Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruzey bugun kontrolun vardi canim gttin mi
Merhaba cnm..kontrolden gelince hemen uyumuşum çok yorgundum bugün..gittim kontrole herşey yolunda Dedi doktor..bi sıkıntı yok Dedi.sadece bi ilaç ekledi bundan sonrası için..pazartesi tekrar gidicez..insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..dua edelim şu mübarek günde birbirimize ins..Ruzey neyaptin
Iyi bakalm ne fuzel.kac yumurtan olusmus canim ne ilaci verdi.ayni gun ya bizim tahminen benide pazartesi cagrr bakalim bana ne diyecek yarin gdecegim sabahMerhaba cnm..kontrolden gelince hemen uyumuşum çok yorgundum bugün..gittim kontrole herşey yolunda Dedi doktor..bi sıkıntı yok Dedi.sadece bi ilaç ekledi bundan sonrası için..pazartesi tekrar gidicez..insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..dua edelim şu mübarek günde birbirimize ins..
Kizlar 6 tane olusmus yumiti bak kendininkine az diyordun
İnşallah geriden gelenler de güzelce büyür canım, inşallah hepsi sağlıklı olsun önemli olan bu :) Bol şansYarim gondermisim msji :) 11 12 ml geriden gelebilen olabilir dedi.menopur iki gun daha kullanacagim.bide catlamamsi icin igne verdi pazartesi kntrol olacak
Sagol kuzum insallah.strese grdim ya igne depolarda bile bitmis.hemsireyi aradik o yardimci oldu sagolsun 3 saatr igne ariyoduk.buldum sonunda.sen oldunmu canm.bi doktoru arasanmi olmadysanİnşallah geriden gelenler de güzelce büyür canım, inşallah hepsi sağlıklı olsun önemli olan bu :) Bol şans
:/ bazı ilaçları bulmak da zor canım, neyse ki bulmuşsun.Sagol kuzum insallah.strese grdim ya igne depolarda bile bitmis.hemsireyi aradik o yardimci oldu sagolsun 3 saatr igne ariyoduk.buldum sonunda.sen oldunmu canm.bi doktoru arasanmi olmadysan
Vardir bundada bir hayir.5.gun 6 yumurta ya acaba artarmi sayi.yoksa buyumeyemi devam ederler:/ bazı ilaçları bulmak da zor canım, neyse ki bulmuşsun.
Aradım Canım gitmedim ama, bayram sonrasını bekleyelim dedik. Bekliyorum yani kısmet böyleymiş bu ay :/
Sayı artar bir iki tane daha bence sizin sorun neydi bu arada birde yaşınız kaç ilk denemeniz mi ayy ne cok soru sordum ama cok heyecanliyim napayim bende baslayacagim bayramdan sonra tup bebek tedavisineVardir bundada bir hayir.5.gun 6 yumurta ya acaba artarmi sayi.yoksa buyumeyemi devam ederler
Insallahyas 30 aciklanamauan infertilite.ilk denemeSayı artar bir iki tane daha bence sizin sorun neydi bu arada birde yaşınız kaç ilk denemeniz mi ayy ne cok soru sordum ama cok heyecanliyim napayim bende baslayacagim bayramdan sonra tup bebek tedavisine
Aynı yaştayız bizde de sorun tam olarak belli degil hadi bakalm inşAllah siz bana umut olacaksınız rabbim hayırlı tedaviler ve sonuclar versinInsallahyas 30 aciklanamauan infertilite.ilk deneme
Amin tesekkurederim canm cumlemize.sen nezmam tedaviye baslayacksin.kac senedir olmuyor.birde nerede dusunuyorusnAynı yaştayız bizde de sorun tam olarak belli degil hadi bakalm inşAllah siz bana umut olacaksınız rabbim hayırlı tedaviler ve sonuclar versin
Amin tesekkurederim canm cumlemize.sen nezmam tedaviye baslayacksin.kac senedir olmuyor.birde nerede dusunuyorusn
Ben de bayramda sonra baslayacagim ben iki hafta once laparoskopi oldun doktor tuplerinin biri tıkalı dedi laparoskopi yapti ama acıkmıs ameliyatta fark etmis bir kist gormus onu almıs simdi bakalim yapacak mi tup bebek aslinda ben tup bebek tedavime baslatmak icin gitmistim gecen ay 1,5 yildir olmuyor bebek canim 3 yillik evliyim sanki hemen olacakmis gibi korunuyordun dikkatli dikkatli üniversite hastanesinde yaptiracagim canim profesore sen nerde yaptiriyorsun tedaviniAmin tesekkurederim canm cumlemize.sen nezmam tedaviye baslayacksin.kac senedir olmuyor.birde nerede dusunuyorusn
Benmde evleneli 4 sene olcak. 2 sene korundum.dedgin gbi niye korunmussam☺2 senedirde olmuyor.istanbul eurofertilde basladim canim.sende baslarsin biranonce insallahBen de bayramda sonra baslayacagim ben iki hafta once laparoskopi oldun doktor tuplerinin biri tıkalı dedi laparoskopi yapti ama acıkmıs ameliyatta fark etmis bir kist gormus onu almıs simdi bakalim yapacak mi tup bebek aslinda ben tup bebek tedavime baslatmak icin gitmistim gecen ay 1,5 yildir olmuyor bebek canim 3 yillik evliyim sanki hemen olacakmis gibi korunuyordun dikkatli dikkatli üniversite hastanesinde yaptiracagim canim profesore sen nerde yaptiriyorsun tedavini
İns geriden gelenlerde büyür Cnm saglıkla..bana yumurta sayımı doktor söylemedi Aslında iyi deyince bende sormadım sonradan aklıma geldi hemşireye sordum oda 14 ama bir iki tanesi küçük Dedi..arkasındanda hemen sayı önemli değil kalite önemli Dedi..aynen senin gibi bi sonraki kontrolüm pazartesi..ve çatlamamalisı için iğne verdi..ins saglıkla güzel sonuçlarla atlatalım bu günleri..Iyi bakalm ne fuzel.kac yumurtan olusmus canim ne ilaci verdi.ayni gun ya bizim tahminen benide pazartesi cagrr bakalim bana ne diyecek yarin gdecegim sabah
İnsAllah su laparoskopiden de korkuyorum cogu yumurtalik rezervini azaltiyor niye yaptirdin diyorlar ama doktor tek tupunde sıvı birikintisi var o tüp bebek sansini da azaltir deyince hemen yattm masaya Allahim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin ne diyim cok heyecanliyim ama ve cok umutluyum hepimiz adınaBenmde evleneli 4 sene olcak. 2 sene korundum.dedgin gbi niye korunmussam☺2 senedirde olmuyor.istanbul eurofertilde basladim canim.sende baslarsin biranonce insallah
O super insallah kaliteli cikar canim bursuru folukul olmus massallah.benim az ama yapcak bsey yok umarim kalitelidir.banada catlamaamsi icin igne verdi.ama iki tane ek igne verdi.belki geriden gelenler buyusun diyeİns geriden gelenlerde büyür Cnm saglıkla..bana yumurta sayımı doktor söylemedi Aslında iyi deyince bende sormadım sonradan aklıma geldi hemşireye sordum oda 14 ama bir iki tanesi küçük Dedi..arkasındanda hemen sayı önemli değil kalite önemli Dedi..aynen senin gibi bi sonraki kontrolüm pazartesi..ve çatlamamalisı için iğne verdi..ins saglıkla güzel sonuçlarla atlatalım bu günleri..