• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İlk bayram ilk Bayramlık :anne:

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-11-10-20-07.webp
    Screenshot_2016-09-11-10-20-07.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2016-09-11-10-20-51.webp
    Screenshot_2016-09-11-10-20-51.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben Hamilelikten önce lazer için merkeze gitmiştim ama killar hamilelikte geri geldi malesef... kırkım çıktığından beri 2 haftada bir de bu cihazla evde kendim uyguluyorum. 5. Seviyede yapmama rağmen hafif bir ısı hariç hissetmedim. Genital hariç acımıyor o bile dayanılmaz bir acı değil. genital hariç %80 civarı dökülme oldu. Genitale de 3. Seviyede atışla başladım simdi 4 e çıktım. Kökler inceldikçe seviyeyi arttırabiliyorsun acı git gide azalıyor. Bence ağdanın acısına dayanan buna her türlü dayanır yani :)
Agdanin açısına dayanamam ya genital bölgede çok acitio bu hafif se alcam canim

Bizimki de emiyo daha tam düzelmedi ama senin damlanın adı ne. Ben karbonatlı su sürdüm dün
Bizimkine 1. Ay asisina gittigimizdekarbintli su sur demisti hemsire. Her emzirmede surmedim ben 1 ay oldu gecmedi. Mikostatin dmlanin adi sen ya her emzirmede sur karbonatli suyu ya da damla al

Kizlar aranizda ogretmen olan calismak zorunda kalan ve süt izniyle ilgili bilgisi olan var mi
Beeeen :) canim benim iznim 24 ekime kadar. Sonraki ilk 6 ay 3 saat erken cikicaz. Bi sonraki 6 ay 1.5 saat erken cikicaz. Uani 12 boyunca sut iznmiz vr.ek ders ucreti yok ama kesiliyo

Beeeen :) canim benim iznim 24 ekime kadar. Sonraki ilk 6 ay 3 saat erken cikicaz. Bi sonraki 6 ay 1.5 saat erken cikicaz. Uani 12 boyunca sut iznmiz vr.ek ders ucreti yok ama kesiliyo
Canım öğretmenlerde o uygulanmıyor diye biliyorum yani bir sınıf öğretmeni 6 saat giriyor günde üç saat erken çıkarsa diğer derslere kim girecek?keşke öyle bişey olsa

Philips evde lazer aletini bn de hamilelikten once bi sene kadar kullanmistim. Bacaklarimda cok ise yaradi. Nerdeyse bi sene kullanmadim bacaklarimda tek tuk cikiyo. Ve puruzsuz oldu. Tabi simdi hamilelikten dolayi catlaklar olustu ama napalim :(
Genital bolgeye de uyguladim ama o bolgede pek ise yaramadi gibi. Kullandigim sure boyunca orasi da hep puruzsuzdu. Hamilelikte kullanmayinca tekrar cikmaya basladi. Agdaya gittim surekli. Simdi disarida lazer yaptirip tamamen kurtulmak istiyorum. Ama bebekten dolayi gidemezsem tekrar evde lazere devam :)

Canım öğretmenlerde o uygulanmıyor diye biliyorum yani bir sınıf öğretmeni 6 saat giriyor günde üç saat erken çıkarsa diğer derslere kim girecek?keşke öyle bişey olsa
Bnce de. Brans ogretmenleri belki erken cikabilir ama sinif yada anasinifi ogretmenleri erken cikarsa cocuklar ne olacak :(

Bnce de. Brans ogretmenleri belki erken cikabilir ama sinif yada anasinifi ogretmenleri erken cikarsa cocuklar ne olacak :KK43:
Aynen aslında süt izni bütün memurları kapsıyor ama işte uygulama da öylr olmuyor Dediğin gibi sınıf ve anasınıfçılarda erken Çıkma olayı olsa çocuklar ne yapacak.ne yazık ki kötü bi durum öğretmenler açısından da uygulansa çocuklar açısından da

Benim bilim sanat merkezinde çalışıyorum saat 14.30dan 19.00a kadar benim icin de süt izni gecerli mi? Cocugumu o kadar sure birakmak istemiyorum ucretsiz izin de alamam ev kredisi oduyoruz ve esimin aldigi maas tek badina krediye yetmiyo. Bebegimi 3 aylikken birakmak istemiyorum. Bir de sinif ogretmeniyim ins sut izni verirler 1.5 saate de raziyim valla

Back
X