• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar ben de size Salih paşayla yeni maceralarımizi anlatayım :)

Devamlı bidi biri birşeyler söylüyor %50sini anlamıyorum ama olsun :)
Her söylediğini sanki soru sorar gibi söylüyor. Su isterken bu ittin mi gibi birşey söylüyor sanırım ben ona su içer misin diyorum ya onu söylüyor :) attın mı, düttü mü, ayyan(ayran) mı, tooba (çorba) bayaba(araba) kapı çalınca moo (kimooo) day (çay) oyuncaklarini da biliyor mesela Pepe oyuncağına bebe diyor, Tazmanya canavarina dayinne diyor bunlar anlayabildiklerim :)

Onun dışında bakicisiyla iyi anlaştılar çok şükür hatta ikimize de anne diyor kuzum :KK70:

Yeni öğrendiği hareketler de mesela parmak ucunda yürümeyi öğrendi, erik dalı şarkısında çok güzel oynuyor :) spor yap denince eliyle birşeyler yapiyor zıplamaya çalışıyor, dişini fırçala deyince parmağını ağzına götürüp yukarı aşağı sallıyor, eşyaları getir deyince getiriyor, kapıyı kapat deyince kapatiyor, sarıl deyince boynuma sıkı sıkı sarılıyor (en güzeli bu:)) bir yeri aciyinca gelip opturuyor bazen sırf öpeyim diye kendini bir yere vuruyor :KK70:bir sey içince oh diyor, uyuma taklidi yaparken horlamaya benzer ses çıkarıyor :)

Epeydir foto da paylasmiyorum bakın bakalim büyümüş mu Salih teyzeleri :p
Eki Görüntüle 2058869

Maşallah kuzucuğa nasıl tatlı olmuş

arkadaşlarım uzun zaman sonra yeniden merabalaaaaar :)

biz bol bol koşturup atlayıp zıplıyoruz teyzeler :) sabah erken kalkmalara gece uyanmalara devam.. oğlumla sütten kesene kadar bol bol sarılıp uyuyoruz..emziriyorum...
iş sonrası bol bol oynuyoruz.. en ilgi duyduğu şey kitaplar..hayvanlar... :)
sabahtan akşama akşamdan sabaha ''möööö:hav hav ,kediii'' diye geziyoruz..
takmalı çıkarmalı oyuncaklara ilgi duyuyor..

yaramazlık yapınca gelip yüzümüzü seviyor gıdı gıdıııı yapıyor :)
cümleler kuruyoruz :)
''anne mama ver'' ''baba yok'' anne var'' ekmek ver..'' ayran ver''
en sevdiği içecek ayran :)

zaman hızlı akıyor ve çabucak büyüyorlar..

sabahları erken kalkıp sahile yürüyüşe gidiyoruz orada kedileri köpekleri seviyor kuşları kovalıyor :) en sevdiği etkinlik..
köyde odun taşıyor traktöre biniyor ve bahçelerdeeee dallara sarılıyor :)

biz de böylee...sizler neler yaparsınız.?

özlemişim ..sizleriii

Bıdıklar büyüyor iyice. Biz de uyku ve yemek derdiyle uğraşıyoruz. Onun haricinde bol bol yaramazlık yapıyor.

3820827A-7839-4F9B-8038-E44BE52CB442.webp
Kızlar benim paşa zırtpırt gelip üstümü açıp memeye yapışıyor. Varmı sizde de yapan. Öyle uzun bi emme falan olmuyor iki dakika emip bırakıyor. Ama çok sık yapıyor yani bunu. Bende paşamı paylaşayım sizde atın resimlerni merak ediyorum hepsini:spor:

Benim oglum da memeye cok düştü sadece 4 dişimiz var hala. Ne zaman yürüyecek diye bekliyodum simdi kosuyor. Yavrular pek tatlı masallah hepsine

