2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar selam moralim bozuk biraz bugün transferim oldu fakat 12 embiryodan bir tane bile dondurmaya kalmadı. Maalesef embiryolarimiz yavaş gelişim göstermiş. 3. Gün de 6 8 hücre ye bölünmesi gereken embiryo 5. Günde ancak 6 Y da 8 e bölünmüş. yavaş gelişiyor 2 tane transfer oldu doktor şansınız düşük dedi bunu bilin dedi. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim yeterki istesin can verecekse bunlarada verir. Benim gibi durum başına gelen var mı bu arada kızlar...

Bendende 31 tane toplanmıştı bugun emriyolog arıcak bakalım nasıl haberler vericek bize heycanla bekliyorum ben 5 kez hamile kalmıştım 3 ü kendinden 2 si ise kürtajla sonlanmıştı o ikiside aşılama ile olmuştu ama devam etmedi kalp atışları durmuştu şimdi çok ümitliyim tüp bebekten bakalım hayırlısı artık rabbim hepimizin yüzüne gülsün dualarımızı kabul etsin :KK36::KK36:
inşaallah canım kaliteli kaliteli embiryolarin olur saklamaya kalır. Çok dua et canim allah nasip etsin inşaallah.

inşaallah canım kaliteli kaliteli embiryolarin olur saklamaya kalır. Çok dua et canim allah nasip etsin inşaallah.
Aminn canım inşallah şimdi aradılar 29 u olgun muş ve 24 tanesi döllenmiş ama önemli olan yarın ve öbürgün olanlar sizi yine arıcaz dediler bakalım sonumuz ne olacak.. Sende üzme kendini canım sende bol bol dua et rabbim ol derse olur biliyorsun ben inanıyorum olucak senin bebeğin tutunacak annesine üzme kendini be olur bebeğinide olumsuz etkilersin ı sana sımsıkı tutunacak gör bak

Kızlar selam moralim bozuk biraz bugün transferim oldu fakat 12 embiryodan bir tane bile dondurmaya kalmadı. Maalesef embiryolarimiz yavaş gelişim göstermiş. 3. Gün de 6 8 hücre ye bölünmesi gereken embiryo 5. Günde ancak 6 Y da 8 e bölünmüş. yavaş gelişiyor 2 tane transfer oldu doktor şansınız düşük dedi bunu bilin dedi. Allahtan ümit kesilmez. Rabbim yeterki istesin can verecekse bunlarada verir. Benim gibi durum başına gelen var mı bu arada kızlar...
canım allah yardımcın olsun, tutmayacak ümitsizliğine kapılma, shahida da çok umutsuzdu, bak onun tuttu maşallah. olumsuz düşünme. inşallah güzel haber verirsin ilerleyen günlerde. bol bol dua et.

Bitanem içini çürütme önemli olan tek bir tanesi döllensin bize bitanesi lazım öyle hamile kalan çok var ne olur asma yüzünü karamsar olma lütfen dua et rabbim elbette en iyisini bilendir :KK19::KK19:
Teşekkür ederim herkese de haber geldi 2 side döllenmiş pazartesi transfer olcak inşallah bi aksilik çıkmazsa 5. Güne kadar Allah büyük dua ediyorum herkes içindr

Teşekkür ederim herkese de haber geldi 2 side döllenmiş pazartesi transfer olcak inşallah bi aksilik çıkmazsa 5. Güne kadar Allah büyük dua ediyorum herkes içindr
2 olgun çıkmıştı sadece di mi, ikisi de döllenmiş maşallah, kaçıncı günleri bugün?
inşallah şansınız açık olur.

Allah yardımcın olsun herşeyde vardır bi hayır. tabiki ümidini kesme inşallah herşey iyi olacak bu zamana gelmesi bile güzel onlar da bi umut yaşamak için uğraşıyor senleyken daha iyi gelişecektir bence iyi düşün sende moral önemli şimdi

Aminn canım inşallah şimdi aradılar 29 u olgun muş ve 24 tanesi döllenmiş ama önemli olan yarın ve öbürgün olanlar sizi yine arıcaz dediler bakalım sonumuz ne olacak.. Sende üzme kendini canım sende bol bol dua et rabbim ol derse olur biliyorsun ben inanıyorum olucak senin bebeğin tutunacak annesine üzme kendini be olur bebeğinide olumsuz etkilersin ı sana sımsıkı tutunacak gör bak
Maşallah maşallah Allah yüzünü güldürsün inşallah iyi olsun herşey

Canım bugün biraz geçti ağrım bugün henüz aramadılar öğleden sonra ararlar galiba... Sen ne yapıyorsun canım. Dostinex diye bi ilaç içiyorum gece yatmadan önce ic dediler mide bulantısı yapıyormuş bende gece uyuyamdim midem çok bulandı. Sabah kalkınca progestan iğne oluyorum kalçadan kalcamin üstüne oturamıyorum yakıcı bi iğne her yerim delik deşik oldu :KK70:
Evet canım o iğneler çok acıtıyor topal oluyo insan Allah kolaylik versin. Canım ben bu gün gittim yemişler büyümüş cogelmis ilk kontrolde 11 tane idi şimdi 20 nin üstünde yumurta olmuş. Tahlil sonucum yüksek çıkmış sanırım tel. Ile aradilar yarın doktor tekrar çağırmış kan vercem.yumiler çok olduğu için ohss riski varmış. :( pazartesi toplama olacak ama transfer belli değil :( zaten hissediyorum ağrıları sisligim arttı sanırım transfer kalacak bu ay :( yine de hayırlısı

Canimmmm hayırlı olsun. Rabbim brbislerini sana bagislasin sımsıkı tutunsunlar annelerine sen de bize mutlu haberi ver inşallah. Hiç sıkıntı etme Rabbim can verdikten sonra içerde tutunum hızla bölünürler ve can bulurlar. Rabbim yüzünü guldursun pozitif görürsün inşallah. Duaları seninle canım benim. Stress yokkk sakin stres yspmaa tamam mı kuzum öperim seni :*)

Back
X