- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.161
Benimkisi de duruyor canımKizlar bir de gobeginizdeki koyu cizgi gitti mi benimki hala duruyor arkadaşımda hic olusmamis ben herkeste olur saniyordum ne cahilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkisi de duruyor canımKizlar bir de gobeginizdeki koyu cizgi gitti mi benimki hala duruyor arkadaşımda hic olusmamis ben herkeste olur saniyordum ne cahilim
Benimde duruyor canim 6 aydan sonra yavaş yavaş geçiyormuşBenimkisi de duruyor canım
Evet öyle diyolar canım inşallah oyledirÇökelek gbi çıkarması iyiymiş hep öyle dio kv dem
Bizim de 3 gün geçmiş olacak birsey olmaz eczaneden 160tl miş doktorumuz hastanede de var 145 tl dediFiyatı nekadar canım? Bende yaptıracam bayramdan sonraya bıraktı hemşireler, aşılarımız geç yapacaklar tatilden dolayı 2.ayımızı 12 gün geçmiş olacak :/
Bizede dr. 4 ekinde asiyi alıp bana gelin dedi eczaneye sorduk 160 lira dedi ve iki doz olucakmış galiba 2. Doz ne zaman oluyo acaba biliyormusunuzBen yaptiracam canım doktor 2.ay asisiyla ya aynı gün olmalı yada tam 1 ay sonra olmalı dedi 23 eylülde önce rotayı yaptiracam ordan sağlık ocağına gidecez
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce toparlar kuzumMinikim çok hasta oldu teyzesi![]()
Tesekkur ederim tatlımAslan Burcu balım![]()
Aman iyi bari buna sevindim çok kotu duruyor çünküBenimde duruyor canim 6 aydan sonra yavaş yavaş geçiyormuş
Ben ona hiç kıyamamMinikim çok hasta oldu teyzesi![]()
Aminnn inşallah canım benim.dr herhangi bir sağlık problemi yok çok zorlama acıkınca ver dedi ama işte kilo alımını etkiliyor acıkmasını beklemekdeAllah Allah inş geçici bir durumdur. Kilo alım hızları düşecek demişlerdi zaten de bakalım bu ayki kontrolde ne diyecek doktor. Rabbim sağlık sıhhat versin yavruşlarımıza inş.
İlk dozdan sonraki 4-8 hafta içinde canimBizede dr. 4 ekinde asiyi alıp bana gelin dedi eczaneye sorduk 160 lira dedi ve iki doz olucakmış galiba 2. Doz ne zaman oluyo acaba biliyormusunuz
Canım valla bende bilemedim dönemsel bişey mi acaba bi çok kişi aynı sorunu yaşıyor.dr memeyi red Dönemleri olabiliyor bebeklerin Demişti.inşallah Öyledir de geçer.aynenn ya bende ek gıdaya Geçişi iple çekiyorum.hayırlısula bi o dönem gelseydi çok daha iyi olurdu diye düşünüyorumCan'ım benim oglum 4100 gram dogdu duşun biz ona rağmen biberon ve memede savaş veriyoruz 1 haftadır beslenmek istemiyor zorla içirsem hepsini kusuyor ne yapacagimi sasırdım inan dün gece 6 saat hiç beslenmedi adam istemiyor bugün hastaneye gittik bizde idrar tahlili verdik acaba idrar yolu yolu enf var dedim cok şükür birsey çıkmadı keyfide iyi aslında ama yok beslenmek istemiyor :)) 6200 duk bir hafta önce bu hafta bizde eminim hiç kilo almadık. Yanı demek istediğim bebek'te bir kişilik heralde ne bilim dogum kilosu bu kadar iyi olup boyle olan bir bebek zorla yediriyorum ya görsen 90 cc mamayi 45 dakikada içiyor Doktorda yapacak birsey yok sihirli değneğim yok takip edeceksin az az ver sık ver klasik seyleri söylüyor :)) bebisler büyüse bir ek gıdaya başlasaydık diyorum yaa bu beslenme problemleri beni cok yordu ....
Aynen annemde öyle diyo.kız kustu diyince kestirdi mi diyo:))o ney dedim Çökelek gibi kusarsa kusmuğu kesnik gibi(çökelek gibi)olursa yarar bebeğe diyorÇökelek gbi çıkarması iyiymiş hep öyle dio kv dem
Aynen insan çok üzülüyorCanım benim kızım da çok inliyor ağlar gibi iç çekiyor hepçok içim eriyor neden acaba
Kendim yapabilirmiyim acaba ya.agzindan dokulmemesi gerekiyomus.bizimki biraz tukuruklemeyi seviyo :)Sorun yok kuzum, yaptırabilirsin.
Hatta Dr a gitmene gerek yok. Eczaneden soğuk zinciri kırmadan eve getirip kendin verebilirsin :))
Canim eşimin yeğeni 4.5 aylık tutmaya yeni başladıTecrübeli anneler bebişler ellerine verilen oyuncağı ne zaman tutmaya başlar.arya Sophie diş kaşıyıcısını hala tutamıyor.onun boynu bacakları filan tam eline göre ince ama hala tutamıyor normal mi acaba
3 gun fark eder mi peki?Can'ım Bebek 12 haftalık olmadan yaptırman gerekiyor yoksa bir anlam ifade etmiyor
Bir damla bile gitse koruyuculuğu oluyormus canim eğer öyleyse senin yapman daha mantıklı bence damla damla verirsin :)Kendim yapabilirmiyim acaba ya.agzindan dokulmemesi gerekiyomus.bizimki biraz tukuruklemeyi seviyo :)
Bence fark etmez ama yinede doktoruna sor canım3 gun fark eder mi peki?