• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kv me laf anlatamadım eşimde o büyük daha iyi bilir dedi kızımın ağzına karbonatı sulandırmadan öğlece toz haliyle sürdük kızım az daha boğuluyodu çok kokrtum ya.resmen nefesi kesildi çocuğun. Kv bile korktu. Bi daha sulandırıp verelim diyo.

Öğğğhhhh şaka mı? Burdaki kv ler beni şok üstüne şoka uğratıyo ya. Daha fazlası olmaz dedikçe oluyo dikkatli olun kızlar izin vermyin.

Kızlar tsh ve serbest t4 sonuçlarımız temiz çıktı. Allaha şükürler olsun. Hepimizin evlatlarına sağlık versin. Keyfim yerine geldi. Bitek yeşil kakamız kaldı. Gece 2den beri 4. Kakamızı yaptık. 2si sarı 2 si yeşil ama içindeki hafif sümükümsü durumlar devam ediyor. Hayırlısı artık.

Kızlar tsh ve serbest t4 sonuçlarımız temiz çıktı. Allaha şükürler olsun. Hepimizin evlatlarına sağlık versin. Keyfim yerine geldi. Bitek yeşil kakamız kaldı. Gece 2den beri 4. Kakamızı yaptık. 2si sarı 2 si yeşil ama içindeki hafif sümükümsü durumlar devam ediyor. Hayırlısı artık.
ohk cok sukur canım cok sevindim kaka sorununda önemli degildir insallah

Sağol canım çok şükür iyiyim antibiyotik geçirdi sen nasiksin takip ediyorum seni . Bebis zorluyor canım ya gece gündüz uykususuz uyumuyor insalah düzene girecek . Maşallah seninki de buyudu

İyi çok şükür cnm, bizde yuvarlanıyoruz. Uyku sorunumuz yok şükür. Büyüdük valla. Bu vesileyle paylaşıyım bende bugün 2. Ayı teyzelerimiz bi maaşallah alırız bizde.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 83
Çok şükür canım ya yeşil kaka alerjik bi tepki de olabilir

matsiyahoje matsiyahoje eastnbull eastnbull masallah bebislerinize.

yediklerimiz kakalari asiri etkilio.benim kizimda dunden beri baya sivi yapiyor kakayi.farkli birsey yedim mi bilmiyorum:)

sut icin lifalif yulaf ezmesi tavsiye ederim.etkiliyor baya.icine kuru meyve de atiyorum.ogun oluyor

Canım alerjik bünye si varsa çok ağlar alerjik gaz olur ve kakası yeşil olur bunu bi konuş istersen doktorla

Tamam cnm sorucam. Şükür gaz sıkıntımız hiç olmadı ağlamasıda yok öyle. Yeşil kaka dışında huzursuzluk falanda yok. Dr poposuna baktı önemli değil yediğindendir dedi geçer dedi. Bakalım bunuda sorim ne dicek:)

Back
X