• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Neden yapamayasın ki epilatörden bile daha kolay kullanımı :) 15 yaşından itibaren kullanılabiliyormuş. 14 yaşındaki yeğenime seneye doğum günü hediyesi almayı bile düşündüm. (15 yaşında çocuk bile kullanabilir yani) Daha hiç ağdaya epilasyon aletine bulaşmadan kurtulsun kızcağız :)

Acısı için düşündüm aslında ama ben o kdr para verirsem kendim kullanmazsam bile illa birilerine kullandırırım :) annem kardeşim eşim :)
Nebiliyim bin lira verip dayanamadım diyip kenara koymak istemiyorum :/

S Sahra43 cnm düştü mü bebeğin ateşi? Bizde ateşlendik. Ben 1 de vurdursum aşıyı.7-8 e kdr sorun yoktu uyudu emdi filan. O saatlerde şiddetli ağlamaya başladı. Herhalde ağrı yaptı uyuyamadı huzursuz etti. Ateşi çıkmamıştı ama. Calpol verdim 10 dk da etki etti uyudu. Gece her saat başı kontrol ettim. Saat 2 de 38,5 olmuştu ateşi. Hemen soydum sadece bezle kaldı. Balkon kapısını açtım serinlik gelsin diye. Islak soğuk bezle boynunu, kafasını ve koltuk altlarını sildim 37 lere kadar düştü. Üzerinede tekrar şurup verdim 36,4 le uyuttum. 4 saat filan uyudu. 8 gibi kalktık emmeye yine aynıydı ateşi. Akşam yine 37 yi geçti dışarı çıkardım serin havada düştü ateşi şükür. Belki evin içi filanda sıcaksa düşmez ateşi cnm

Ağdanın yanında acısı hiç birşey değil. 5 kademesi var, ben tüm vücudumu 5. Yani en yüksek kademede yapıyorum ve neredeyse hiç hissetmiyorum. Sadece genital bölgeyi 3 le başladım şimdi 4 e çıktım. Acısına dayanamıyorsan kademesini düşürebiliyorsun :)
Tamamen bitck mi peki normal lazee gibi

Ztn ateş çıkınca ilaç verince de aynı şey oluo vücut direnç gostercekken ilaç veriosun 2 saat önce vermekle 2 saat önce vermek arasında bi fark yok bana öneren de doktor ztn en azından çoxuk acı cekmio ağrı sizi olmuo
Doğru diyorsun aslında tabi biz tecrübesi siz yavrum el öğrenmesi oluyor yazik

Tamamen bitck mi peki normal lazee gibi

%100 garanti vermiyor ama zaten normal lazer de vermiyor. Bunun icinde en az 5 yıl kullanacak kadar ışık atışı var. 5 yıl kullansan zaten çok çok azalır. Atış bitince de başlığı değişebiliyormuşsun. Omur boyu devam edebilirsin anlayacağın :) ben de bu forumda sephora diye bir üyenin anlattıklarına dayanarak aldım ve çok memnunum.

Bu arada eastnbull eastnbull doğum yapan insana bu aci viz gelir emin ol :) zaten kullandıkça kil kökleri zayıflıyor, zayıfladıkça da aci kalmıyor. Ayrıca ağda acısı yaninda bu hic birsey ve ağdayı omur boyu cekiyorsun bu en azından bir sure sonra bitiyor :)

S Sahra43 cnm düştü mü bebeğin ateşi? Bizde ateşlendik. Ben 1 de vurdursum aşıyı.7-8 e kdr sorun yoktu uyudu emdi filan. O saatlerde şiddetli ağlamaya başladı. Herhalde ağrı yaptı uyuyamadı huzursuz etti. Ateşi çıkmamıştı ama. Calpol verdim 10 dk da etki etti uyudu. Gece her saat başı kontrol ettim. Saat 2 de 38,5 olmuştu ateşi. Hemen soydum sadece bezle kaldı. Balkon kapısını açtım serinlik gelsin diye. Islak soğuk bezle boynunu, kafasını ve koltuk altlarını sildim 37 lere kadar düştü. Üzerinede tekrar şurup verdim 36,4 le uyuttum. 4 saat filan uyudu. 8 gibi kalktık emmeye yine aynıydı ateşi. Akşam yine 37 yi geçti dışarı çıkardım serin havada düştü ateşi şükür. Belki evin içi filanda sıcaksa düşmez ateşi cnm
Şuan biraz daha iyiyiz canım 37 de arada 37.5 oluyo arada gidip geliyo bugün fitil yada şurup vermedim artik uyuyor huysuzluk falan yapmiyo ağrısı da yok emiyor mamasını yiyor biraz balkona falan cikartiyorum arada ev sıcak biraz balkon kapısını falanda actim insallah Burma once atlatirlar

