2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Sağol canım öyledir inşallah çok üzücü bi durum ilaçlarımı da aldım eşimde izin aldı işinden bu işimiz için on beş gün boşa gitti nasip işte :KK43: nasıl yükselir acaba adetim düzenli 28 gündr bir oluyorum tam zamanında oldum ama kanamam az dı gerçi iki ay dır böyle oldu üç adet öncesi de sulu ultrason a girmiştimsorun oldu ultrason görüntüleri alınırken bende yara felan mı oldu diye düşündüm rahim mevsimlerden herhalde
Canım zeytin yağına kuru incir koy hergün sabah aç karna bir tane ye. bide bal polen karışımı ye ya da kendin bal +çörek otu+polen karıştır ye canım bunlar yumurtaya iyi gelir

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşaallah. Benim de bugün 6. Günüm 8 9 10 11 mm şeklinde aslında normal gibi büyüyor geldi yumurtaların çünkü nerdeyse aynı 187.5 oluyordum 150 e düşürdü. Merional iğne ne için canm hemşireni arayıp bi sor istersen kafama takıldı böyle böyle oldu de belki tekrardan iğne olmanı ister.. olduğumuz bu iğneler çok önemli ihmal olmasın Canım tedbir amaçlı sor

Dogru diyosun canim bende aradim sordum yok olebisey dedi hayirlisi artik

Kizlar bugun ignenin 5. Gunu tahlil sonuclarim lh 3.24 e2 169 progesteron 0.33 sizce degerlerim nasil yumurtalar yavas gelisiyo diye ilacn dozunu arttirdi

Selamlar... 9 temmuz da regl gördüm.. gonal f 112.5 ve Merinoal 75 vurularak basladim.. cumartesi pazar orgalutran eklendi..
Bugün Dr kontrolüm vardi en küçük 11 mm en büyük 16 mm yaklaşık 10 adet yumurtam var.. Rahim kalınlığım 7.9mm
Kan tahlili vardi E2:686 çıktı
Ilaclara devam çarşamba kontrol

Kızlar benimde bugun kontrolum vardı sağ ve solda 9 mm şik 2 tane yumurtam vardı ki bugun tedavinin 5. Günü bu yüzden 300 olan dozu 337,50 ye çıkardı doktorum çarşamba günüde orgalutran ı kullanmaya başlıcam cuma da kontrole çağırdı acaba yumurtalıklarım yavaş mı ilerliyo ya şimdi sizinkileri okuyunca kafam karıştı doktorum normal dedi aslında o_Oo_O

Kızlar benimde bugun kontrolum vardı sağ ve solda 9 mm şik 2 tane yumurtam vardı ki bugun tedavinin 5. Günü bu yüzden 300 olan dozu 337,50 ye çıkardı doktorum çarşamba günüde orgalutran ı kullanmaya başlıcam cuma da kontrole çağırdı acaba yumurtalıklarım yavaş mı ilerliyo ya şimdi sizinkileri okuyunca kafam karıştı doktorum normal dedi aslında o_Oo_O
Benimde 5.gunde en buyugu 11 di canim normal demisti ama ustune iki kutu daha menapur kullandim

Orgalutran 12 tane mi fazla gibi sanki ama

kizlar 6 tane kullabmistim ben

Canım ben özel aldığım için 1 er 1 er yazacak orgalutranı. Raporlu olunca toplu yazıp veriyorlar ilacı. O yüzden sen iki ayrı ayrı tedavi olacağın için 12 tane normal çünkü normalde 5 6 tane gidiyor bir tedavi de . Vücudun verdiği reaksiyona göre sanırım ben toplam 4 kutu orgalutran kullanacam. Iki tedavim raporlu olmuştu doktor nasıl olsa raporlu hastayım diye ilaçları fazla fazla yazdı bir sürü ilaç hakkım onun yüzünden bitti elimde bir sürü ilaç kaldı ve 3. Tedavim de kendim özel alıyorum. Devlet diyelim 3 tüp bebeğe 5 bin ünite ilaç veriyor bu dr 5 in hakkımı iki tedavimde bitirdi 3. Tüp Bebeğe kullanacak ünite hakkım kalmadı. iki tedavimde toplam 6 kutu 450 iu gonal f kullandım bu bana 10 tane yazdı 4 kutuyu o zaman satmak zorunda kaldım 3. Tedaviye ne zaman başlayacağım belli olmadığı için şimdi özel alıyorum :KK4:

ŞUANDA yeni birşey öğreniyorum ..
devletten aldığın her raporda ilaç hakkın yenilenmiyormu ???

benim raporumda yani bu ilk raporumdu ... 4500 ünite ilaç alma hakkım vardı... ve hepsini aldım 10 kutu gonal f.
mesela bu defa tutmazsa ben yeniden rapor alıcam
farz edelim ilacım da kalmadı ..
yeniden verilen raporda ilaç hakkım olmayacakmı ????????????????

bunu hiç okumamıştım

bu arada bende sabah regl oldum yarın kontrolüm var
herşeyin hayırlısı ..
eğer ekstra kist , yumurtalık boyutlarında anormallik vs vs yoksa tedavim başlar herhalde..
acaba diyorum yarın doktora ilacımı da yanımda götürerek mi gitsem
yarın 2. günüm ilaçlara başlatırmı acaba

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

bu arada bende sabah regl oldum yarın kontrolüm var
herşeyin hayırlısı ..
eğer ekstra kist , yumurtalık boyutlarında anormallik vs vs yoksa tedavim başlar herhalde..
acaba diyorum yarın doktora ilacımı da yanımda götürerek mi gitsem
yarın 2. günüm ilaçlara başlatırmı acaba

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Evrt vanim baslar 3.veya 4.gun.goturebilirsin ilaclari mantikli.jadi hayrili haberler

Benim 2.veya 3.gun baslariz demisti 2 pazara geldi 3.gun basladi.ama 2 dede baslaniyo

ama yarın 2 . günüm arkadaşım başlarmı sence
Canım ben adetin 2. Günü başladım zaten en ideal günler 2. Ve 3. Gün ilaçları kendin vuruyorsun canım hemşireler anlatıyor hangi ilacı nasıl vurulacagini ilaçları doktor yazmadan mı aldın canım sen devlette mi tedavi olacaksın

Ben gonal f kullanıyorum 300 den 337,50 olarak arttırdı bide yarın orgalutran başlıcam banada normal dedi bakalım neler olucak
Canım sen kaç ünite gonal f kullandın hep 300 muydu yumurta sayın büyüklüğü ne durumda canım bende bugün orgalutran başlıyorum yavaş yavaş yumurta toplama gününe yaklaşıyoruz artık

Hadi bakalim kizlar insallah kaliteli yumurtalariniz olsun sayiya takilmayin sayi onemli degil.benim 6 tane gorundu basta az diye uzuluyordum toplanirken 11 toplandi.ama bir gun sonrasi telefon geldi 1 tane isleme alinmis yani gervekten kalite onemliymiş

Hadi bakalim kizlar insallah kaliteli yumurtalariniz olsun sayiya takilmayin sayi onemli degil.benim 6 tane gorundu basta az diye uzuluyordum toplanirken 11 toplandi.ama bir gun sonrasi telefon geldi 1 tane isleme alinmis yani gervekten kalite onemliymiş
Test günün ne zamandı Can'ım senin yaklaştı sanırım

Back
X