- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.001
Profil fotoma koyarım cnm. Haber ederim koyunca.Aaa süper kızını görelim o zman annesi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profil fotoma koyarım cnm. Haber ederim koyunca.Aaa süper kızını görelim o zman annesi![]()
Nasip hayırlısı olsun napalım canım olmayanlar var rabbim bize o tadı o kokuyu tattırdı ya kız erkek farketmez (ama insan bi kızı da olsun istiyo tabiBana da annem.görür görmez 2.oğlan olacak dedi.hiç fena olmaz.gerçi benimkinin oğlan olma ihtimali fazla galiba.idilduam ile her şeyimiz tutuyor nerdeyse:))) onun 2.oğlan:)))
Bak bi makalede böyle yazıyodu canımArkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah
Kaca xikti 2Fitil verdim 9 da canım 38 oldu ateşi 36.8 e kadar düştü gece 4te yine çıktı 5 te yine fitil verdim düşmesini bekliyorum şuan
Keake internettwn alsaydin canim ya eczanelerde olmamasi da tuhafHiçbir yerde yok ne mamaymis arkadaş. Eşim sinir oldu başka alayım diyor yok diyorum.illa o.olacak.eczanede yok markette yok.e nerde satılıyor bu mama.
Acil başka tavsiyelere ihtiyacım var.3 5 saate yola çıkıyoruz yolda rezil olmayayım. Ve tabi 2 gündür çok sık uyanıyoruz. 2 de yattım bu saate kadar 2 kez süte kalktım.acıkıyor.
aşkolsun koyarım yine canım senin de olduğun bir zaman.Deniz kuzuyu gorme şerefine nail olamadık mi yani
Akans 3.hamilelik deyince aklima geldi. Kv gecen gun hamile kalsan yine oglun olacak dedi. Üzgün ve moralimin bozulması refleksiyle niye oyle diyorsun anne diye cıkıştım. Cunku ikinci bebegimin erkek olacagini duyunca benim kız istediğimi bildigi halde sevinc naralari atmisti ondan beri hassasım bu konuda.. Her neyse ucuncu bebegim olursa erkek olacakmis cunku Kağanın burnunun uzerinde mavi bir damar belirginmiş. Çıldıriciimm![]()
Bizde de var o mavi damar. Benim kv de diyo ki oglun bacak bacak ustune atti bak kardes istiyo diyip duruyo.
Üstünü iyice soymadım ince bi kat üst le alt giydirdim sadece başına ıslak bez koydum ama yine de ciktiKaca xikti 2
38e mi mi yine? Ustunu soyup islak bszle sildin mi canm
Ftitil de 4 saat diye hatırlıyorum canım yanlış olmasın bilen yazsın yinede38.4 de çıktı yarım fitil verdim canım o daha iyi düşürdü 1 saatte 36.8 e düştü inşallah çıkmaz bir daha çıkarsa fitili ne kadar arayla verebilirim ki
Bana da annem.görür görmez 2.oğlan olacak dedi.hiç fena olmaz.gerçi benimkinin oğlan olma ihtimali fazla galiba.idilduam ile her şeyimiz tutuyor nerdeyse:))) onun 2.oğlan:)))
Annemmm senin ewliligin akrep burcu vayyy çok acaip25 ekim benim dogum gunum. 29 ekim evlilik yıldönümümüz :) özel günleri birbirine dolaşan topik olduk
Aile resminize bayildim maşallahh
Yaaa bu kadar olur inanmiorumŞaka gibi.kızımın adını idil koydum.sat 24 Ekim
Doğum günüm 29 Ekim :))))
Uyuyo mu bariozguleysa onların keyfine göre hareket ediyoz valla. bazen dua ediyom çok yorgunum kızım bi saat daha uyusun allahım nolur diyom :))
Ahah Allah iyiligini versin haziriz diyosun yani :)) simdi babaannesi aldi fotograf koyamiyorum ama bizimkisi burun bitiminde yatay bi mavilik. Ben de kiz istiyom :)kızlar ya o mavi damarın fotosunu koyabilir misiniz denizde var mı acaba?kızmayın ama eskiler öyle derlermiş. şimdiden ikinci erkeğin hayalini kurmaya başladım. denizin kıyafetlerinın çoğu da unisex. artan bezimiz de var. herşey hazır valla :)))
Biz daha asi olmafik korkuyorum. Dikkat et butun ustunu ciikarsan usur muÜstünü iyice soymadım ince bi kat üst le alt giydirdim sadece başına ıslak bez koydum ama yine de cikti
Allah yardımcın olsun canımArkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah
Canım 4 saat arayla dönüşümlü bir calpol bir paranox verebilirsin yani 8:00 paranox verdin duştu 12: 00 ateşi var calpol 16:00 paranox , 4 saat arayla fitil fazla zaten 4 saat arayla ateşi çıkmaz aşıda38.4 de çıktı yarım fitil verdim canım o daha iyi düşürdü 1 saatte 36.8 e düştü inşallah çıkmaz bir daha çıkarsa fitili ne kadar arayla verebilirim ki