- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onu merak ediyorum ilaca başladıktan sonra ne zaman toplama işlemi yapiliyor
Sanirjm adetin 15.gunu falan tam emn degil bende canm oyuzden sordumBen de onu merak ediyorum ilaca başladıktan sonra ne zaman toplama işlemi yapiliyor
Ben bununla ilgili araştırdım. ben ilk denemem olacak hemen olsun istiyorum çünkü maddi manevi çok sıkıntılı süreç. tüp bebek en önemli şey annenin durumu.Hayirlisi olsun canim.ben hic dikkat etmiyorum canim.bi incir duydum incir yiyorum sadece
Canim ben varim malesef...0.27 amh yas 32 gerci iki sene oncede boyleydi.benim ikinci tedavim olucak nasipse.doktor % 10 sans veriyor ama pes etmek yok iste.ilkinde 8 yumurta toplandi 5 i dolu cikti 5. Gune 2 tane kaldi onlarda transfer edildi ama malesef tutmadi.senin ilkmi amh in kacArkadaslar aranizda benim gibi amh dusuk olan varmi ?
Benim doktorum toplama tedavisi yapacak cunku yumurta sayisinin az cikmasini bekliyor tabi allah ol derse 20 tane de cikar onu bilemeyiz sadece hem 1 defa yum toplama + 1 transfer
Hem 2 defa yum toplama dondurma +1 transfer. Fiyati konustuk.
Aranizda amh dusuk olan varsa ne sekilde sonuca gideceginizi yazarmisiniz
Canim deger malesef yukselmiyor.bu test aslinda bizim kalan yumurta sayimizi veriyor gibi bisey.bi kadin her ay yumurtladikca sayi azaliyor.yumurtan bitince zaten menapoza giriyosun.o yuzden buna birazda erken menapoz testi diyolar.iste bizim gibilerde hem sayi azaliyo kalanlarda zaten kalitesiz oluyo.oyuzden tup bebekte bile cok az sans veriyorlarrYa canm inan bu grupta ogrendim bu test8 iki uc gun once bir arkdsimda bahsetti.surekli karsima ckiyor.benim yasim 30 olacak ozman bende de olabilir.peki ne yapiyorlar bu durumda canim sonucta yukselebiliyormu deger.ben tedaviye testsiz baslamis bulundum bikere
Cok.dusuk canim.allah simdiden yardimcisi oldunnYa simdi bi arkadsimla konusuyorum sonucunu almis amh yaptacakti demistimya 0.01 cikmis kizlar labrtda yaptrmis daha doktora gotrmemis ama cok dusuk degilmi
Tesekkurler canimVitamin kullanımı tavsiye edilmektedir. Farklı vitamin grupları farklı ihtiyaçlar için reçete edilebilir. Genel anlamda vitaminler ve tavsiye edilen kullanımlar: - Tüp bebek tedavisi planlayan tüm kadınların tedavi başlangıcından kısa bir süre önce folik asit ve B grubu vitaminlerini içeren bir gebelik takviyesi kullanması önemlidir. Hem hamilelik için vücudun hazırlanması hem de hamileliş elde edildiği zaman bebeğin sağlıklı gelişimi için 'Elevit', 'Pregnacare' veya gebelik multivitamini kullanılmalıdır.
- Kendi yumurtaları ile gebelik planlayan hasta gruplarında tedaviye başlamadan yaklaşık bir ay öncesinde günlük 500 mg C vitamini kullanımının yumurta kalitesi üzerinde olumlu etkilerinin olduğu saptanmıştır.
- Tekrarlayan düşükleri olan hastalarımıza gerekli test ve tetkikleri yaptırdıktan sonra ilave olarak takviyelerin planlanması uygun olacaktır. Fakat genel anlamda, bu hasta gruplarında Omega 3,6,9, günlük çinko takviyesi, B grubu vitaminleri ve folik asit kullanımı önem teşkli etmektedir.
.***inşallah faydali bilgi olur kizlar
Canim o yumurtanin buyumesine gore kisiden kisiye gore degisiyor.ams genelde 12. Gunle 16. Gun arasi oluyor.ben 12. Gun catlatma ignemi vurunup 14 gun toplamaya girmistim.Bakalim nasip neolacak.ya daha dun gttim bugun 2.gun zaman gecmiyor tahmini yumurta toplama nezmana denk gelir acaba
Anladim canim.yaptrayim testi bendeCanim deger malesef yukselmiyor.bu test aslinda bizim kalan yumurta sayimizi veriyor gibi bisey.bi kadin her ay yumurtladikca sayi azaliyor.yumurtan bitince zaten menapoza giriyosun.o yuzden buna birazda erken menapoz testi diyolar.iste bizim gibilerde hem sayi azaliyo kalanlarda zaten kalitesiz oluyo.oyuzden tup bebekte bile cok az sans veriyorlarr
Canim yumurtanin buyumesine gore degisiyor.genelde 12. Gunle 16. Gun arasi oluyor..Ben de onu merak ediyorum ilaca başladıktan sonra ne zaman toplama işlemi yapiliyor
Adetin 12.gunu mu yoksa ilac kullandigindan itibarenmi sayiuorsun canmCanim o yumurtanin buyumesine gore kisiden kisiye gore degisiyor.ams genelde 12. Gunle 16. Gun arasi oluyor.ben 12. Gun catlatma ignemi vurunup 14 gun toplamaya girmistim.
Adetin 1. Gununden sayiyosun canim.ignelere nezaman basladinn.Adetin 12.gunu mu yoksa ilac kullandigindan itibarenmi sayiuorsun canm
Insallah ca.sonuclari yazarsin.pihtilasma var benim malesef.ama kromozm testi de yapilmadi.o neivin yapiliyorBende yarin kromozom analizi pihtisma test sonuclarimi alicam insallah bisey yoktur kizlar.amh in uzerine bide onlatda sirun cikmasinn
Dun basladim.adetimin 3.gunuyduAdetin 1. Gununden sayiyosun canim.ignelere nezaman basladinn.
Canim kromozon testini dna da hasar varmi diye yapiyolar.hasarli olan varsa tutunmayi engelliyor yada ozurlu olma olasigini arttiriyor.bunu genelde ikinci negatiften sonra yapiyorlar ama ben isimi garantiye almak icin yaptirdim.doktor doktor gezerken cok vakit kaybettim cunku oyuzden herseyi kenfim arastiriyorum:)Insallah ca.sonuclari yazarsin.pihtilasma var benim malesef.ama kromozm testi de yapilmadi.o neivin yapiliyor
Ozaman 10 12 gun sonra faln toplanir.catlatma ignesindrn 36 saat sonra toplama islemini yapiyorlarDun basladim.adetimin 3.gunuydu
Iyi yapmissin canim cunku eminim okadar bosa zaman harcadiki cogumuz bu surecteCanim kromozon testini dna da hasar varmi diye yapiyolar.hasarli olan varsa tutunmayi engelliyor yada ozurlu olma olasigini arttiriyor.bunu genelde ikinci negatiften sonra yapiyorlar ama ben isimi garantiye almak icin yaptirdim.doktor doktor gezerken cok vakit kaybettim cunku oyuzden herseyi kenfim arastiriyorum:)
Aynen oyle canim hem maddi hem manevi bir suru yipraniyoruz bu surecte.ama rabbime siginmaktan baska caremizde yok.ancak o ol derse olucakIyi yapmissin canim cunku eminim okadar bosa zaman harcadiki cogumuz bu surecte