• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benimki de oyle canım
Altını acincs ikidir kaka yapıyor bu yuzden yeni gördüm sari turuncu arasi kopuklu

Kolay gelsin bizimki de ayni canim
Zorlaniyor uyurmak icin saatlrr geciyor tam uyudu yatagina yatirayim derken hop gözler fal tasi oluyor inan
Artık sabır
Kızlar mide gazı tam çıkmıyorsa köpüklü olur kaka

Bi bebek durmadan 3-4 saat nasıl ağlar diye düşünürdüm.. Bugün bizzat başıma geldi.
Bebeğim sakinleşti ama ben hâlâ kendimde değilim. Bugün psikolojik iptalim.

Kız bizimki de 58 cm kilosu da 15 gün önce 5200 dü ben de 3 e geçmeyi düşünyrm şimdi daha fazladır kilosu. 6 ya yakındır.ama büyük mü olur die düşünüyodum ge çsem mi acaba.
Geç sen 4 9 kg beze artık beli sıkar 3 6 kg bez bebisin bende 5 kg iken geçtim ve dedim annem çocuğa ızdırap yasatmisim rahatladı resmen çocuk ben bile takis8mda hissettim

En son perşembe günü 55cm ve 6 kiloydu canim. Oglum şuan 80 günlük. Molfixin 4 nosunu kullanıyorum. Aslında üzerinde 7 kilodan itibaren yazmış ama bizim bacaklar tombul olduğu için 3 no dar gelmişti, iz yapıyordu mecbur 4 e gectik :)
deniz 70 günlük 59 cm boy 5300 kiloydu geçen hafta. primanın beyaz 2 no bacakları sıkıyor yeşil 3 no aldık nerdeyse aynı. 4 alalım diyorum ama 9aylık 12 kg yeğenim 4 no kullanıyor. bilemedim ne yapsam. molfix primaya göre daha büyük galiba dimi? senin oğlan da maşallah tombulmuş baya

Keşke spirali erkeklere taksalar ya her cileyi de kadınlar cekmek zorunda mi. Ne ona geliyorlar ne başka şeye cok sinir bozucu. Benim şuan cok cok yetiyor sutum ama gece cok boşa akıyor oglan iyi uyuduğu için. Geceleri sağacağım. Gündüzleri zaten yumuşak memelerim hep paso emiyor gun içinde amacimiz bol anne sutu alsınlar insallah 1.5 2 sene emerler yavrular
İnşallah :)

deniz 70 günlük 59 cm boy 5300 kiloydu geçen hafta. primanın beyaz 2 no bacakları sıkıyor yeşil 3 no aldık nerdeyse aynı. 4 alalım diyorum ama 9aylık 12 kg yeğenim 4 no kullanıyor. bilemedim ne yapsam. molfix primaya göre daha büyük galiba dimi? senin oğlan da maşallah tombulmuş baya
Can'ım benim oglum 60 günlük 6200 kilo 64 cm 3 numara prima kullanıyorum 4 u denedim büyük geldi 3 te küçük değil ama bacak kısmı dar gibi bende anlamadım hassas ya ciltleri iz yapıyor diye düşünüyorum

Kizlar nasilsiniz yazamadim bayadir iatanbula dondum kizim ikibucuk aylik
Oldu kaka problemi var yapmiyo doktor uc gun fitil ver oco bosalsin hala yapmazsa tekrar goruselim dedi tek
Basima bebek bakmak ne zormus

Yok canım bize kağıt filan vermediler.sadece aryanın Dr U işitme testi kalça ultrasonu rop muayenesi ve kardiyoloğa yönlendirdi.onun dışında nörolog ve fizik Tedaviyi özellikle söylememe rağmen gerek görmedi.size verilen kağıtta nerelere muayene olmanız gerekiyor canım?

Cnm bir sürü şey yazıyor. Sanirim kuvezde kalan her bebeğe verilen rutin muayene.senin dediklerin yazıyor. Kardiyoloji nörolog rop muayenesi falan.ama bunların çocuk olanları olacakmış. O da her hastanede yok sadece uni hastanelerinde var.daha götürmedik . Birkaç kişiye daha sordum onlar da götürmemis.
Rop muayenesini biz yaptirmadik

Cnm bir sürü şey yazıyor. Sanirim kuvezde kalan her bebeğe verilen rutin muayene.senin dediklerin yazıyor. Kardiyoloji nörolog rop muayenesi falan.ama bunların çocuk olanları olacakmış. O da her hastanede yok sadece uni hastanelerinde var.daha götürmedik . Birkaç kişiye daha sordum onlar da götürmemis.
Rop muayenesini biz yaptirmadik
Canım rop muayenesine küvözdeyken başlanmıştı çıktıktan sonra biz özele götürdük.en son muayeneden sonra 6 ay sonraya kontrol verdi Dr U.ropa hiç mi götürmediniz?kendi çocuk Dr unuzla mutlaka görüşün ve götürün derim.kardiyoloğa yine özele götürdük çocuk kardiyoloğu ultrasonla bakıyor.işitme testininde belli bi zamana kadar yapıldığını biliyorum mutlaka götürün.bizim götürmediğimiz Bölümler nörolog ve fizik tedavi ona da Dr U gerek görmedi.bi takım hareketler yaptırmamızı söyledi.hatta her bebeğe yaptırılması gerekiyor dedi.onu yapıyoruz evde.

Can'ım benim oglum 60 günlük 6200 kilo 64 cm 3 numara prima kullanıyorum 4 u denedim büyük geldi 3 te küçük değil ama bacak kısmı dar gibi bende anlamadım hassas ya ciltleri iz yapıyor diye düşünüyorum

Benim oglum da gecen hafta 5300du ve 3 no kullaniyoruz prims. Lastiklerin oldugu kisimlar kizardi pisik gibi demk ki ondan oluyo. Lastiklerini ceksek bu kez sizar kakasi dimi

Bi bebek durmadan 3-4 saat nasıl ağlar diye düşünürdüm.. Bugün bizzat başıma geldi.
Bebeğim sakinleşti ama ben hâlâ kendimde değilim. Bugün psikolojik iptalim.

Canim zaman zaman oluyo maalesef. Biz gergin olunca yavrulara da sicriyo hadi azicik cikolata ye de keyfin yerine gelsin :))

Nefissssss olacak o zaman, bebişin de daha çok keyfine varırsın oh ne güzel :))

Bizimkiler evde çok sıkıldılar okul yokken, 2 haftadır gidiyorlar. resmen haleti ruhiyeleri değişti :) özlemiştir çok :)

Ben de ufaklıkla keyif yapıyorum azıcık :)
Hem vakit hem tecrübe olunca daha keyifli geliyor bana herşey.

Sen söylediklerinde çok haklısın, ben 2. Den sonra çok yordum kendimi. Bir de kolikti oğlum, gündüz hiç uyumadı uzun süre. Çok eziyet ettim o zaman kendime. Onu öyle kabul ettiğim gün rahatlamıştım :)))

Sen eşinden yana da şanslı bir kadınsın, Allah daim etsin mutluluğunuzu :))

Sağlıkla ve huzurla büyüyün hep beraber :))
Teşekkür ederim. Rabbim sizin mutluluğunuzu da daim etsin. Sen de eşinden yana şanslı birisin ki 3 tane pırlanta gibi evladın var.
3. de insan daha bir tecrübeli oluyor. Buradan tecrübelerini bende okuyorum ve ihtiyacım olanlardan faydalanıyorum. :)

Back
X