Arkadaslar fitil kullanmak erkek bebeklerde hayati boyunca unutulmayan bi travma yasatiyor diyen kv beni basimi agritti. İstersen arastir bak kullanma dedi. Bilgisi olan var mi yoksa yine kv min ilginc bilgiler dünyasinin kurbanı mıyım? Bebegime fitil kullaniyorum diye tripten tribe girdi töbe estafirullah

Bir fikrim var benim, fitili kv ne yapsana :)))

Hiç alakası yok kuzum, için rahat olsun. hastalık bu :)

Erkek kız farketmez, eğer travma yaşayacaksa iki cinse de yaşatırdı.

Tamamen eskilerin gerçeklik payı olmayan inançlarından biri bu. Öyle olsa Dr lar neden versin ki fitili.

Bir de ilk tercihin ( ilacın etkisi açısından, travmatik bakımdan değil :)) şurup olabilir. İnatçı ateşte fitil kullanabilirsin :))

Benim bebegim 37 haftalik dogdu sanirim onun da etkisi var. Mevlam uzun saglikli omurler versin insallah bebeklerimize ve bizlere de onlarin guzel yasamini gprme firsatini versin ins
Canım bebegin 37 haftalıkken doğmuş bence kilosu boyu cok iyi doğmuş masallaaah bence hiç zayıf mı felan diye düşünme annesi

%100 garanti vermiyor ama zaten normal lazer de vermiyor. Bunun icinde en az 5 yıl kullanacak kadar ışık atışı var. 5 yıl kullansan zaten çok çok azalır. Atış bitince de başlığı değişebiliyormuşsun. Omur boyu devam edebilirsin anlayacağın :) ben de bu forumda sephora diye bir üyenin anlattıklarına dayanarak aldım ve çok memnunum.

Bu arada eastnbull eastnbull doğum yapan insana bu aci viz gelir emin ol :) zaten kullandıkça kil kökleri zayıflıyor, zayıfladıkça da aci kalmıyor. Ayrıca ağda acısı yaninda bu hic birsey ve ağdayı omur boyu cekiyorsun bu en azından bir sure sonra bitiyor :)
Bende düşünmeye başladım valla mantıklı geldi sen ne zman dir kullaniosun genital bölge ye denedinmi çok acitiomu jilet le aldıktan ne kadar sonra yapiosun lazer i fln fln :ukala:

Hiçbir yerde yok ne mamaymis arkadaş. Eşim sinir oldu başka alayım diyor yok diyorum.illa o.olacak.eczanede yok markette yok.e nerde satılıyor bu mama.
Acil başka tavsiyelere ihtiyacım var.3 5 saate yola çıkıyoruz yolda rezil olmayayım. Ve tabi 2 gündür çok sık uyanıyoruz. 2 de yattım bu saate kadar 2 kez süte kalktım.acıkıyor.

Kuzum geç gördüm ama hipp in de ac si var. Kolay bulunur mu bilmiyorum ama.

Aptamil ac de olması lazım.

Ben sorduğum her eczanede bulabiliyordum o zaman.

Bu memlekette birçok şey yok zaten :)))

Kızlar bebeğim emerken ve uyurken tıkanıyor diye doktora götürdüm doktor sürekli burnunu kontrol et ve yastık kullanma dedi gelişimi için sadece yatağının altına eğim olacak şekilde birşey yerleştir dedi ben hep yastık kullanıyordum

Korse tak canım 7 kg var ama göbek yok çok şükür hep korse taktım ondan. Dogumdan ewe geldiğimde içerde 1 bebek daha var sanirdin:KK70:
Ben bir ara taktim sıkıldım çıkardım simdi yine taksam bir faydası olur mu 2 ay geçti sonuçta toparlanır mi acaba

Back
X