- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.441
Valla benimde böyle oldu canjm ovülasyon testiyle yumurtlamami takip ettim L Light Of God garantiye aldım yumurtlamami

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimde böyle oldu canjm ovülasyon testiyle yumurtlamami takip ettim L Light Of God garantiye aldım yumurtlamami
Hadi canım:)valla adete 7 gün kala aryam oldu:)))bilemedim şimdi.düzrnli tam 28 günde bir ragl olurumO zman senin yumurtlama tarihin de sıkıntı var kızımdoktor onaylı bu taktik valla.doktora yumurtlama öncesi ilişki denildimi ultrasona bakmadan 6.haftada kız dio
![]()
Her ay aynı zamanda olmuo yumurtlama canım bende ovülasyon testi yle öğrendim 3 kere yaptım 14.gun olur diye dusunuodum her ay taha da 11.gun yumurtladim o gün ve ertesi gün çalışma oldu o ay sadece 2 kere Korunmasız ilişki oldu o 2 günden birinde tuttuHadi canım:)valla adete 7 gün kala aryam oldu:)))bilemedim şimdi.düzrnli tam 28 günde bir ragl olurum
tecrübeyle sabit diyosun:)Her ay aynı zamanda olmuo yumurtlama canım bende ovülasyon testi yle öğrendim 3 kere yaptım 14.gun olur diye dusunuodum her ay taha da 11.gun yumurtladim o gün ve ertesi gün çalışma oldu o ay sadece 2 kere Korunmasız ilişki oldu o 2 günden birinde tuttu
Dene ve görtecrübeyle sabit diyosun:)
Dene ve gör![]()
bu erkekler ailelerinin peşini bırakmıyor ya onlar ne dese onu yapıyor hiç eşlerini dinlemiyorlar sonunda biz perişan oluyoruz. allah kabul etsin canım. biz de eşimin ailesiyle yaptık çok şükür bizim kurban kesimi iyi geçti. ben hem olay anında kafayı takıyorum sonra da evde yalnızken düşünüp duruyorum. sonradan düşünmek daha kötümatsiyahoje bu kv, kp olaylarında ne yapsan boş arkadaş. Bizim de her kurbanımız ayrı olay. Bak anlatım bu seneki rezilliğimizi. Kp in peşine takılıp gidiyor eşim elli kere söyledim babana bırakma bizim işlerimizi diye. Her zaman başımıza iş açar. Eniştesini kurbanımıza almış, hiç sormak danışmak yok bize, o adam da başına buyruk gitmiş teee Alibeyköy den kendi evlerine yakın biyerden almış kurbanı bizim ne işimiz var oralarda. Kalktık çoluk çocuk gittik. Aman Allah ım kurban kesim yerindekiler bildiğin hırsızmış meğer. Kurbanın en iyi yerini ense etini kaşla göz arasında çalmışlar. Aldıkları bir dünya kesim parasına rağmen etleri bizimkiler parçalamış. Üstüne üstük zor kurtardık ellerinden dedi eşim, çalıyorlardı etleri. İşkembeyi bile bulaştırmışlar ete. O kadar sinirim bozuk ki sabah oturdum ağladım. Bir ibadetimiz var rezil ettiler, ben bu etleri nasıl dağıtacağım diye. Ama baya bir saydım, söylendim bir daha dedim kesinlikle karışmayacaksınız bu işe. Biz halledeceğiz. Yani kardeş başa gelen çekiliyor işte. Gerim gerim geriliyoruz ama olan bize oluyor
Keşke hiçbirşeyi kafaya takmadan yaşayabilsek...
erkekler ve aileleri... oof off niye böyle acaba bunlar yaa. biz objektif bakıyoruz kim ne yaptı görüyoruz. kendi ailemi ben eleştiririm bile ama eşler malesef öyle değilCanım benim aç kalmak önemli değil de keşke eşim biraz olsun annesinin yaptığı şeyleri görüp ona göre davransa.görüyor gerçi Herşeyin farkında ama yine aynı yine aynı
Canim gormusumdur de hatırlamıyorum yine gönderir misin ne kadara aldınız ben de müzikli olsun istiyorumEvet orası öyle. Önce pamukla mı temizlesem dedim sonra onda da mutlaka bişiler vardır diyerek vazgeçtim. Unibaby ye devam.
Aynen ben de öyle yapıyorum, temiz bezi sallayarak havalandırıyorum bizimkinin de hoşuna gidiyor :)
Daha önce yazmıştım ama gördün mü bilemiyorum ben fisher price ın piyanolu oyun halısını aldım. Fotosunu da eklemiştim. Benim kız çok seviyor, tekmeleriyle piyano çalıyor, oyuncakları henüz kavrayamasa da eliyle çarpıp sallıyor falan. Baya jimnastik yapıyor.
