kızlar herkese günaydın size bizde bu ay tüp bebek çalışmalarına dün itibari ile start verdik.. size kısaca hayat hikayemi anlatayım..
2010 yılında evlendim ben 6 yıllık evliyim..istanbul Silivrideyim.. 5 kez hamilelik geçti başımdan 3 kez kendim kaldım ve 2 kezde aşılama oldum.. ilk 3 hamilelyim 4-5 haftalıkken kanama yoluyla kaybettim.. 2 kez aşılama ile hamile kaldım ve kalp atışlarını duyduktan sonra ilk aşılamadaki bebeğim 11 haftalıktı kalp atışları durdu 2. aşılama ile olan bebeğimin ise 9 haftalıkken kalp atışları durdu.. Silivri deki doktorum ahmet bey tekrardan aşılama yapmak istemediğini çünkü en fazla %15 şansı olan aşılamanın tuttuğuna göre hamile kalmamda sıkıntı olmadığını tüp bebek yönteminde daha başarılı olabileceğimizi söyledi.. doktor araştırmalarına başladım ve Dr. Serkan Oral da karar kıldım.. İlk Görüşmeye Gittiğimde içimi rahatlatan bir konuşması oldu.. ve iyiki burdayım dedim.. hemen bizde orda kan aldılar ve genetik test dedikleri karyotip testini yaptılar eşime ve bana genetik olabilir diyerek ama şükür ki hiç bir şey çıkmadı.. Adetin 2. günü gel dedi ilaçlarını yazıcam dedi ve dün gittim ve ilaçlarımı aldım.. Artık startımızı verdik rabbim hepimize yardımcı olsun ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım temmuz ayı bize uğur getirsin