Eklentiler

• IMG-20171021-WA0025.webp
    IMG-20171021-WA0025.webp
    15 KB · Görüntüleme: 96
Eki Görüntüle 2059594 Kızlar benim paşa zırtpırt gelip üstümü açıp memeye yapışıyor. Varmı sizde de yapan. Öyle uzun bi emme falan olmuyor iki dakika emip bırakıyor. Ama çok sık yapıyor yani bunu. Bende paşamı paylaşayım sizde atın resimlerni merak ediyorum hepsini:spor:
Bizde de aynısı var canim devamlı memesine yapışıyor ama bırakmıyor uzun süre emiyor gece de aynıyız çok yoruldum artık. Bu arada erik daki bizimde favoriniz Salih paşa gibi

Eki Görüntüle 2059594 Kızlar benim paşa zırtpırt gelip üstümü açıp memeye yapışıyor. Varmı sizde de yapan. Öyle uzun bi emme falan olmuyor iki dakika emip bırakıyor. Ama çok sık yapıyor yani bunu. Bende paşamı paylaşayım sizde atın resimlerni merak ediyorum hepsini:spor:
Benim oglum da memeye cok düştü sadece 4 dişimiz var hala. Ne zaman yürüyecek diye bekliyodum simdi kosuyor. Yavrular pek tatlı masallah hepsine

Yaaa çok bal bunlar maşallah :KK68: öpün kuzuları benim yerime :)
Benim oğlan da ben okuldan gelince memenin küpüne düşüyor :D

Benimki de öyle.. ama çok hoşuma gidiyo benim.. ilk oğlum pek emmedi.. o yüzden bu ne kdr emse seviniyorum..

Kızlar ben de size Salih paşayla yeni maceralarımizi anlatayım :)

Devamlı bidi biri birşeyler söylüyor %50sini anlamıyorum ama olsun :)
Her söylediğini sanki soru sorar gibi söylüyor. Su isterken bu ittin mi gibi birşey söylüyor sanırım ben ona su içer misin diyorum ya onu söylüyor :) attın mı, düttü mü, ayyan(ayran) mı, tooba (çorba) bayaba(araba) kapı çalınca moo (kimooo) day (çay) oyuncaklarini da biliyor mesela Pepe oyuncağına bebe diyor, Tazmanya canavarina dayinne diyor bunlar anlayabildiklerim :)

Onun dışında bakicisiyla iyi anlaştılar çok şükür hatta ikimize de anne diyor kuzum :KK70:

Yeni öğrendiği hareketler de mesela parmak ucunda yürümeyi öğrendi, erik dalı şarkısında çok güzel oynuyor :) spor yap denince eliyle birşeyler yapiyor zıplamaya çalışıyor, dişini fırçala deyince parmağını ağzına götürüp yukarı aşağı sallıyor, eşyaları getir deyince getiriyor, kapıyı kapat deyince kapatiyor, sarıl deyince boynuma sıkı sıkı sarılıyor (en güzeli bu:)) bir yeri aciyinca gelip opturuyor bazen sırf öpeyim diye kendini bir yere vuruyor :KK70:bir sey içince oh diyor, uyuma taklidi yaparken horlamaya benzer ses çıkarıyor :)

Epeydir foto da paylasmiyorum bakın bakalim büyümüş mu Salih teyzeleri :p
Eki Görüntüle 2058869

oy maşallahhhhhhh

Hepinize iyi haftalar kızlar. Nasılsınız yavruşlar iyi mi? Toprak doktor kontrolüne gitti menenjit aşısını oldu kan tahlili yapıldı. Bir iki değeri az düşükmüş o yüzden multivitamin verdi doktorumuz hemen başladık kullanmaya. Gelişimi gayet iyi gidiyor. Kulak burun boğaz temiz bir sorun rahatsızlık yok. Damaklar şiş biraz o da normal tabii zor diş çıkarıyor çünkü. Boy 82cm kilo da 12,200 olmuş.(bu hep emmekten pek yemek yediremiyorum) İki üç gecedir sabaha doğru çok sık ağlayıp uyanıyor diş sancısı galiba bakalım ne zamana kadar sürecek. Bizden böyle son durum işte:KK54:

