2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Tamam simdi anladim benim ikizim de istanbulda yasiyor onun da bebegi olmadi cerrahpasada rapor cikarmaya calisti bir yil surundrduler seninki kisa surmus acaba hangi hastanede cikariyorsun orda cikarsin oda

ah canım yaaaa ... ne kadar uğraştırmışlar öyle ...

ben süleymaniye kadın doğum hastanesinde çıkarıyorum
zeytinburnu - kazlıçeşme marmaraya çoook yakın bir hastane..
nerede oturuyor kardeşin ... ayrıca problem ne ...
belki sadece aşılama yapmak isterseler diye soruyorum
benim aşılama istenmedi amh düşük olduğu için

ama kardeşin dışarda ya da başka hastane de aşılama yapıldıysa onu da kabul ediyorlar.

en fazla dediğim gibi 2 aşılama süresi bekler 2 adet dönemi yani

ama kardeşin dışarda ya da başka hastane de aşılama yapıldıysa onu da kabul ediyorlar.

Yok canim asilamalarini yaptilar 3 asilama yapti tutmadi kardesimde birsey yok esinde biraz sayi ve hiz dusuklugu var asilamalardan sonra bile rapor vermediler surundrmeye devam ettiler kardesimde birakti vazgecti

Cok cekti kardesim ya gitgel gitgel simdi sizin bu hastaneyi soyleyim bahcelievlerde oturuyor cokta uzak degil heralde

kontrolum vardi.yumurtalar ayni duruyomus geriden gelsen birsuru kucuk yumurtalar varmis ama daha buyumezler sanmiyorum.yine igne verdi persembe kontrol

Neguzel uzamamasi.ama hsg falan yeniden istemiyormu disardan da kabul ediyor ozman tahlilleri

Yok canim asilamalarini yaptilar 3 asilama yapti tutmadi kardesimde birsey yok esinde biraz sayi ve hiz dusuklugu var asilamalardan sonra bile rapor vermediler surundrmeye devam ettiler kardesimde birakti vazgecti

ooo süper hemen o belgeri alsın aşılam yapıldığına dair ...
süleymaniyeye gitsin eski bina 5. kat tüp bebek bölümü derdini anlatsın tüp bebek için dış heyet raporu çıkarıcam 3 aşılamam var negatif desin..
onlar bir evrak listesi verecekler
2 defa da bir adetli bir adetsiz muayne yapacaklar
eşi de orada ortalama 20 gün sonraya verilen sperm testini yaptıracak
dışarıdaki tahlillerinide koyacak dosya ya
dosya tamamlanınca 1 hafta içinde raporu veriyoar..

Cok cekti kardesim ya gitgel gitgel simdi sizin bu hastaneyi soyleyim bahcelievlerde oturuyor cokta uzak degil heralde

çok yakın hemen gitsin bayramdan sonra..

metro ile zeytinburnuna gelsin... zeytinburnundan kırmızı tabelalı kazlıçeşme minibüsüne binsin süleymaniye kadın doğum hast. önünde indirior minibüs

kontrolum vardi.yumurtalar ayni duruyomus geriden gelsen birsuru kucuk yumurtalar varmis ama daha buyumezler sanmiyorum.yine igne verdi persembe kontrol

Neguzel uzamamasi.ama hsg falan yeniden istemiyormu disardan da kabul ediyor ozman tahlilleri

hangi ilaçları kullandın cnım sen ..
yumurtaların büyümeme sebebi ne olabilir amh mı düşük sende
benim doktor bana amh düşük tek seferde yumurta alamayabiliriz fdemişti

hsg eğer 2 yıl içinde dışarıda çekildiyse onun röntgen filmine basılmış halini istiyorlar ve kabul ediyolar benim zaten elimde vardı çekildiğim..

eşininde 1 tan eo hastanede yapılan sperm testi 2 tane de dışarıda yapılmş varsa önceden onlarda yetiyor

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...heyet-raporu-icin-hangi-hastane-kolay.927966/

bak bu benim konum ...
süleymaniyenin istediği evrak listesi işte bu...

