• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Tup bebek icin rapor alan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz. Rapor icin nereye basvurcam 170 sgk ile görüştüm dediki sgk ya gitmemiz gerekliymis. Benim bildiğim eğitim araştırma hastanesinden kadın has
Dr veriyor uygun dur diye. Bide bu rapor nekadar sürede cikıyor bide ilaçlar için önce dr reçete mi yazacak. Yoksa daha sonrami recete
Üremede yardimci tedavi bölümü ne git Canm. Ünv. Hastanesi. Tüm tetkikleri götür adetlik git maybe ve tahlil yapıyorlar. Edibe de orada yapılması gereken spermiyogram ve üroloji raporu. Eski tahlilleri de götür. Rahim filmi. İki kez aşılama raporu. SGK prim kağıdı nüfus Kayıt örneği. Fotoğraf evlilik c. Fotokopi si. Adetin ikinci yada üçüncü günü git diğer adete kadar çıkar . Tüp bebek raporu 6 ay geçerli ilaç raporu 1 ay. İkisi aynı anda çıkıyor. Sonra yaptircan yer yazıyor receteyi. Biz tedaviye başladık ilaçları tanıdık eczaneden aldık ama stresli oluyor öyle çünkü transfer gününe kadar raporun ellerinde olması gerekiyor. Yaptırdığı n kurum istiyor.

Üremede yardimci tedavi bölümü ne git Canm. Ünv. Hastanesi. Tüm tetkikleri götür adetlik git maybe ve tahlil yapıyorlar. Edibe de orada yapılması gereken spermiyogram ve üroloji raporu. Eski tahlilleri de götür. Rahim filmi. İki kez aşılama raporu. SGK prim kağıdı nüfus Kayıt örneği. Fotoğraf evlilik c. Fotokopi si. Adetin ikinci yada üçüncü günü git diğer adete kadar çıkar . Tüp bebek raporu 6 ay geçerli ilaç raporu 1 ay. İkisi aynı anda çıkıyor. Sonra yaptircan yer yazıyor receteyi. Biz tedaviye başladık ilaçları tanıdık eczaneden aldık ama stresli oluyor öyle çünkü transfer gününe kadar raporun ellerinde olması gerekiyor. Yaptırdığı n kurum istiyor.
Çok sağol canım. Ankarada bir hastaneye gittim önceden özlemiş fakat bu 15 temmuz olayından sonra devlete geçmiş araştırma hastanesi oldu.fakat gittiğimde daha tüp bebek birimi acilmadigindan kurula da çıkamadık. Orda ki kadın DGM uzmanı 3 yılımı doldurmadigim için rapor çıkmaz dedi bende tedaviye bugün başladım raporuz yani yaklaşık 10 bin tutacak ama artık girdik bu yola. Bu gün ilk ignemi oldum gonol f 300 ile başladım. Hayırlısı ısallh

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var
arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına
Zaten yumurta toplandigı yerde sperm de verilmesi gerekli ve bunlar laboratuvar ortamında donllenmesı gerekli.dollenen yumurtalarinda hergün takip edilmesi gerekli. Doktorunla hastane işbirliği içindeyse sıkıntı olmaz fakat bu iş sadece drda bitmiyor emriyologlar da çok önemli ve gerekli olursa yumurta dondurma falan bunlar hepsi teknoloji isteyen durumlar. Bence dr la tüm ayrıntıları konuşman lazım.

Kizlar dr dan geliyorum.bugün ignelerimin 4. Gunu 8 tane yumurta varmış ama hepsi ayrı telden çalıyor. 12 m ile 5 m arasındalar yani düzensiz büyüyorlar. Gonal f 300 kullanıyordum şimdi de menopur 150 ekledi. Ya bu yumurtaların aynı anda büyümesi gerekmiyormu.birde sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi bi tuhaflık var...