Heee bak ben de bu konuya değinecektim. Bende o tez çürüyor arkadaşlar :) Ben adetim bittikten sonra 8-10 günlerde ilişkiye girmiştim. Hatta yumurtladığımı hissettiğim için. Yumurtalıklarımda hafif bir sızı oluyor o dönemde. Ama kızım oldu. Ben çok mutluyum gerçi de nasip neyse o oluyor :)
@denizbatiekinidilduam
Bu kadar kafana takma, uyku da bir gıda. Çok acıksa seni uyarırdı merak etme![]()
ben sok ben kriz. Kuzum sen melek mısın sabrına pes dıyorumEşimin anne tarafının memleketindeyiz. Size nelerle uğraştığımı anlatayım:
-Bayram sabahı elinde kimbilir hangi tarihten kalma bir deodorantla odaya giren bir büyük anneanne ve akabinde önce bana ve sonra bebeğime, dahi bebeğimin ağzının içine sayılabilecek şekilde tarafından sıkılan bir ton deodorant, ardından benim bebeğimi pamuklarla silmem
-Daha iki aylık olmamış kızımı dizinde habire ciddi ciddi oturtan kv
- Kv nin akademik anlamda inanılmaz başarılı ve en üst unvandaki erkek kardeşinin kızımın ağzına güllaç vermesi. Suyu da değil, parçasıyla beraber. Allahtan yutmadı itti bebeğim ağzından, nasıl aldım o panikle o an hiç bilemiyorum.
-Aynı şahıs kv me herkes gAzoz içerken "Bebekler gazoz kola gibi şeyler çok sever biraz verelim" derken benim duyduğuyla dehşete kapılmış kulaklarım. Kv min benim görmediğimi sanarak ona bir şeyler mırıldanması. Onun öncesinde ama herkesin duyabileceği şekilde yok o daha çok küçük demişti ama orda ben izlemiyor olsam kızımın başına ne gelirdi bilmek bile istemiyorum.
-Büyük anneannenin evinde kalmak istemiyoruz dediğinde eşim ağlayarak kalkıp giden bir kv. Anneannenin evi inanılmaz eski ve temiz değil çok. Gece yer yatağının üstünde yine kendi küçük yatağında yatmıştı kızım. Biz ayrı iki divanda yattık. Yere koymaya gönlüm hiç razı değildi. Eşime de dedim hAtta böcek gelirse bebeğimin üstüne diye, yok falan dedi. Sabah bir kalktım bebeğimin yattığı yerde öbek şeklinde karıncalar, üstünde, kıyafetinde, pikesinde karıncalar.. Kv dedik bak bebeğe karınca gelmiş bir sürü. Efendim karınca böcek miymiş temizmiş ne olacakmış. Ne olacakmış gerçekten!!!!! Biz bilmiyoruz sanki karınca temiz olduğunu. Ama bebeğimi de neden bile bile karınca içine bırakayım.
Ve böyle daha bir sürü örnek. Şimdi bana gerçekten iyi bayramlar mı siz diyiverin. Benimki hiç iyi geçmiyor, umarım sizlerinki iyi olur arkadaşlarım. Hayırlı bayramlar..
Aynen canım ben çok korkuyorum yine aynı şeyi Yaşarım diyeTamam o zaman bunu testle denemek lazım dediğin gibi. Ben yumurtladığımı düşündüğümde değil de daha sonra yumurtladıysam demek ki xy spermler ölmüş :)
L Light Of God bir daha düşünürsek deneyelim![]()
Aynen canım bende kendi ailemi de eleştiririm.erkeklerin hepsi mi böyle bize denk gelen mi böyle anlamadım:)erkekler ve aileleri... oof off niye böyle acaba bunlar yaa. biz objektif bakıyoruz kim ne yaptı görüyoruz. kendi ailemi ben eleştiririm bile ama eşler malesef öyle değil
Ayyy bayram sekeri en sevdiğim masallah kuzuyaaHayırlı bayramlar :) teyzelerimizin ellerinden, bebişlerimizin yanaklarından öperizzEki Görüntüle 1884968![]()
Canim kusması fazlalaşmıştı birde beslenmek istemiyordu. Enfeksiyonda yok geriye bu kalıyordureflu teshisi nasil konuldu acaba?benim kiz da kusuyor ama oyle fiskirarak falan diil.bende kullansam mi acaba ilac?