• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Eslemak Eslemak S sssn _oceanshine_ _oceanshine_

Ben de unibaby yenidoğan kullanıyorum piyasadaki en doğal olan bu sanırım ama yine de içim rahat değil aslında. Potasyum sorbat var içindekiler kısmına bakarsanız. Sadece su ve pamuk değil yani :

http://gidarehberi.blogspot.com.tr/2015/11/uni-baby-slak-mendillerdeki-potassium.html
canım pamuğu ıslat bi poşete koy beklet durmaz bakteri küf olur. potasyum sorbat zararlı bişey değil bunu paketin üstüne yazsalar kimse almaz herkes kimyacı değil. paketli bir üründe koruyucu madde olmak zorunda. evde pamuğu ıslatıp kullansan beyaz pamuk da çeşitli kimyasallarla ağartılmıştır kimyasal her yerde var ama zararlısı var zararsızı da var. esprili bi dille söyliyim o kadar da şeapmamak lazım :KK39:

Ya kızlar benim oğlanın kakası niyeyse hep cıvık. Anne sütü içtiği için normaldir diye düşundum ama insan her kakasını da çamaşırına geçirmez ki.. Denemediğiz bez markası kalmadı. Mutlaka belinden çıkıyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?

Bende 1 numara büyük bez kullanıyorum sıfır sıkıntı.

Kızlar ben ıslak mendil kullaniyorum genelde parfümsüz alıyorum ama kullanmadan önce muhakkak yıkıyorum. Ama en önemlisi kurulamak. Hiç pişik olmadık.

ben de ıslak mendik kullanıyorum unibaby hipp ve johnsons kullandım hipp parfümlü olduğu için beğenmedim ama diğee ikisinden çok memnunum. yeni bezi takmadan önce kızımın poposunu biraz açık bırakıyorum temiz bezi sallayarak biraz da havalandırıyorum çok da hoşuna gidiyor :)

şimdiye kadar bir kere pişik olduk o da benim düşüncesizliğim yüzünden oldu. kızın altına bi beyaz prima bi yeşil prima bağladım bikaç gün o da pişik yaptı :KK43:

Kızlar ilk 40 gün temizleme pamuğu ve ılık su kullandım bende. Sonra sokakta filan olacak gibi değildi. Unibabynin yeni doğan ıslak pamuk mendiline geçtim ama 10-15 gün muslukta ılık suyla yıkadım öyle sildim. Şimdi direk kullanıyorum. Ama baya pahalı ya. Alternatif olarak e- bebekte olan baby&me varmış. Aynı şekilde ıslak pamuk sadece. Şimdi ona geçicem. Fiyatıda uygun bakabilirsiniz sizde.

Bende uni baby kullanıyordum. Şuan e bebekten baby me aldım. Bakalım nasıl olacak.
Uni baby gereksiz pahalı gibi geliyor.

Arya öpüyor hepinizi:))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 100
Bizmki de ayni.cok oynatmadan otrdugumn yerde dik tut tarim saat her emzirmede
Can'ım benim oğluştada reflü çıktı 2. Ayda oyle bir kusuyorduki aman Allah'ım cok şükür 2 gündür gaviscon kullanıyoruz rahatız baya günde 2 defa mamasına koyuyorum birde dediğin gibi beslendikten sonra yarım saat dik tutuyorum 2 gündür hiç kusmadı cok şükür bin şükür

Back
X