Merhaba aranıza yeni katıldım ben 5 gün önce hamile olduğumu idrar testiyle öğrendim adet günüm yarın ama ben dünde test yaptım oda pozitif çıktı(: benim sormak istediğim yengeç bebekleriniz nasıl ben yengeç çocuklarının okulda çok başarısız ve zeki olmadıklarını duymuştum Doğum ayım temmuz 11 (: artık temmuz 23 nasıl erteliyceksem 42 hafta dolarsa olurda benim elimde değil işte (: cevaplarsanız mutlu olurum

Merhaba aranıza yeni katıldım ben 5 gün önce hamile olduğumu idrar testiyle öğrendim adet günüm yarın ama ben dünde test yaptım oda pozitif çıktı:-) benim sormak istediğim yengeç bebekleriniz nasıl ben yengeç çocuklarının okulda çok başarısız ve zeki olmadıklarını duymuştum Doğum ayım temmuz 11 :-) artık temmuz 23 nasıl erteliyceksem 42 hafta dolarsa olurda benim elimde değil işte :-) cevaplarsanız mutlu olurum

Benim oğlumun da 11 temmuz görünüyordu ama 3 hafta erken doğarak ikizler burcu oldu :D

Ama yengeç burcu yeğenim var çok akillidir özellikle dil ve sanat alanında yaşıtlarından çok öndedir. Bir de yengeçler anneye çok düşkün olur :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Anneye düşkün olduklarını duymuştum evet (: sadece okulda başarıları yoktur diye biliyorum 5 aydır gebelik istiyordum temmuza denk geldi kızım temmuz 23 doğumlu zehir gibi (: bekliycem artık yapacak bişiy yok ya 41+6 da doğuracam yada gününde nasip (:: teşekkürler cevapladığınız için

Merhaba aranıza yeni katıldım ben 5 gün önce hamile olduğumu idrar testiyle öğrendim adet günüm yarın ama ben dünde test yaptım oda pozitif çıktı:-) benim sormak istediğim yengeç bebekleriniz nasıl ben yengeç çocuklarının okulda çok başarısız ve zeki olmadıklarını duymuştum Doğum ayım temmuz 11 :-) artık temmuz 23 nasıl erteliyceksem 42 hafta dolarsa olurda benim elimde değil işte :-) cevaplarsanız mutlu olurum
Burçlarla başarı ve zekanın alakalı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Çocuğun yetiştirilmesi çevresel faktörler çocuğun çalışma isteği doğru yönlendirilmesi öğretmen etkisi mutluluğu genetik zeka vs pek çok şey sayabilirim başarı için. Zeka çoğunlukla genetiktir ve büyük oran anneden alınır. Ama ille de ikna olmak isterseniz üç tanıdığım yengeç burcu var çok başarılılar ve iyi yerlerdeler şuan. Çocukluğumdan beri tanıştığım kişilerdir. Oğlumun da gelişimi gayet iyi ayına göre çok zekice şeyler de yapıyor. Lütfen böyle kıyas yapmayın aklınıza da öyle şeyler sokmayın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz hayırlı olsun.

Burçlarla başarı ve zekanın alakalı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Çocuğun yetiştirilmesi çevresel faktörler çocuğun çalışma isteği doğru yönlendirilmesi öğretmen etkisi mutluluğu genetik zeka vs pek çok şey sayabilirim başarı için. Zeka çoğunlukla genetiktir ve büyük oran anneden alınır. Ama ille de ikna olmak isterseniz üç tanıdığım yengeç burcu var çok başarılılar ve iyi yerlerdeler şuan. Çocukluğumdan beri tanıştığım kişilerdir. Oğlumun da gelişimi gayet iyi ayına göre çok zekice şeyler de yapıyor. Lütfen böyle kıyas yapmayın aklınıza da öyle şeyler sokmayın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz hayırlı olsun.
Amin yok arkadaşım öyle biraz burçlara takıntılı olduğum için aniden yazdım temmuz bebeği istemiyordum ama şimdi görüyorımki ne şanslı anneler var (: çok güzel cevaplar aldım elbette aslında zekalı derken hani şu okulda üstün başarı yapan çocuklar diyordum ben geneli koçlardan çıkıyor (:ama artık benim için bir önemi olmadığını anladım çok teşekkürler yazılarınız için

Öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun. Bwnce önceliğiniz bebeğin burcu degil sağlıkla dünyaya gelmesi olmalı üstelik 5 aydır ugrasiyormussunz. Başarının ve zekanın burçla alakası olduğuna asla inanmam

Emira SY Emira SY Scss2016 Scss2016 cemrealper cemrealper
Maşallah kuzulara, ne kadar da yakışıklı olmuşlar. Çok tatlılar, yerim o minik ellerini :))

Asaf ta da hiç kelime yok. Hala eveeve, vavavaa yapıyor :) ama resmen işaret diliyle anlaşıyoruz :)))

Her birimizin çocuğuna maşallah. Her biri farklı dönemlerde farklı özelliklerini geliştiriyor. Bize de böyle anlatıp mutlu olmak kalıyor :)

Allah onların eksikliğini göstermesin.

Gerçekten her geçen gün daha da bağlanıyorum ve sevgim daha da artıyor. Baktıkça bakasım, sevdikçe sevesim geliyor :)

Eşim de takılıyor bana buldumcuk oldun diye :) evet öyleyim diyorum ben de :))

Kızlar iyi akşamlar herkese
Ertuğrul şu sıralar sürekli elindeki şeyleri atmaya yani fırlatmaya ve böyle çığlık atmaya başladı sebebini bilmiyorum gerçi bir yaş sendromu diyorlarmış ama bir yaşına geçtik hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştık şimdiye kadar .. Bir de acayip anne baba bağımlısı oldu babamız farklı odada uyuyor biz Ertuğrul'la uyuyoruz gece uyku arasında sağından soluna dönerken baba yok diye söylüyor yavrum gözünü açıyor yerine bakıyor..
siz de var mı böyle durumlar ayrıca çok güzel oyun oynardık birkaç gündür onu da bıraktı ilgisi dağılıyor ve ben şunaıra pek sabırsızım

Kızlar iyi akşamlar herkese
Ertuğrul şu sıralar sürekli elindeki şeyleri atmaya yani fırlatmaya ve böyle çığlık atmaya başladı sebebini bilmiyorum gerçi bir yaş sendromu diyorlarmış ama bir yaşına geçtik hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştık şimdiye kadar .. Bir de acayip anne baba bağımlısı oldu babamız farklı odada uyuyor biz Ertuğrul'la uyuyoruz gece uyku arasında sağından soluna dönerken baba yok diye söylüyor yavrum gözünü açıyor yerine bakıyor..
siz de var mı böyle durumlar ayrıca çok güzel oyun oynardık birkaç gündür onu da bıraktı ilgisi dağılıyor ve ben şunaıra pek sabırsızım
Doktorumuz bize bu aylarda hiçbir şekilde çocukla inatlaşmamamızı zorlamamamızı sadece sakince anlatmamızı yaptıklarından hoşlanmasak da tepki vermekten kaçınmamızı söyledi. Bu şekilde normale döner bi süre sonra bırakır yaptıklarını dedi. Bu yaşlarda oluşan inatlaşmalar zıtlıklar tiksinmeler zorlamalar vs büyüyünce bile geçmiyormuş o yüzden lütfen sabret. Anne baba bağlılığı bizde de var gelip yokluyor beni hep. Babayla aynı odada kalın çocuk görsün daha güvende hisseder kendini hem üzülmez. Oyunda dağılıyorlar evet kendi haline bırak sürekli keşfetmek istiyorlar benimki de öyle yapıyor.

Back
X