- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
açılışı yaptın, inşallah en kısa zamanda da ikinci çizgiyi gör canım :)Evet haklısın ama çok zor beklemek sende iyi biliyosun her gün bakarım artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açılışı yaptın, inşallah en kısa zamanda da ikinci çizgiyi gör canım :)Evet haklısın ama çok zor beklemek sende iyi biliyosun her gün bakarım artık![]()
Evet yaptım bugün test günümdü kanda da çıktı ama cuma tekrarlıcaz dedi doktor inşallah yükselir değer. Sizlerimde hep pozitif olur inşallahhayrunn_nisa, yenibidunya, benim bebixsxim nasılsınız kızlar?
günler geçiyor :)
dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı, adeta regl sancısı gibi.
didemce07 test yaptın mı![]()
ewt canim 7 gunum sabah idrar yaptim ama çıkmadı. sen yaptin mi?yenibidunya, hayrunn_nisa, benim bebixsxim
doğru, 2.gün embriyosu senin bebişinbugün transferden sonraki 7. gün.
bel agrim var sadece. kasik agri gecti. hic bisey dusubemiyorum artik. hsyirlisi allahtanhayrunn_nisa, yenibidunya, benim bebixsxim nasılsınız kızlar?
günler geçiyor :)
dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı, adeta regl sancısı gibi.
didemce07 test yaptın mı![]()
Tebrukleerr cnimmmEvet yaptım bugün test günümdü kanda da çıktı ama cuma tekrarlıcaz dedi doktor inşallah yükselir değer. Sizlerimde hep pozitif olur inşallah
yapmadım canım, üzülmekten korkuyorum, sabredeceğim inşallah.ewt canim 7 gunum sabah idrar yaptim ama çıkmadı. sen yaptin mi?
inşallah katlanarak artar canım.Evet yaptım bugün test günümdü kanda da çıktı ama cuma tekrarlıcaz dedi doktor inşallah yükselir değer. Sizlerimde hep pozitif olur inşallah
iyi canim. sen kendini nasil iyi hussedeceksen öyle yap. hayırlı sonuçların olur ins.yapmadım canım, üzülmekten korkuyorum, sabredeceğim inşallah.
Günaydın kızlar çok mutluyum test yaptım ve çıktı Elhamdulillah sizle paylaşım dedimkanda da çıkar inşallah
sıra sizde inşaallah hepimizin pozitif olur
![]()
Gozunaydin canım. Rabbi tamamına erdirsinDün test yaptırdım 180 çıktı. Yarın tekrar yaptırcam. Allah isteyen herkese nasip etsin .. 4 tane ilaç kullanıyorum şuan belki oda olabilir.
dün ben çok iyiydim ağrı sizi yoktu bu gün benim ağrıyor kasigimda ince bir sizi moralim de bozuk bu gün denense mutsuz hissediyorum. Aglamakliyim sen nasilsnhayrunn_nisa, yenibidunya, benim bebixsxim nasılsınız kızlar?
günler geçiyor :)
dün gece kasıklarımda çok ağrı vardı, adeta regl sancısı gibi.
didemce07 test yaptın mı![]()
Slm canm
dün ben çok iyiydim ağrı sizi yoktu bu gün benim ağrıyor kasigimda ince bir sizi moralim de bozuk bu gün denense mutsuz hissediyorum. Aglamakliyim sen nasilsn
Canimmmmmmm çoook mutlu oldummm heyecanlandım yaa tebrik ediyorum canım inşallah değerin de katlanarak devam eder. Daha 8. Gün senin minik aceleci maşallah hemen kendini gösterdi. Ağrı sizi var mı canim. Ben bu gün çok mutsuzim arasıra ince sizim var Aglamakliyim umutsuzluk çöktüGünaydın kızlar çok mutluyum test yaptım ve çıktı Elhamdulillah sizle paylaşım dedimkanda da çıkar inşallah
sıra sizde inşaallah hepimizin pozitif olur
![]()
Akşam yürüdük eşimle . Şu an çok aşırı sıcak güneş beni çok etkiliyor tansiyon şeker düşüyor . Evet duygusal lik çöktü yaaaa eşim de yok yanımda ise gitti evde tekim zaten hergün yalnız kalmak ayrı bir üzüntü hiç kimse de yok yaşadığım yerde ailem memleket te haberleride yok. Sıkışıp kaldım sanki evde yaacanım duygusal olmuşsun, biraz kısa yürüyüş yapsan imkan varsa, inşallah ağrılarımız güzel şeylere işarettir.
Çok saol canım benim.hepimizin pozitif olur insallah..8. Günde çıktı canım dün yapmıştım çıkmamıstı.Gunaydınnn ayyyyyyyy canım gozun aydın cok sevındımm ınsaAllah kat kat yukselen testlerınıde goruruz.....kacıncı gunde yaptın testını...
Akşam yürüdük eşimle . Şu an çok aşırı sıcak güneş beni çok etkiliyor tansiyon şeker düşüyor . Evet duygusal lik çöktü yaaaa eşim de yok yanımda ise gitti evde tekim zaten hergün yalnız kalmak ayrı bir üzüntü hiç kimse de yok yaşadığım yerde ailem memleket te haberleride yok. Sıkışıp kaldım sanki evde yaaağrılar da olunca iyice kotulendim. Ama hayrunn_nisa yi duyunca çok mutlu oldum maşallah aldi pozitif i . Ayy biz de mi yapsak
Saol tatlım benim inşallah hepimiz emek veriyoruz sizinde güzel haberlerinizi alırız. Evet tatlım her zaman ağrı vardı bende ondan çok korkuyordum Allaha şükürler olsun tutunmuslar.seninkide normal hiç umutsuzlanma Rabbim hepimize pozitif göstercek insallahAyy cani
Canimmmmmmm çoook mutlu oldummm heyecanlandım yaa tebrik ediyorum canım inşallah değerin de katlanarak devam eder. Daha 8. Gün senin minik aceleci maşallah hemen kendini gösterdi. Ağrı sizi var mı canim. Ben bu gün çok mutsuzim arasıra ince sizim var Aglamakliyim umutsuzluk çöktü![]()
İnşallah hepimiz devamınıda görürüz canım.evet erken gebelik testi yaptım yoksa çıkmamıştı dün cnmsevdiğin bi filmi aç izle, biraz kafanı dağıt canım. yalnız değiliz ki bebeğimiz aksi ispatlanana kadar bizimle :) miniğinle konuş canım. evet diğer forumda kötü haberlere üzüldük ama hayrunn_nisa bizi çok mutlu etti maşallah, devamını görsün hepimiz + görelim inşallah.
hayrunn_nisa erken gebelik testlerinden mi yaptın?