2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Bugunler inan cabuk geciyor canim.yok ignelerdi kontroldu kac yumurta oldu buyudu buyumedi derken.asil sikinti tranfer sonrasi.resmen saatleri sayiyosun sonuc icin.insallah bu ay bize ugurlu gelir hepimiz guzel haberler alirizz
Onu hic dusenmiyorm zaten nasil gececek.insallah canim insallah

Günaydın 6 tane falan yumurtam bar cuma opu olacağım hayırlısıyla inşallah sağlıklı çıkarları

Tup bebek doktorum ultrsona bakalim gerek gorursem istcem dedi.demekki gerek gormedi

benim ilk zamanlar ultrasonda 4-5 antral folikülüm vardı doktor hemen istedi ,
sana antral folikül sayını falan söylemedi mi hiç ?

bazı doktorlar fsh ı çok yüksek görmezse istemiyor ama o da yanlış
benim fsh ım 5,5 iken amh 0,37 idi ...

yani fsh iyi amh kötü idi

Ya simdi bi arkadsimla konusuyorum sonucunu almis amh yaptacakti demistimya 0.01 cikmis kizlar labrtda yaptrmis daha doktora gotrmemis ama cok dusuk degilmi

arkadaşım yumurtaları bitmek üzere çok acele etsin

Canim ben varim malesef...0.27 amh yas 32 gerci iki sene oncede boyleydi.benim ikinci tedavim olucak nasipse.doktor % 10 sans veriyor ama pes etmek yok iste.ilkinde 8 yumurta toplandi 5 i dolu cikti 5. Gune 2 tane kaldi onlarda transfer edildi ama malesef tutmadi.senin ilkmi amh in kac

arkadaşım benim ilk tedavim 6 aydır olur diye uğraştım
7 ay önce dhea kullanmaya başladım hala kullanıyorum
5 defa çatlatma iğnesi yapıldı olmadı

sen nerede tedevi oluyorsun ?

Hayirli olsun canim gelismeleri yaz bize[/QUOT
Herkese tekrar merhaba arkadaşlar :) bu aralar çok sık internete girme şansım olmuyor. Bu yüzden mümkün olduğunda girip gelişmeleri paylaşacağım. Hepimiz ne heyecanla ne ruh halleriyle bekleyişteyiz değil mi?! :) Umarım sonu güzel olur, umarım sağlıklı, akıllı, huzurlu ve vicdanlı insanlar olacak güzel evlatlara kavuşuruz hepimiz! Şimdi durumumu özetlersem; ben yıllar önce bir dizi doktor hatası nedeniyle çok ciddi bir operasyon geçirdim. bir üniversite hastanesinde küçük bir iltihaplanmaya birkaç ay boyunca bir türlü teşhis konulamayınca tüm karın bölgesini ve karın zarını saran ölümcül bir iltihaplanma sonucunda doktorların umudu kestiği ve beni ailemle, sevdiklerimle vedalaştırdığı noktada ameliyatım gerçekleşti. Sonuç olarak şükür ki hayattayım ama o zamanki hatalar öyle hasarlar vermiş ki bedenime!... Kalp kapakçıklarımda, tiroid bezlerimde ve tabi ki üreme sistemimde o zamanlardan hatıra kalıcı hasarlar... Beş yıldır evliyim ama eşim on üç yıldır hayatımda, yaşadığım tüm sürece şahit oldu, bana destek oldu, güç oldu. Şimdi de bir evladımız olsun diye uğraşıyoruz ama şaka gibi üst üste aksilikler yaşadık. Geçtiğimiz Aralık ayında normal günümde hastalandım ama ocak ayı sonunda hala devam eden yoğun bir kanamam vardı. Tabi ki o bir aylık süreci hastanelere gide gele geçirdim. Sonunda yine bir küçük operasyon, patoloji sonucu beklemeler derken neyse ki çok büyük bir sorun olmadığını öğrendik. Sevindik tabi. Ama üç gün sonra ben kasığımda korkunç ağrılarla kıvranıyordum ve sol bacağımı haraket ettiremiyordum. Önce internetten araştırdım sonra doğru genel cerrahiye gittim. Öğrendim ki operasyonumu gerçekleştiren dr bana operasyondan sonra ne serum yoluyla ne reçete ederek herhangi bir şekilde antibiyotik vermediği için o bölgeyi kaplayan iltihap kasıktaki lenf bezlerimi şişirmiş. Onun da tedavisini oldum. Sonrasında tekrarlayan ağrılar, sancılı dönemler derken son dört aydır güvendiğim bir merkezde bana güven veren bir dr ile yürütüyorum artık bu işleri (İzmir'de olan varsa bilirler İrenbe'yi). Adım adım takipteyiz şimdi. Önceleri tüpte iltihap kesesi vardı, o iltihap rahim içine sızıyordu, ağrısı, acısı, şişmesi derken çok şükür şimdilerde o kadar şişme ve acım olmuyor. En son dün kontrole gittim, adetimin ikinci günüydü. Çok iyisin dedi doktorum ama yumurtalarım eşit boyda değillermiş. Bu yüzden estrofem verdi günde üç kere içilecek ve pazartesi tekrar kontrole gidilecek. Eğer eşitlendiyse yumurtalar tedaviye başlanacak. Bu arada; bu süreçte (hatta öncesinde başlarsa daha iyi) düzenli avokado tüketimi tüp bebekte başarı şansını ciddi oranda artırıyormuş kızlar. Konu ile ilgili pek çok haber var. Bir tanesini paylaşayım: http://www.bulenttiras.com/tup-bebekte-mucize-formul-avokado-zeytinyagi Biz bunu öğrendiğimizden beri eşim beni avokado ile marine ediyor resmen :super: sonuçta bu ay rahim içi dokusunda falan düzelme var :KK73: . Biraz uzun yazdım, bir daha olmaz bu kadar korkmayın :) Herkese Sevgiler!...

