2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Bende biraz önce doktordan geliyorum
Memorial şişli tüp bebeğe gidiyorum. Bugün adetin ikinci günü estrofem ve folbiol'a başladım. 3. Denemem olacak kızlar.
İlki 6 haftalıkken düştü
İkincisi tutmadı. Temmuz 15 gibi transfer gerçekleşecek. Allah yardımcımız olsun Ramazanı şerif ayının bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.
Yer gök dua.
Banu nasil gidiyor

Hayirli olur insallah canim hosgeldin.senn neden olmuyor yada nedeni varmi diyeyeim okadar cok sebepsiz olmayan varki
Benim eşimin Sperm sayı iyi 150 milyon civarı ama ileri hız %10 buyuzden olmuyor iki defa da aşılama yaptırdım

Benim esimin %20 cikti ilk iki tahlilinde son tahlile %12 cikti ama sayi fazla sayiya gore dusun ileri harektli brsuru sprm soncta.kac doktor gordu bi sorun teskil etmez dedi

Benimdr bir negatif asilamam var
Canim hiç hamile kalmadım 3 farklı yerde yaptırdık yavaş haraketli %10 yerinde %20 sayıda genelde 140 milyon 160 milyon arası değişiyor. Olmayınca olmuyor işte sebepsiz olanda var nasip kısmet işi.

Yaşım 25 doktor şansımızın yüksek olduğunu soyledi insan işte kesin olacak gözüyle bakmıyor ama umudum çok fazla. Bende herhangi bir sorun yok bir yıldır takip yaptiriyordum geçen ay bıraktirdim yaptirmayi

Merhaa kızlar bende temmuzun 17 gibi başlıcaz insallah hakkımızda hayırlısı olsuntüp bebek oncesi beslenmenize dikkat ediyomusunuz ayrıca ananas suyu falan iciyolarmis bi bilginiz varmı

Merhaa kızlar bende temmuzun 17 gibi başlıcaz insallah hakkımızda hayırlısı olsuntüp bebek oncesi beslenmenize dikkat ediyomusunuz ayrıca ananas suyu falan iciyolarmis bi bilginiz varmı
Transfer zamanı oneriyorlar ananasi şimdilik sadece folik asit aliyorum

Yaşım 25 doktor şansımızın yüksek olduğunu soyledi insan işte kesin olacak gözüyle bakmıyor ama umudum çok fazla. Bende herhangi bir sorun yok bir yıldır takip yaptiriyordum geçen ay bıraktirdim yaptirmayi
Tabiki canim cok sanslisin 25 yas.doktor en onemli faktor yas dedi ben 30um bana erken gelmen cok iyi olmus dedi.ki ben bursuru zaman kaybettim sen ok gencsin daha

Hayirlisi olsun canim.ben hic dikkat etmiyorum canim.bi incir duydum incir yiyorum sadece

kızlar bende bu ay 2. tedavime başlayacağım istanbul eurofertil e . bende çikolata kisti ve ameliyatlardan dolayı rezerv azlığı var . klinikte 2 dondurulmuş embriyom var ama taze denemek istedim . adeti,m epey gecikti ağrı sancı hareketlenme ve kahve lekeler var ama bir türlü sökülmedi adetim . bayram geliyor bir an önce başlayalım dedikçe gecikti . eşimde bende memuruz sırf tedaviye başlayacağız diye memleketlere gitmedik adet gelmiyor . bugün doktorum tarlusal yazdı sökülsün diye bakalım onu içeceğim .

kızlar bende bu ay 2. tedavime başlayacağım istanbul eurofertil e . bende çikolata kisti ve ameliyatlardan dolayı rezerv azlığı var . klinikte 2 dondurulmuş embriyom var ama taze denemek istedim . adeti,m epey gecikti ağrı sancı hareketlenme ve kahve lekeler var ama bir türlü sökülmedi adetim . bayram geliyor bir an önce başlayalım dedikçe gecikti . eşimde bende memuruz sırf tedaviye başlayacağız diye memleketlere gitmedik adet gelmiyor . bugün doktorum tarlusal yazdı sökülsün diye bakalım onu içeceğim .

Mrb canim.bende dun basladim eurofertil istanbul da alev hanimla.benimde adetim 5 gun gecti ki hic sasmaz.stresten oluyor bence.sorun neydi canim.ilk tedavinde olmamis ins bu sefer olur.hangi ilaci verdi.bana menopur 225 oluyorum gunde birde folik asit.c.tesi kontrolum var.buarda aciklanamayan infertilite sorunm

Bizde ayni sekilde ben ogretmnim okul kapanmasino bekledim esim memur memlekete bizde oyuzden gtmyecegiz.neyse olsunda insallah sonrada gdersiniz

Mrb canim.bende dun basladim eurofertil istanbul da alev hanimla.benimde adetim 5 gun gecti ki hic sasmaz.stresten oluyor bence.sorun neydi canim.ilk tedavinde olmamis ins bu sefer olur.hangi ilaci verdi.bana menopur 225 oluyorum gunde birde folik asit.c.tesi kontrolum var.buarda aciklanamayan infertilite sorunm
benimde hiç şaşmazdı canım stresten oluyor tabi . önceki tedavimde gonal f kullandım . bunda menopur verdi tatlım ama kullanamadım hala . ben özge beyin hastasıyım doktordan da klinikten de çok memnunum . ilkinde neden tutmadı bilmiyorum . doktorum olmaması sadece sıradan bir durum dedi .

benimde hiç şaşmazdı canım stresten oluyor tabi . önceki tedavimde gonal f kullandım . bunda menopur verdi tatlım ama kullanamadım hala . ben özge beyin hastasıyım doktordan da klinikten de çok memnunum . ilkinde neden tutmadı bilmiyorum . doktorum olmaması sadece sıradan bir durum dedi .
Ozge bey cok iyi ben ilk gorusmeye ona gttim.iki sene once tramboz gecirmistim pohti atmisti yani.bunu ozge beye soyledim.bana dediki madem sebepsiz biraz daha zaman gecsin tup bebek senin icin riskli insallah burya gelmezsin birdaha gerek kalmaz dedi.cogu doktorun demeecegi birsey.isin icine para girince sagligi gozardi edebiliyrlar.ama olmadi bu sure zarfinda.esimde bayan doktor olsun diye israr edince alen hanima basladim

Yani ben tedaviye baslamak icin gttim ogun beni geri cevrdi.sadece o ilaclari kullanirsam hormon ilaci yeniden pihti atar biryerime diye.yasin buyuk degil bekle stressiz birsekilde biraz daha dedi.gercekten takdir ettim.ayrica bana genetik tahliller yazdi bunlari yaptir.zaten genc yasta bi talihsizlik yasamissin hamile kalirsan eger enazindan baska sorunlar cikmasin dedi.topazlama rubella falan brsuru test istedi.gderkende insallah gelmezsin birdaha dedi ama geldim

Back
X