• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

dönenceli mi canım o da güzelmiş ama denizin baya gazı var tekmelemeli bişeyler olsun da gazına da iyi gelsin istiyorum
2 tane müzik kutusu var canım biri tepede diğerini de ayağının yanına getirdiğini yan kavanoz şeklinde içi boncuk dolu ona vurunca ses çıkıyor dönenceli değil ama canım

Canım inşallah kızın bi büyüsün daha detaylı konusursun doktorla tabiki bi daha olucak die bişey yok Allah tekrar aynı stres i yasatmasin aryanın da bi kardeşi olsun istediğin zaman sağlıkla inşallah
Aminnn inşallah canım.Rabbim aryama sağlıklı uzun Ömür versin inşallah bende istiyorum kardeşi Olmasını bi daha yaşatmasın Rabbim aynı sıkıntıları

Kizlar uyku duzeni nasil olusturulur? Internette arastirdim pek bisey bulamadim. Nasil yapcagimi hic bilmiyorum:KK43:

Ben internetten okudum biraz ama illa ki bebegin fazlaca aglayacsk bikac gun sonra 4 5 gune alismis olucak. Aglamasina mudahale etmemen gerekiyo dayanabilir misin?

Iyileseyim insallah Allahim:dua:Kendi kendimi tedavi ediyorum

Eklentiler

• IMG-20160915-WA0019.webp
    IMG-20160915-WA0019.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar uyku duzeni nasil olusturulur? Internette arastirdim pek bisey bulamadim. Nasil yapcagimi hic bilmiyorum:KK43:

Ben internetten okudum biraz ama illa ki bebegin fazlaca aglayacsk bikac gun sonra 4 5 gune alismis olucak. Aglamasina mudahale etmemen gerekiyo dayanabilir misin?

ağlatmayan yöntemler de var ama 4. aydan sonra uulu eğitimi verin diyorlar
zaten bizim kızın bu kadar çok gazla uyuyabildiğine bile şükrediyorum :(

Evet canım biraz küçük ama bana tekmelemeli bişey lazım mutlaka. Bu gaz başka türlü bitmez. dediğim tarz başka var mı biliyor musun? maymun adasının da ayakla oynanacak bişeyi yok galiba
Maymun Adası'nın maymununa vuruyor arya canım ses çıkarıyor onun sesine sinir olup vuruyor:))

Ölüyorum sandım bugün. Doğumdan birkaç hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmaya başladım. Yapıyordum ama acı çeke çeke ve kanama eşliğinde. Doktora gideyim derken araya yolculuklar girdi. Nerdeyse iki hFtadır yollardayız göçebe gibi yaşıyoruz. Beslenmem de iyice bozulunca 10 gündür belki daha fazla tuvalete çıkamaz oldum. Bugün artık gelen tuvaletimi yapamaz oldum ve evimden çok uzakta, kayınvalidemin evinde, üstelik iki de misafiri varken acı çekmeye başladım ihtiyacım gelince. Zeytinyağı, sıcak su banyosu, sabun derken hiçbiri işe yaramadı. Lavman aldılar en sonunda. Süte geçiyor bir miktar ama çarem kalmadı. Sonrasında emzirmek zorunda da kaldım yavrum açlıktan fenalık geçirmek ğzereydi çünkü. Acılar içinde bağıra bağıra hatta çok özür dilerek söylüyorum, tabiri caizse anırarak üç saat geçirdim banyoda. Sonunda ihtiyacımı gördüm ama eşim de ben de terden ölmüş bitik haldeydik.
Çok korkuyorum yine aynı şey olacak diye tuvalet ihtiyacım gelince. Abartı gelmesin ama cidden travma yaşadım. Allahım bebeğim var aç nolur yardım et diye diye kendimi zorladım. Napıcam bilmiyorum. Umarım doktor ameliyat demez bunca şeyin üstüne :(
Bilseydim böyle olacağını normal doğum asla istemezdim

Ölüyorum sandım bugün. Doğumdan birkaç hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmaya başladım. Yapıyordum ama acı çeke çeke ve kanama eşliğinde. Doktora gideyim derken araya yolculuklar girdi. Nerdeyse iki hFtadır yollardayız göçebe gibi yaşıyoruz. Beslenmem de iyice bozulunca 10 gündür belki daha fazla tuvalete çıkamaz oldum. Bugün artık gelen tuvaletimi yapamaz oldum ve evimden çok uzakta, kayınvalidemin evinde, üstelik iki de misafiri varken acı çekmeye başladım ihtiyacım gelince. Zeytinyağı, sıcak su banyosu, sabun derken hiçbiri işe yaramadı. Lavman aldılar en sonunda. Süte geçiyor bir miktar ama çarem kalmadı. Sonrasında emzirmek zorunda da kaldım yavrum açlıktan fenalık geçirmek ğzereydi çünkü. Acılar içinde bağıra bağıra hatta çok özür dilerek söylüyorum, tabiri caizse anırarak üç saat geçirdim banyoda. Sonunda ihtiyacımı gördüm ama eşim de ben de terden ölmüş bitik haldeydik.
Çok korkuyorum yine aynı şey olacak diye tuvalet ihtiyacım gelince. Abartı gelmesin ama cidden travma yaşadım. Allahım bebeğim var aç nolur yardım et diye diye kendimi zorladım. Napıcam bilmiyorum. Umarım doktor ameliyat demez bunca şeyin üstüne :KK43:
Bilseydim böyle olacağını normal doğum asla istemezdim
gecmıs olsun cnm ya ınsallah tekrarlamaz. normal dogumla alakası yok ama kabızsan sezazaryende de sıkıntı bu durum. sn bolca kuru meyve ye su iç duzene grer cok gecmıs olsun

kızlar denizi uyutamıyorum kafayı yicem kaç gündür. gezmeye geldim odaya kapandım denizle uğraşıyorum.gelmesem en azından evin içinde olcaktım küçücük odaya kapanmayacaktım :KK43: gündüz 3 kere birer saat uyudu onda da sallamayı bıraktığım an uyandı tekrar uyuttum hep. memede uyudu bırakınca uyandı. neden böyle ya ne yanlış yapıyorum ben... sizin ve diğer arkadaşlarımın bebekler ne kadar uslu benimki niye böyle :KK42: herkes koyunca uyuyan alınca uyanan bebekten bahsediyor ben ne yaptım da bende yok ondan
bacım bır salıncak alsan eve keske cozum olabilir cok kişi bu sekilde kurtuldu bu durumdan

Back
X