bol şans dilerim :) tedaviniz nerede olacak? sorununuz nedir? inşallah sonuçlar güzel olsun hepimiz için.
Teşekkür ederim. Hepimize bol şanslar :) Tedavim İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi'nde devam ediyor. Sorunum konusunda az önce uzunca bir mesaj yazdım ama kısaca kronik tüpte kronik iltihaplanma ve daha önce geçirdiğim ameliyatlar sonucunda yapışmalar var. Şansımızı deniyoruz işte. Bakalım zaman ne gösterecek :) Umarım hepimizin yüzü güler sonunda. Sevgiler :)

maşallah canım,
senin sorun neydi amh mı?
Hayır aslında bir problem yok amh 2.03 benim yalım 32 eşimde sayı az ama olmayacak gibi değil biz Zaman kaybetmek istemedik ama az çıktı yumurta malasef ama inşallah sağlıklı olur

Hayır aslında bir problem yok amh 2.03 benim yalım 32 eşimde sayı az ama olmayacak gibi değil biz Zaman kaybetmek istemedik ama az çıktı yumurta malasef ama inşallah sağlıklı olur

sağlıklı olsunlar, hepsi de döllensin ve gelişsin, inşallah sonucunuz güzel olsun.

Kaç tane yumurta toplandı canım sende

Pembe ucurtma nasılsın adet olmadim sanırım. Yücel bey tatile çıkacak mı acaba

olamadım daha ya :(
çıkmaz umarım, bi de çıkarsa naparım o zaman, hiç sormadım açıkcası...
senin de başlamana az kaldı di mi?
ben mayıs sonunda, adetime 1 hafta kala histeroskopi olmuştum, polip alınmıştı... acaba adet düzenim ondan değişmiş olabilir mi? bu hafta adet olmazsam, yine de gidip muayene olsam mı acaba?

olamadım daha ya :KK43:
çıkmaz umarım, bi de çıkarsa naparım o zaman, hiç sormadım açıkcası...
senin de başlamana az kaldı di mi?
ben mayıs sonunda, adetime 1 hafta kala histeroskopi olmuştum, polip alınmıştı... acaba adet düzenim ondan değişmiş olabilir mi? bu hafta adet olmazsam, yine de gidip muayene olsam mı acaba?
Ben de sormadım hiç canım. Ben de temmuz sonu gibi istanbul da olurum . Açıkçası dünkü patlamadan dolayi da korkuyorum

Back
X