kız benim ki 5 günde azıcık zeytinyağı vermeden yapmıyo.hep beklyrm bakyrm 5 gün oldu müdahale edyrm. Bi türlü yapmıyo
Canım benimki de yapmıyordu böyle ben altını açıyorum alt açma bezi seriyorum bekliyorum hem keyifleniyor rahatlıyor gazını da çıkarıyor kakasını da yapıyor. Sende deniyormusun?

Oy Oy yerim ben onu ya.genç kız olmuş ya.ama annesine bak kızını al sözü ne kadar doğru kız. Sana da maşallah.:nazar: Benim yerime öp minik kızını:KK200::KK200:. Adını sordum mu hatırlamyrm kızın ya :KK43:
Oy canim benim cok tesekkur ederim :KK68: zaman ne cabuk geciyo dimi ya.daha dun burda nasil dogum yapcaz falan diye konusuyoduk.simdi meleklerimiz kollarimizda.kizima zibin disinda kiyafet giydirince bi abla havasina girdi ki sorma :) kizimin adi Berin canim.kulagina Berin Kevser okuttuk.tanistigina cok memnun olmus teyzesi:KK24: bu arada haliyla ilgili yorumlarini bekliyorum canim.bende playgro diye bir marka begendim cok hosuma gitti.bayramdan sonra bakacak babasi

Canim disari ciktigin zaman uyku saatine dikkat edersen sorun yasamazsin bence.bizde dun annemdeydik.9 bucuga dogru kalktik ki uyku saati gecmesin.yolda uyudu.eve gelince cok dikkatli indirdik arabadan.onceden uyanmazdi artik dikkat etmezsek uyaniyo.pusetinden cikarinca uyandi hemrn meme verdim uyudu.hala da uyuyo.uyanmadi kendisi bende meme verdim yarim saat once.uyumaya devam :)

Canım yaa bence eve kapanmak daha kötü, uyku düzeni bozulunca böyle olur bebekler ama olsun sen anneni gördün ya iyi ya çok şükür, bir gecede böyle olsun boşver. 40 olayı hikaye inan, şimdilik bir günü bir gününe uymuyor hiç evden çıkmadığım günler bile bazen hiç uyumuyor ama dışarıya çıkmamazlık etme mecbur kalıp çıktığın günlerde hep sorun yaşarsın. Kollarını sar, ayağında salla, yanına battaniyesini koy, birinden biri hoşuna gider uyur elbet. Hepimiz yaşıyoruz böyle geceler, Allah kolaylık versin canım
Teşekkür ederim canım benim gözüm korktu resmen 1.30 da uyudu şimdi süt için uyandı kesin geri uyumicak bitti bugün luk uyku galiba offf uyur İnşallah çok uykum var ya çok

Günaydın kızlar.Uzun zamandır yazamiyorum hayat çok yoğun
geçiyor artık.Gelen giden çocuk
temizlik derken şu an fırsat
bulmuşken bur bakayım dedim.
Umarım hepiniz iyisinizdir özledim
valla :-) Hamileyken ne sakinmiş
hayat ne çok gezer tv izler ayağımı uzatirmisim meğer şimdi onlar lux
geliyor.Bebeğim 2 aylık oldu.inşallah minnisleriniz sağlıklı ve mutludur.Allah hepimize kolaylıklar versin :-)

Canım benimki de yapmıyordu böyle ben altını açıyorum alt açma bezi seriyorum bekliyorum hem keyifleniyor rahatlıyor gazını da çıkarıyor kakasını da yapıyor. Sende deniyormusun?
Yaptık kız hem de kaç kere ama gaz çıkarıyor çiş yapıyo ama kaka yapmıyo

Oy canim benim cok tesekkur ederim :KK68: zaman ne cabuk geciyo dimi ya.daha dun burda nasil dogum yapcaz falan diye konusuyoduk.simdi meleklerimiz kollarimizda.kizima zibin disinda kiyafet giydirince bi abla havasina girdi ki sorma :) kizimin adi Berin canim.kulagina Berin Kevser okuttuk.tanistigina cok memnun olmus teyzesi:KK24: bu arada haliyla ilgili yorumlarini bekliyorum canim.bende playgro diye bir marka begendim cok hosuma gitti.bayramdan sonra bakacak babasi
Çok güzelmiş adı da.ben daha çok memnun oldum küçük hanımla tanıştığıma:KK200: Bizim zaten ablamız o.benimkine de etek giydirdim o gün bildiğin abla olmuştu.tokayı da taktım.elime düştü ki daha neler yapcm.:halay:valla çok çabuk geçiyo zaman ama bu topik olmasa hiç geçmezdi.halıların boyutlarına iyi bak bazıları çok küçük geliyomus.