Çok sağol canım. Ankarada bir hastaneye gittim önceden özlemiş fakat bu 15 temmuz olayından sonra devlete geçmiş araştırma hastanesi oldu.fakat gittiğimde daha tüp bebek birimi acilmadigindan kurula da çıkamadık. Orda ki kadın DGM uzmanı 3 yılımı doldurmadigim için rapor çıkmaz dedi bende tedaviye bugün başladım raporuz yani yaklaşık 10 bin tutacak ama artık girdik bu yola. Bu gün ilk ignemi oldum gonol f 300 ile başladım. Hayırlısı ısallh
Hakkinda hayırlısı olsun canm. Rabbim maddi manevi güç versin. İnşallah hayırlısiyla olumlu sonuçlanr ve sağlıkla alırsın evladını kucağına.

kızlar herkese günaydın size bizde bu ay tüp bebek çalışmalarına dün itibari ile start verdik.. size kısaca hayat hikayemi anlatayım..

2010 yılında evlendim ben 6 yıllık evliyim..istanbul Silivrideyim.. 5 kez hamilelik geçti başımdan 3 kez kendim kaldım ve 2 kezde aşılama oldum.. ilk 3 hamilelyim 4-5 haftalıkken kanama yoluyla kaybettim.. 2 kez aşılama ile hamile kaldım ve kalp atışlarını duyduktan sonra ilk aşılamadaki bebeğim 11 haftalıktı kalp atışları durdu 2. aşılama ile olan bebeğimin ise 9 haftalıkken kalp atışları durdu.. Silivri deki doktorum ahmet bey tekrardan aşılama yapmak istemediğini çünkü en fazla %15 şansı olan aşılamanın tuttuğuna göre hamile kalmamda sıkıntı olmadığını tüp bebek yönteminde daha başarılı olabileceğimizi söyledi.. doktor araştırmalarına başladım ve Dr. Serkan Oral da karar kıldım.. İlk Görüşmeye Gittiğimde içimi rahatlatan bir konuşması oldu.. ve iyiki burdayım dedim.. hemen bizde orda kan aldılar ve genetik test dedikleri karyotip testini yaptılar eşime ve bana genetik olabilir diyerek ama şükür ki hiç bir şey çıkmadı.. Adetin 2. günü gel dedi ilaçlarını yazıcam dedi ve dün gittim ve ilaçlarımı aldım.. Artık startımızı verdik rabbim hepimize yardımcı olsun ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım temmuz ayı bize uğur getirsin :halay:
Amin Birşey sorucam fiyatları nedir serkan beyin

Merhaba kızlar nasıl gidiyor..birde transferden sonra kullandığım ilaçları hala devam ediyorum.bu ilaçlar crinone jel.hibor kan sulandirici gobek ignesi.prolex iğne kalçadan ve estroid bel bandı...hele bu bel bandı mahvetti bellimi ya..sizin doktorlar ne kullandırıyor benim kullandiklarim bana fazla gibi geliyor
Merhabalar bende Antalyada tedavi oluyorum. 3 tedavimi memorial da olmustum bende bir tanesinden kizimxa var. Suan da 5. Tedavimi batu aydinurazla yapıyorum. Transferin 3. Gunumdeyim

Merhabalar bende Antalyada tedavi oluyorum. 3 tedavimi memorial da olmustum bende bir tanesinden kizimxa var. Suan da 5. Tedavimi batu aydinurazla yapıyorum. Transferin 3. Gunumdeyim
Tatlım bir topik var transfere geri sayım diye çok aktif bir topik ve hepimiz transfer ve sonrasi konusundan birbirimize destek oluyoruz istersen oraya bir bak

Merhabalar temmuzda negatif tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kaldım inşallah bekleyen herkese nasip eder Rabbim en kısa zamanda

canim sendemi ayy cok sevindim ya gercekten.bitkisel urun kullandinmi neler yaptin bu surecte
Tüp bebek negatif olunca eşim Kaan aydosa gitti sperm dna hasarı çıktı oyuzden yumurtalar dollenmemis ilaç kullandı eşim ben bi kür hazırladım 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür

Arkadaşlar merhaba,lupus teşhisi kondu 1 ay önce ve istanbul Avrupa yakasında iyi bir romatolog arıyorum...

Back
X