• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bana da annem.görür görmez 2.oğlan olacak dedi.hiç fena olmaz.gerçi benimkinin oğlan olma ihtimali fazla galiba. idilduam idilduam ile her şeyimiz tutuyor nerdeyse:))) onun 2.oğlan:)))
Nasip hayırlısı olsun napalım canım olmayanlar var rabbim bize o tadı o kokuyu tattırdı ya kız erkek farketmez (ama insan bi kızı da olsun istiyo tabi :KK48:)

Arkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah
Bak bi makalede böyle yazıyodu canım
Bir yaşından sonra ateş düşürmek için erkek çocuklara fitil kullanmayın... YANLIŞ.Kullanabilirsiniz. Ama fazla sık olmamalı. Tavsiye ettiğimiz bir şey değil. Bunun nedeni çocuğun ileride homoseksüel olma ihtimali değil. Ateş düşürücü şurup daha kolay uygulanıyor.

Hiçbir yerde yok ne mamaymis arkadaş. Eşim sinir oldu başka alayım diyor yok diyorum.illa o.olacak.eczanede yok markette yok.e nerde satılıyor bu mama.
Acil başka tavsiyelere ihtiyacım var.3 5 saate yola çıkıyoruz yolda rezil olmayayım. Ve tabi 2 gündür çok sık uyanıyoruz. 2 de yattım bu saate kadar 2 kez süte kalktım.acıkıyor.
Keake internettwn alsaydin canim ya eczanelerde olmamasi da tuhaf

Deniz kuzuyu gorme şerefine nail olamadık mi yani
aşkolsun koyarım yine canım senin de olduğun bir zaman.

fitili ne için veriyorsun canım? ve evet erkek çocuklarda makata müdahale etmek pek hoş karşılanmıyor bildiğim kadarıyla. açıklaması zor ama homoseksüelliğe yönlendirdiğine dair fikirler var. tabi kesin bişey yok be sağlık için gerekliyse yumuşak hareketlerle yapılır tabi

Akans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm:kızgın:

Bizde de var o mavi damar. Benim kv de diyo ki oglun bacak bacak ustune atti bak kardes istiyo diyip duruyo.

kızlar ya o mavi damarın fotosunu koyabilir misiniz denizde var mı acaba?kızmayın ama eskiler öyle derlermiş. şimdiden ikinci erkeğin hayalini kurmaya başladım. denizin kıyafetlerinın çoğu da unisex. artan bezimiz de var. herşey hazır valla :)))

38.4 de çıktı yarım fitil verdim canım o daha iyi düşürdü 1 saatte 36.8 e düştü inşallah çıkmaz bir daha çıkarsa fitili ne kadar arayla verebilirim ki
Ftitil de 4 saat diye hatırlıyorum canım yanlış olmasın bilen yazsın yinede

Bana da annem.görür görmez 2.oğlan olacak dedi.hiç fena olmaz.gerçi benimkinin oğlan olma ihtimali fazla galiba. idilduam idilduam ile her şeyimiz tutuyor nerdeyse:))) onun 2.oğlan:)))
:KK70: inşallah sağlıklı hayrlı olsun insan farklı istio oglusun adida taha koyarsin maksat istatiklermiz aynı olsun:KK70:

insanbuL insanbuL ne mavi damarmis benim ıdilde var taha da da var canım :deli: 3.ler için çalışıp Allahın izniyle kız olsun diye ugrasicaz :anne:

ozguleysa ozguleysa onların keyfine göre hareket ediyoz valla. bazen dua ediyom çok yorgunum kızım bi saat daha uyusun allahım nolur diyom :))
Uyuyo mu bari
kızlar ya o mavi damarın fotosunu koyabilir misiniz denizde var mı acaba?kızmayın ama eskiler öyle derlermiş. şimdiden ikinci erkeğin hayalini kurmaya başladım. denizin kıyafetlerinın çoğu da unisex. artan bezimiz de var. herşey hazır valla :)))
Ahah Allah iyiligini versin haziriz diyosun yani :)) simdi babaannesi aldi fotograf koyamiyorum ama bizimkisi burun bitiminde yatay bi mavilik. Ben de kiz istiyom :)

Arkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah
Allah yardımcın olsun canım :deli: taha nin bugün doktor kontrol u var benim kv de de gelcekmis meraktan çatlar gelmese allahım kafayı yicem akşamdan bu yana :kızgın:

38.4 de çıktı yarım fitil verdim canım o daha iyi düşürdü 1 saatte 36.8 e düştü inşallah çıkmaz bir daha çıkarsa fitili ne kadar arayla verebilirim ki
Canım 4 saat arayla dönüşümlü bir calpol bir paranox verebilirsin yani 8:00 paranox verdin duştu 12: 00 ateşi var calpol 16:00 paranox , 4 saat arayla fitil fazla zaten 4 saat arayla ateşi çıkmaz aşıda

Back
X