Canim oyle agri falan oldugunda parol alCuma günü opu yapılacak bugün bir başağrısı en son majezik aldım inşallah bir sıkıntı olmaz DR sordum al dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oyle agri falan oldugunda parol alCuma günü opu yapılacak bugün bir başağrısı en son majezik aldım inşallah bir sıkıntı olmaz DR sordum al dedi
Hayirlisi olsun canimİyi geceler kizlar bende tedaviye baslamayi bekliyorum.bu ay baslayacaktik fakat bir yumurtam biraz fazla buyukmus o sebeple baslayamadik.temmuz ayina kaldi artik beklemedeyim
Aynen canim oyle yap.benim c.trsi gunu kontrolum ondan sonra iki gunde bir bakacagiz dedicumaya kadar olmazsam arayayım, gelin derseler giderim canım, bekle biraz derseler de beklerim.
senin kontrolün ne zaman olacak?
Ahh canm keşke tek sorunumuz tsh olsa.. Eşim 2 kez varikoselden ameliyat oldu morfoloji düşük.. Onunla uğraşırken benm fsh fırladı rezerv azalmş.. Yani sorun bir değil biçok.. 2 denemem oldu benm bu 3. Olacak.. İnşallahta son olur.. Bu uğurda yola çıkan herkese Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsinCanim sorunun ne.tsh dan baska sorun yoksa bekle bence.cunku cok etkiliyor arkdsim ilac kullandi normale donunce 3 ay brkle demis doktor hamile kalmazsan gel demis ilk ay hamile kaldi.ve 5 senelik evli 5 senede iki kez gebe kaldi onlarda dusuk oldu.sebepsiz diyorlardi hep tsh cok dikkate almayirlar biraz yuksek bile olsa etkiliyormus demekki
Amin canim insallah 3.de tutar nerede yaptrmistinAhh canm keşke tek sorunumuz tsh olsa.. Eşim 2 kez varikoselden ameliyat oldu morfoloji düşük.. Onunla uğraşırken benm fsh fırladı rezerv azalmş.. Yani sorun bir değil biçok.. 2 denemem oldu benm bu 3. Olacak.. İnşallahta son olur.. Bu uğurda yola çıkan herkese Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Canm ilkini izmirde smyrna da yaptrdm 2 tane 5. Gün embrysu kimyasal oldu. İkinciyi akdeniz üniverstsnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaşadım.. Şimdikini antalya tüp bebekte yaptrıcam. Üçüde farklı yerler yani inşallah bu kez devamı gelir.. Senin kaçıncı denemen?Amin canim insallah 3.de tutar nerede yaptrmistin
Canim talihsizlikler yasamissin ama oluyor bak sonucta insallah 3.de olur.dusuk neden oldu pihtilasmaya baktrdinmi.benim ilk canimCanm ilkini izmirde smyrna da yaptrdm 2 tane 5. Gün embrysu kimyasal oldu. İkinciyi akdeniz üniverstsnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaşadım.. Şimdikini antalya tüp bebekte yaptrıcam. Üçüde farklı yerler yani inşallah bu kez devamı gelir.. Senin kaçıncı denemen?
Benim 11. Günüm oluyor Can'ım 5-6 yumurtam olur sanırımYumiti kac cuma gunu adetin kacinci gunu oluyor canim.bende c.tesi kontrole gdecegim bakalim kac yumurta olustu
hosgeldin geçmiş olsun canim. nezaman toplandi yumurtaların kactaneydi ohss oldun. bende de aynı dert vardaselam hanımlar aranıza katılmak isterım.ilk adetımle süreç başlayacak ve dondurulmuşum transfer edilecek.ohss belası bittiyse tabi.
Benim bugun adetimin 6.gunu daha senin gbi olsa opuya 5Gun var ozmamBenim 11. Günüm oluyor Can'ım 5-6 yumurtam olur sanırım
Mrb canim insallqh baslayabilirsinselam hanımlar aranıza katılmak isterım.ilk adetımle süreç başlayacak ve dondurulmuşum transfer edilecek.ohss belası bittiyse tabi.
Gonal f mi kullanıyorsun sende büyümeye bağlı seninki iyi büyürse sıkıntı olmaz sanırımBenim bugun adetimin 6.gunu daha senin gbi olsa opuya 5Gun var ozmam
Canim gecmis olsun oncelikle bende fmf hastasiyim ve lupustan suphelendiler ana testim pozitif cikti.ailede lupus olup dogal yolla kalan kalabilen var.oncelikle teshisin dogru konuldumu buda cok onemli romtzmal hastaliklarda.ilac kullaniyormusun.kan sulandrci bende kullanacgim 9 ay nasip olursa gebelikBİR SORUM VAR....slm kızlar bende ilk regl ile tüp bebek tedavisine başlıycam..kısaca hikayemi anlatayım (29 yaşındayım 1 yıllık evliyim aralık ayında bir düşüğüm var normal yollarla hamile kalmıştım düşüğüm olduğunda lupus(sle) hastası olduğumu öğrendim hastlalık amh değeri düşürüyor ve riskli gebelik durumunu da beraberinde getiriyor regl itibari ile kan sulandırcı kullanıyorum hamilelik boyuncada kullanıcam )
SORUM ŞU ben gaziantepteyim perinatoloji doktoruna gidiyorum ama tüp bebek tedavisini istanbulda yapılacak dktrumun beraber çalıştığı doktor TEKSEN ÇAMLIBEL miş bu doktor ve hastane hakkında bilgisi olan varmı..... birkaç yerde hep kötü şeyler yazıyor..
ben aslında acıbadem de bülent tıraşı düşünüyordum ama dkt kendi dkt ile çalışıyormuş ...
Canim ben menopur 225 kullaniyorum bugun 4.yu kullanacagim bakalmGonal f mi kullanıyorsun sende büyümeye bağlı seninki iyi büyürse sıkıntı olmaz sanırım
Hiç kontrole gittim miCanim ben menopur 225 kullaniyorum bugun 4.yu kullanacagim bakalm
evet canım teşhis konuldu ilaç kullanıyorum ben hamile kalmadan öncede kan sulandırcı kullanıyorum çünkü bende gebelik oluşunca hemn düşük oluyor tutunamıyor malesef gebe kalırsamda hep kullanıcam kan sulandırıcı ... evet lupusta normal yollarla hamile kalan var ilk gebeliğimde bende öyle kaldım ama sorun oldu o yüzden tüp bebek yapılacak inşallah iyi bir doktor bulurum..Canim gecmis olsun oncelikle bende fmf hastasiyim ve lupustan suphelendiler ana testim pozitif cikti.ailede lupus olup dogal yolla kalan kalabilen var.oncelikle teshisin dogru konuldumu buda cok onemli romtzmal hastaliklarda.ilac kullaniyormusun.kan sulandrci bende kullanacgim 9 ay nasip olursa gebelik