kardeşine söyle kesinlikle gitsin zaten eminim elinde hsg si falan da vardır

kağıtta çok uzunmuş gibi ama inan çok kolay birde süleymaniye şu yönden iyi
randevusuz hasta bakıyor dpoktotlar rica edince ..
yani mesela bütün evraklar tamamlandığından
tüp bebek için sağlıklıdır raporu gerekiyor kurul raporu gibi
süleymaniyede onu 1 günde hallettim ben
ve inanamadım.. tabi bu en son aşama
ben yardımcı olurum o ilk olarak şu kağıtta yazanlara başlasın
sağlık raporu için ben yardımcı olurum
süleymaniye de uğraşmak istemezse
cevizlibağda avrasya hastanesi 150 lira karşılığı veriypr o raporu
en güzeli gider oradan alır
bu rapor en son işlem
dosyayı teslim etmeden önce senden tüp bebeğe uygundur raporu istiyorlar
sonra dosyayı veriyorsun1 hafta sonra raporu veriyorlarmış
bakalım inşallah bende alırım bayram sonrası

Son düzenleme:
hangi ilaçları kullandın cnım sen ..
yumurtaların büyümeme sebebi ne olabilir amh mı düşük sende
benim doktor bana amh düşük tek seferde yumurta alamayabiliriz fdemişti

hsg eğer 2 yıl içinde dışarıda çekildiyse onun röntgen filmine basılmış halini istiyorlar ve kabul ediyolar benim zaten elimde vardı çekildiğim..

eşininde 1 tan eo hastanede yapılan sperm testi 2 tane de dışarıda yapılmş varsa önceden onlarda yetiyor
Ya supermis.stresmi yaptin dedi.normalde aciklamayan infertilite en buyugu 14 mm bitane 11 12 6 tane var.digerleri baya kucuk.insallah bu 6si bari buyur.asilamada adetimin 10.gunu catlatma ignemi olmustum.bugun adetimin 10.gunu bu boyuttalar.cumarteside ayniydi iki gundur ayni duruyor

Ya supermis.stresmi yaptin dedi.normalde aciklamayan infertilite en buyugu 14 mm bitane 11 12 6 tane var.digerleri baya kucuk.insallah bu 6si bari buyur.asilamada adetimin 10.gunu catlatma ignemi olmustum.bugun adetimin 10.gunu bu boyuttalar.cumarteside ayniydi iki gundur ayni duruyor
allah yar ve yardımcın olsun inşalah...
inşallah benimde ve tüm bekleyenlerinde bakalım ben neler göreceğim zaten yumurtam az .

allah yar ve yardımcın olsun inşalah...
inşallah benimde ve tüm bekleyenlerinde bakalım ben neler göreceğim zaten yumurtam az .
Amin canim.bakarsin fazla olur.benim niye az oldu anlamadim.amh yaptrmadim doktor gerek yok dedi.hep aklimda o var keske yinede yaptrsaydim

ooo süper hemen o belgeri alsın aşılam yapıldığına dair ...
süleymaniyeye gitsin eski bina 5. kat tüp bebek bölümü derdini anlatsın tüp bebek için dış heyet raporu çıkarıcam 3 aşılamam var negatif desin..
onlar bir evrak listesi verecekler
2 defa da bir adetli bir adetsiz muayne yapacaklar
eşi de orada ortalama 20 gün sonraya verilen sperm testini yaptıracak
dışarıdaki tahlillerinide koyacak dosya ya
dosya tamamlanınca 1 hafta içinde raporu veriyoar..

çok yakın hemen gitsin bayramdan sonra..

metro ile zeytinburnuna gelsin... zeytinburnundan kırmızı tabelalı kazlıçeşme minibüsüne binsin süleymaniye kadın doğum hast. önünde indirior minibüs
Çok sagol arkadaşım ya Allah razi olsun

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Allahim su mubarek günde hayırlısıyla tutmasını nasip etsin o güzelim embriyonun..Bayramdan sonra ben de baslayacagim insAllah ama yirmi gun once laparoskopi oldum yaparmi doktor tup bebek yoksa ara mi verilio bilginiz var mi

Back
X