2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Yani ben tedaviye baslamak icin gttim ogun beni geri cevrdi.sadece o ilaclari kullanirsam hormon ilaci yeniden pihti atar biryerime diye.yasin buyuk degil bekle stressiz birsekilde biraz daha dedi.gercekten takdir ettim.ayrica bana genetik tahliller yazdi bunlari yaptir.zaten genc yasta bi talihsizlik yasamissin hamile kalirsan eger enazindan baska sorunlar cikmasin dedi.topazlama rubella falan brsuru test istedi.gderkende insallah gelmezsin birdaha dedi ama geldim
beni de çok rahatlatmıştır özge bey . kesinlikle para için yapmıyor bir şey . ben pgt yaptıralım dedim gerek yok dedi . serum tedavisi dedim ama sende ne çok abarttın kendini dedi . dışarıya bak ne vahim durumlar var kendini sıkma dedi . 27 yaşındayız eşimde bende . daha çoık gençsiniz üzme filan dedi . kist için çoğu doktor ameliyat derken o hemen yaptırma filan dedi . inanaılmaz memnunum ben .

beni de çok rahatlatmıştır özge bey . kesinlikle para için yapmıyor bir şey . ben pgt yaptıralım dedim gerek yok dedi . serum tedavisi dedim ama sende ne çok abarttın kendini dedi . dışarıya bak ne vahim durumlar var kendini sıkma dedi . 27 yaşındayız eşimde bende . daha çoık gençsiniz üzme filan dedi . kist için çoğu doktor ameliyat derken o hemen yaptırma filan dedi . inanaılmaz memnunum ben .
Aynen canim sakin ameloyat olma tekrarloyor cunku cikolata kisti ablamdada var ve portal buyuklugune ulasmisti.iki cocugu var hamile olunca kaybolup tekrar feri cikiyor ne hikmetse.ve kendiliginden oldu

@esrayesra merhaba arkadaşım 6600 tl lik paket fiyatı nereden aldın acaba,
bu fiyat sgk raporlu fiyatmı ?

allah izin verirse benim de raporum çıkarsa 20-22 temmuz gibi ilaçlarımı alıp kullanmaya başlayacağım ...

@esrayesra merhaba arkadaşım 6600 tl lik paket fiyatı nereden aldın acaba,
bu fiyat sgk raporlu fiyatmı ?

allah izin verirse benim de raporum çıkarsa 20-22 temmuz gibi ilaçlarımı alıp kullanmaya başlayacağım ...
canim raporum yok benim.eurofertildn aldim fiayati ama bunu ramazan ayi icin yapmislar normal fiyati 7600 a iki deneme hakki gayet iyi.buda yeni brseymis 3 ay oncesindr yoktu

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var ☹️☹️

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var ☹️☹️
Sayıya takilma canim kaliteli olsun da inşallah. Çok toplanıp kalitesiz olanda var .

Karamsar olma canim keske 7 8 az degil canm bakalm benm belki okadar da olmayacak

Arkadaslar aranizda benim gibi amh dusuk olan varmi ?

Benim doktorum toplama tedavisi yapacak cunku yumurta sayisinin az cikmasini bekliyor tabi allah ol derse 20 tane de cikar onu bilemeyiz sadece hem 1 defa yum toplama + 1 transfer
Hem 2 defa yum toplama dondurma +1 transfer. Fiyati konustuk.

Aranizda amh dusuk olan varsa ne sekilde sonuca gideceginizi yazarmisiniz

Arkadaslar aranizda benim gibi amh dusuk olan varmi ?

Benim doktorum toplama tedavisi yapacak cunku yumurta sayisinin az cikmasini bekliyor tabi allah ol derse 20 tane de cikar onu bilemeyiz sadece hem 1 defa yum toplama + 1 transfer
Hem 2 defa yum toplama dondurma +1 transfer. Fiyati konustuk.

Aranizda amh dusuk olan varsa ne sekilde sonuca gideceginizi yazarmisiniz
Ben baktrmadim canim.okdara doktora gttim bitaneside istemedi.kafami kurcaliyor.yasin kac canim yasla ilgili bakiyoruz dedi doktora sordugumda.

Ben baktrmadim canim.okdara doktora gttim bitaneside istemedi.kafami kurcaliyor.yasin kac canim yasla ilgili bakiyoruz dedi doktora sordugumda.
Canim yasla asla ve kat'a ilgisi yok amh in suanda 28 yasindayim ilk mah tahlilimi 26 yaşında yaptirdim yani doktorum istedi..
Benim sansima doktorum tup bebek doktoruydu arkadasimin tavsiyesi ile gitmistim hem normal hemde tup bebek hastasi bakiyor .
Bu isin mutfaginda oldugu icin ilk amh istemisti benden

Canim yasla asla ve kat'a ilgisi yok amh in suanda 28 yasindayim ilk mah tahlilimi 26 yaşında yaptirdim yani doktorum istedi..
Benim sansima doktorum tup bebek doktoruydu arkadasimin tavsiyesi ile gitmistim hem normal hemde tup bebek hastasi bakiyor .
Bu isin mutfaginda oldugu icin ilk amh istemisti benden
Ya canm inan bu grupta ogrendim bu test8 iki uc gun once bir arkdsimda bahsetti.surekli karsima ckiyor.benim yasim 30 olacak ozman bende de olabilir.peki ne yapiyorlar bu durumda canim sonucta yukselebiliyormu deger.ben tedaviye testsiz baslamis bulundum bikere

Ya canm inan bu grupta ogrendim bu test8 iki uc gun once bir arkdsimda bahsetti.surekli karsima ckiyor.benim yasim 30 olacak ozman bende de olabilir.peki ne yapiyorlar bu durumda canim sonucta yukselebiliyormu deger.ben tedaviye testsiz baslamis bulundum bikere
Canim istedigin zaman kanda bakiyorlar yukselmez diyorlar ama ultrasindaki antral folikul vs zaten belli eder rezerv durumunu detayli yazicam sarj bitiyor

Ya simdi bi arkadsimla konusuyorum sonucunu almis amh yaptacakti demistimya 0.01 cikmis kizlar labrtda yaptrmis daha doktora gotrmemis ama cok dusuk degilmi

Ya simdi bi arkadsimla konusuyorum sonucunu almis amh yaptacakti demistimya 0.01 cikmis kizlar labrtda yaptrmis daha doktora gotrmemis ama cok dusuk degilmi
Düşük canım . Acele etmeli tup bebek için . Menopoz sinyali :( her ay adetle zaten yumurta rezervimız azalıyor arkadaşın hemen tedaviye baslamali

Düşük canım . Acele etmeli tup bebek için . Menopoz sinyali :KK43: her ay adetle zaten yumurta rezervimız azalıyor arkadaşın hemen tedaviye baslamali
Bide canim bisey sorcam simdi benden amh istemediya doktor direk basladi.peki dusuk olsa ne degisecektiki

Back
X