- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #23.541
Kızlar ben de size Salih paşayla yeni maceralarımizi anlatayım :)
Devamlı bidi biri birşeyler söylüyor %50sini anlamıyorum ama olsun :)
Her söylediğini sanki soru sorar gibi söylüyor. Su isterken bu ittin mi gibi birşey söylüyor sanırım ben ona su içer misin diyorum ya onu söylüyor :) attın mı, düttü mü, ayyan(ayran) mı, tooba (çorba) bayaba(araba) kapı çalınca moo (kimooo) day (çay) oyuncaklarini da biliyor mesela Pepe oyuncağına bebe diyor, Tazmanya canavarina dayinne diyor bunlar anlayabildiklerim :)
Onun dışında bakicisiyla iyi anlaştılar çok şükür hatta ikimize de anne diyor kuzum
Yeni öğrendiği hareketler de mesela parmak ucunda yürümeyi öğrendi, erik dalı şarkısında çok güzel oynuyor :) spor yap denince eliyle birşeyler yapiyor zıplamaya çalışıyor, dişini fırçala deyince parmağını ağzına götürüp yukarı aşağı sallıyor, eşyaları getir deyince getiriyor, kapıyı kapat deyince kapatiyor, sarıl deyince boynuma sıkı sıkı sarılıyor (en güzeli bu:)) bir yeri aciyinca gelip opturuyor bazen sırf öpeyim diye kendini bir yere vuruyorbir sey içince oh diyor, uyuma taklidi yaparken horlamaya benzer ses çıkarıyor :)
Epeydir foto da paylasmiyorum bakın bakalim büyümüş mu Salih teyzeleri
Eki Görüntüle 2058869
Maşallah kuzucuğa nasıl tatlı olmuş
arkadaşlarım uzun zaman sonra yeniden merabalaaaaar :)
biz bol bol koşturup atlayıp zıplıyoruz teyzeler :) sabah erken kalkmalara gece uyanmalara devam.. oğlumla sütten kesene kadar bol bol sarılıp uyuyoruz..emziriyorum...
iş sonrası bol bol oynuyoruz.. en ilgi duyduğu şey kitaplar..hayvanlar... :)
sabahtan akşama akşamdan sabaha ''möööö:hav hav ,kediii'' diye geziyoruz..
takmalı çıkarmalı oyuncaklara ilgi duyuyor..
yaramazlık yapınca gelip yüzümüzü seviyor gıdı gıdıııı yapıyor :)
cümleler kuruyoruz :)
''anne mama ver'' ''baba yok'' anne var'' ekmek ver..'' ayran ver''
en sevdiği içecek ayran :)
zaman hızlı akıyor ve çabucak büyüyorlar..
sabahları erken kalkıp sahile yürüyüşe gidiyoruz orada kedileri köpekleri seviyor kuşları kovalıyor :) en sevdiği etkinlik..
köyde odun taşıyor traktöre biniyor ve bahçelerdeeee dallara sarılıyor :)
biz de böylee...sizler neler yaparsınız.?
özlemişim ..sizleriii
Bıdıklar büyüyor iyice. Biz de uyku ve yemek derdiyle uğraşıyoruz. Onun haricinde bol bol yaramazlık yapıyor.