2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

evet canım teşhis konuldu ilaç kullanıyorum ben hamile kalmadan öncede kan sulandırcı kullanıyorum çünkü bende gebelik oluşunca hemn düşük oluyor tutunamıyor malesef gebe kalırsamda hep kullanıcam kan sulandırıcı ... evet lupusta normal yollarla hamile kalan var ilk gebeliğimde bende öyle kaldım ama sorun oldu o yüzden tüp bebek yapılacak inşallah iyi bir doktor bulurum..
buarada sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız..
Insallah canim kan sulandirici bende cok kullandim hep tablet hem igne seklinde.dvt gecrdim benimde o riskim var.allah dah kotu birsey vermesin.insallah canm

Kizlar ac karna tartida 2 kilo 2gram farketti ya cok degilmi 3 igneyle bukdar kilomu aldim simdi

Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bugün lekelenemem oldu tahminen adet kanamam yarın başlar doktorum pazartesi ignelere başlayalım dedi. pazartesi adetin 4. günü olacak iğnelerle başlamak için geç olur mu? Daha önce aşılama tedavimde de adetin 5. günü başlamıştım gonal f igneye hemde en düşük doz ona ragmen 3 yumurta büyümüştü doktorum bunu da göz önüne alarak karar verdi sanirim ama ben biraz tedirgin oldum.

Birde araya bayram girdiği icin ignelere başladıktan 4 gün sonra ilk kontrolüm yapilacak bu bir sorun olur mu?

Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bugün lekelenemem oldu tahminen adet kanamam yarın başlar doktorum pazartesi ignelere başlayalım dedi. pazartesi adetin 4. günü olacak iğnelerle başlamak için geç olur mu? Daha önce aşılama tedavimde de adetin 5. günü başlamıştım gonal f igneye hemde en düşük doz ona ragmen 3 yumurta büyümüştü doktorum bunu da göz önüne alarak karar verdi sanirim ama ben biraz tedirgin oldum.

Birde araya bayram girdiği icin ignelere başladıktan 4 gün sonra ilk kontrolüm yapilacak bu bir sorun olur mu?
çok bilgili değilim bu konuda ama inşallah sorun olmaz canım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun..
bende hala regl olmadım dkt gittim ilaç vermedi bekleyelim dedi araya bayram giriyor zaten birde polip varmış bende regl bittikten sonra onu alıcak sonrada hemen tüp bebek inşallah güzel olur herşey..
hepimiz hamile oluruz..

çok bilgili değilim bu konuda ama inşallah sorun olmaz canım sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun..
bende hala regl olmadım dkt gittim ilaç vermedi bekleyelim dedi araya bayram giriyor zaten birde polip varmış bende regl bittikten sonra onu alıcak sonrada hemen tüp bebek inşallah güzel olur herşey..
hepimiz hamile oluruz..
insallah cnm yaaa :)

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım..hepimiz insallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..benim ilk tüp bebek denemem ve çok stresliyim yumurta oluşumu için iğne oluyoruz ya iğneyi yaptığımızda bir kısmı dışarı çıktı ilacın..sizce yaparken hata mı yaptık..stres oldum o yüzden..yanlış yapmak istemiyorm

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım..hepimiz insallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..benim ilk tüp bebek denemem ve çok stresliyim yumurta oluşumu için iğne oluyoruz ya iğneyi yaptığımızda bir kısmı dışarı çıktı ilacın..sizce yaparken hata mı yaptık..stres oldum o yüzden..yanlış yapmak istemiyorm
canim igneyi tamamen batir bi de igneyi yaptiktan sonra hemen cikarma icinden 10 veya 20 ye kadar say çıkar ona ragmen bazen 1 damlacik cikiyor dışarı o kadarı normalmis

hosgeldin geçmiş olsun canim. nezaman toplandi yumurtaların kactaneydi ohss oldun. bende de aynı dert varda
8 yum toplandı cnm ,6sı döllendi.3.gun transferi yapilacaktı 1 adet taze. o gun son kez usg bakalım dediler. karnımın içinde sıvı birikmesi oluşmuş transferim 1 ay sonraya ertelendi.şimdi adete gun sayıyorum yaşadığım stresı anlatamam.aşırı ishal ve karın ağrısı yaptı.karnın şişti çok üzgünüm

hepimiz hamile oluruz..
canım, ben de mayıs sonunda histeroskopi ile polip aldırdım, bu ay da adet günüm geldiği halde adet olamadım... nerede tedavi olacaksın? inşallah tedavinin sonucu olumlu olsun.

Merhaba kizlar bende 3. Denememe basliyorum 16 temmuzda umut tup bebek merkezinde ilk gorusmeyi yapacagiz.daha onceki denemeler cerrahpasada olmustu.umarim bu sefer olumlu olur. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

8 yum toplandı cnm ,6sı döllendi.3.gun transferi yapilacaktı 1 adet taze. o gun son kez usg bakalım dediler. karnımın içinde sıvı birikmesi oluşmuş transferim 1 ay sonraya ertelendi.şimdi adete gun sayıyorum yaşadığım stresı anlatamam.aşırı ishal ve karın ağrısı yaptı.karnın şişti çok üzgünüm
ohss cok yumurta oldugunda oluyo aslında sende niye oldu ki? neyse canim geç olsun güç olmasın benimde geçen ay toplandi temmuzda transfer olucak ins. hayırlısı artık hepimiz icin

ohss cok yumurta oldugunda oluyo aslında sende niye oldu ki? neyse canim geç olsun güç olmasın benimde geçen ay toplandi temmuzda transfer olucak ins. hayırlısı artık hepimiz icin
amin çok tşk. en azindan bu ay iğne kullanmıcaz. ben kaçıncı gun transfer yapilacağini merak edıyorum.yıne 17.gunu bulacakmı acaba bilgin varmı

Brlirtisi yokmuydu canim usg ye kadar anlamadinmi tuh ya ins bidaki ay guzel hberler verrsin

Merhaba Cnm karnında mı sıvı vardı bendede var sıvı ama doktorum transfere engel degil Dedi şuan çok stres oldum sıvı tam olarak nerde sende doktor bana embriyo yüzde koyacağımız yerde olmadığı müddetçe sorun yok Dedi çünkü

Back
X