• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Ooo aşerme başlamış sende ben hep açım sadece sanki herşeyden yiyeyesim geliyor. Kabızlık bende de arada sıkıntı yapıyor sabahları yulaf ezmesi yiyorum sütle rahatlatıyor bağırsakları iyi geliyormuş yulaf lif den dolayı. Grip için de bol bol c vitamini al canım çabuk atlatırsın inşallah
Çabuk başladık canım ya daha çok erken aslında ama belki grip olduğum için eksi yiyesiyiyesim geliyor. Ballı süt içiyorum sabah gece bolca kivi limon yiyorum

Maşallah güzel artış var canım iki kattan fazla. Rahat ol. Ben de senin gibi ucuncuyu de yaptırdım dün. Grip olduğum için öksürük hapsirik korktum çok şükür gayet iyi arts.
Canım ben ilk testi erken yaptım biliosn
Transfer gününü saymazsak 8.gun 44 çıktı 11.gun test günüm 488 13.gun 900 küsür çıktı şükür maşallah canmm senin dün kaç çıktı peki
canim benim 10 gun 132, 12 gün 300, 14 gün 800 çıktı.

Merhaba kızlar nasıl gidiyor..birde transferden sonra kullandığım ilaçları hala devam ediyorum.bu ilaçlar crinone jel.hibor kan sulandirici gobek ignesi.prolex iğne kalçadan ve estroid bel bandı...hele bu bel bandı mahvetti bellimi ya..sizin doktorlar ne kullandırıyor benim kullandiklarim bana fazla gibi geliyor

Merhaba kızlar nasıl gidiyor..birde transferden sonra kullandığım ilaçları hala devam ediyorum.bu ilaçlar crinone jel.hibor kan sulandirici gobek ignesi.prolex iğne kalçadan ve estroid bel bandı...hele bu bel bandı mahvetti bellimi ya..sizin doktorlar ne kullandırıyor benim kullandiklarim bana fazla gibi geliyor
canım ben de progestan fitil, estroferm, corasprine devam ediyorum, opu dan beri kullanıyorum... keseyi görmeye gittiğimiz gün estroferm i bırakacakmışız, inşallah herşey yolunda giderse progestan a ilk üç ay devam edilecekmiş. ilaçları gerekli görmeseler kullandırmazlar canım, 2 iğne zor olur ama sabredeceğiz.
insan sürekli merak ediyor, acaba büyüyor mu? herşey yolunda mı?

Sadece crino jel ve folik devam ediyorum canım. Ben grupla başım dertte mahvetti beni yapmadigim kalmadı ama duzelemoyorum. Kara Kış gribine düştüm çok kötü sen nasılsın

yenibidunya gribin geçti mi canım?
Günaydın canım yok yaa malesef çok kötüyüm gece öksürük krizinde n yatamiyo rm. Pazartesiden beri bu haldeyim napcami bilmiyorum. Bol bol dinlen dedi doktor. Gargara yapıyorm ballı süt kivi dut pekmezi çorba elma çayı herseyi deniyorz a yok bol su içiyorum. Ve yatıyorum
Annnemler geldi yanıma bana bakmak için sagolsunlr . Sen nasılsın canım. Basladi mi belirtiler. Dün benim adet gunimdu benim çok ağrısı bi de karnimin altı çok korktum. Senin normal adet günü n geçti mi canm

ben pkoluyum fakat adetimide olurum artık pko nun hangi türüyse.buna bağlı gizli seker.hasimato ve d vitamini eksikliği çıktı.pkodan muzdarip olan olmayan.transferden önce opudan sonra bence bunlara baktirsin.ona göre transfer olsunlar.diyettende nefret ederim. Kilo vermem lazım 100kg değilim ama.90 60 90 olunca belki hamile kalırım d vitaminimi ictim diğer ilaclarimi kullanacağım.doktor hamile kalıp dogurana kadar dedi.bilmiyorum bu hastalıklar varsa omur boyu kullanılmıyor mu bu ilaçlar

İnslh guzel haberler alirsiniz.Bende op sonrasi cok sancim oluyor bazilarinda hafif geciyormus size pkodan oldugunu doktormu soyledi
Cani m ne durumdasın
Bende centrumda tedavi gördüm.suan 13 haftalik hanileyim darısı başına inşallah.brnimle tedavi gören biri daha vardı öğrendim oda hamileymiş.guzel haberlerle gelirsininsallah

Tup bebek icin rapor alan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz. Rapor icin nereye basvurcam 170 sgk ile görüştüm dediki sgk ya gitmemiz gerekliymis. Benim bildiğim eğitim araştırma hastanesinden kadın has
Dr veriyor uygun dur diye. Bide bu rapor nekadar sürede cikıyor bide ilaçlar için önce dr reçete mi yazacak. Yoksa daha sonrami recete

Tup bebek icin rapor alan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz. Rapor icin nereye basvurcam 170 sgk ile görüştüm dediki sgk ya gitmemiz gerekliymis. Benim bildiğim eğitim araştırma hastanesinden kadın has
Dr veriyor uygun dur diye. Bide bu rapor nekadar sürede cikıyor bide ilaçlar için önce dr reçete mi yazacak. Yoksa daha sonrami recete
Canim hastaneye gidiyorsun infertilite bolumune butun tetkiklerinle birlikte istenilen evraklar var goturuyosun sartlari tasiyosan seni kurula gunderiyolar ve rapor cikartiyolar kendileri tedaviye baslatiyolar ve 1 aylik cikiyo rapor o ay kullaniyosun

Back
X