Valla ben iki gündür uyuyrm çok şükür.günde üç kere gazı için bi mama vermişti dr. Gazlı ve kabız bebekler için miş.ben vermek istemedim ama sonra düşündüm hem ben yıpranyrm hem o. Ayrıca gece o kadar çok emziriyrm ki uyusun die ve dinlenemdiğim için de sütüm olmuyo. Gazı için değil sırf o biraz daha uzun uyusun die gece yatmadan bi kere mama veryrm baya uyuyo. O zamana kadar bende dinlenyrm sütüm oluyo. Sabah ta yetiyo.mama veriyomusun bilmyrm ama gece uyutmadan tam acıkınca biraz da yorulsun öncesinde bi kere mama ver uyut derim ben. Gece 2 de mama verdim yeni uyandı.ben de aldım uykumu o da rahat çok şükür.

Benimki de anormalnderecede cok yapiyo cunku cok emiyo 7 8 kez bes degistiriyorum hemen hepsi kaka
Benimki de çok emiyo ama kaka yok hep çiş yapıyo. Bende günde 5-6 bez değiştiryrm ama çişten dolayı. Her bebek farklı gerçekten doğduğundan beri böyle kızım. 6 gün yapamadığı bile oluyo ama kabız değil.yaptığı zaman çişi normal. Ya süt yarıyomuş ya da bazı bebekler böyle geç yapıyormuş. Kilo alımınıa bakınca süt yarıyo dedi dr.

Benimki de anormalnderecede cok yapiyo cunku cok emiyo 7 8 kez bes degistiriyorum hemen hepsi kaka
Benimki de çok emiyo ama kaka yok hep çiş yapıyo. Bende günde 5-6 bez değiştiryrm ama çişten dolayı. Her bebek farklı gerçekten doğduğundan beri böyle kızım. 6 gün yapamadığı bile oluyo ama kabız değil.yaptığı zaman çişi normal. Ya süt yarıyomuş ya da bazı bebekler böyle geç yapıyormuş. Kilo alımınıa bakınca süt yarıyo dedi dr.

gunaydin guzel anneler

bizde 11de uyuduk.3.5ta kalktik emip tekrar uyudu.6da uyandi.hala uyanik.birazdan tekrar dalar herhalde.sizinkilerde uyaninca yatagin icinde debelenip duruyor mu?birde surekli sesli sesli gerinme hali.kendinden buyuk sesi var
Evet ya sorma.artık yanıma alyrm bakyrm uykusu yok
Bıraksam saatlerce oynar.sesi de dediğin gibi maşallahı var.kendi uyanınca beni de babasını da uyandırıyo sesleriyle ama ağlama yok tabi. Oynama sesleri

Valla bizde de yok ben hic cekmiyom vicdan azabi o ceksin ölüyom yorgunluktan bence ihmal etme bi git canim baya oldu
Çeksinler dmi bizim ki de kolay değil valla ben de ölym kız. Bez süt gaz derken akşam oluyo.ev işini bile yapamym. Ven doğum dan sonra hep yalnızdım.çok zor oldu gerçekten. O yüzden de iyileşemedim

Bebegine reflu teshisi kinan var mi? Biz doktorw gidiyoruz doktor vize bebek reflisu diye bisey var deyip refluyu anlatiyo ama bebeginiz reflu var demiyo. Bu aralar gogsumu reddediyo. Yedigini hemen kusuyo sonra bi daha istiyo. Vok yoruldum artik 2 aydir tek aktivitem emzirip kusmuk temuzlemek gercekten dayanamiyorum artik hep olumlu dusunmek istiyorum ama cok yoruldum :KK43: internettr reflusu olanlar gece yemememli yaziyo dogru mu
Reflüsü olanlar kilo almıyomuş ya da çok az alıyomuş sanırım. Burda birisi yazmıştı.nasıl kilo alımı

Back
X