2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

amin çok tşk. en azindan bu ay iğne kullanmıcaz. ben kaçıncı gun transfer yapilacağini merak edıyorum.yıne 17.gunu bulacakmı acaba bilgin varmı
ben opu dan 1 hafta sonra adet gördüm ve doktora gittim. dogum kontrol hapina başlattı ve yaklaşık 6 ila 7 hafta sonra transferim olucak dedi. yarin kontrolum var kendisi bir iyne yapacakmış. ve transfer günü belli olur herhalde.

Merhaba Cnm karnında mı sıvı vardı bendede var sıvı ama doktorum transfere engel degil Dedi şuan çok stres oldum sıvı tam olarak nerde sende doktor bana embriyo yüzde koyacağımız yerde olmadığı müddetçe sorun yok Dedi çünkü
bu durumda 2 görüş var bazı dr lar engel değil dıyor, bazıları 1 ay erteliyor. ohss nefes darlığı , pıhtı atma vs yapabıleceği için tehlıkelı.hastanın durumuna göre karar verıolar demekkı.. zaten ben çok üzüldüm ertelenince butun ümitlerım bitti o an. elıme su vermışlerdı idrara sıkış dedıler 5 dk sonra iptal edıoruz dedıler.neye uğradığımı şaşırdım.artık unutmak ıstıyorum.

bu durumda 2 görüş var bazı dr lar engel değil dıyor, bazıları 1 ay erteliyor. ohss nefes darlığı , pıhtı atma vs yapabıleceği için tehlıkelı.hastanın durumuna göre karar verıolar demekkı.. zaten ben çok üzüldüm ertelenince butun ümitlerım bitti o an. elıme su vermışlerdı idrara sıkış dedıler 5 dk sonra iptal edıoruz dedıler.neye uğradığımı şaşırdım.artık unutmak ıstıyorum.
Hayırlısı o zaman..ben çok sordum doktora ( ki zaten benim sorunum sıvı olması ve bu yüzden ameliyatta oldum) sorum olmaz mı diye kesinlikle bi sorun yok herşey yolunda Dedi..içim çok sıkılıyor aksilik çıkmasından korkuyorum ama doktorlarada güvenmek istiyorm..ins sorun olmaz ne diyim..gerçekten sende düşünme o Zaman Cnm haklısın unutmak lazım bazı şeyleri..

canım, ben de mayıs sonunda histeroskopi ile polip aldırdım, bu ay da adet günüm geldiği halde adet olamadım... nerede tedavi olacaksın? inşallah tedavinin sonucu olumlu olsun.
mrblar ben gaziantepteyim perinatoloji uzmanına gidiyorum o yapıcak ama biraz korkuyorum polip alındıktan sonrada benim dkt çalıştığı dkt tekzen çamlıbel miş onunla çalıştığını söyledi takibini gaziantepteki doktorum yapıcak yumurta toplama ve yerleştirme işlemini tekzen çamlıbel yapıcak istanbulda inşallah tüp bebek olumlu sonuç verir.
polip için soğan suyu kürü yazıyor ama denesem mi bilemedim..

Bugün opum var lütfen dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah

mrblar ben gaziantepteyim perinatoloji uzmanına gidiyorum o yapıcak ama biraz korkuyorum polip alındıktan sonrada benim dkt çalıştığı dkt tekzen çamlıbel miş onunla çalıştığını söyledi takibini gaziantepteki doktorum yapıcak yumurta toplama ve yerleştirme işlemini tekzen çamlıbel yapıcak istanbulda inşallah tüp bebek olumlu sonuç verir.
Canim polip sogan kuru ile kaybolcak bisey degil.yag bezesi gibi dusun onu.benimde vardi ilk tup bebekten once histereskopiyle aldirdim bende.cok korkulacak bisey degil merak etme.ama aldirmaktan baska carede yok malesef..

istiyorsan dene ama soğan-incir vs kürlerinin ben faydasına inanamıyorum... polip i aldırmak olumlu olur inşallah. operasyon çok kısa sürüyor sonrasında da iki saat içinde normal hayatına devam edebiliyorsun.
allah kolaylıklar versin.

Back
X