- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Evet yapılıyorOpu dan önce çatlama iğnesi yapılıyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yapılıyorOpu dan önce çatlama iğnesi yapılıyor mu ?
Evet canımOpu dan önce çatlama iğnesi yapılıyor mu ?
Evet saat 10.30 da yapicam insallah.36 saat sonra toplamaOpu dan önce çatlama iğnesi yapılıyor mu ?
Canim hadi hayirlisi olsun.insallah sonuda guzel olur.hic sikinti yapma rahat ol 10 dklik bi islem zaten.umarim bu ay ilk guzel haber verenlerden olursun bizede onculuk yaparsin..Canim evet gttim.buyumusler cok sukur.6 tane istenilen boyutta varmis buyume ihtimali olanlar var dedi 13.5 15.5 10a yakin var dedi toplam ama bakalim kactane topla acak.c.tesi 9.30da opu olacak.
Insallah canim tesekkurederimCanim hadi hayirlisi olsun.insallah sonuda guzel olur.hic sikinti yapma rahat ol 10 dklik bi islem zaten.umarim bu ay ilk guzel haber verenlerden olursun bizede onculuk yaparsin..
Hadi hayirlisi insallahInsallah canim tesekkurederim
Mrb canim bende catlatma ignemi oldum bugun.baskilayicilar cok yakiyordu bu cok rahatsiz etmedi beni hangini kullandinMerhabalar. ben de bu ay basladim tedaviye. bugun catlamayi baskilayici ignemi de yaptim bayaga kizariklik kaşıntı filan yapti ama normalmis dimi?
Canim 10 gun menopur 225 kullandim.6 gun baskilayici orgarutlan.bugun catlatma ignemi oldum.daha az sure kullaniyorlar genelde benim biraz gec olgunlasti.insallah baslarsin canim hayirlisi olsunHadi hayirlisi insallah
10 taneye yakin yumurta mi gelismis canim ne guzel masallah...
Hangi ilaci ne kadar sure ile kullandin canim?
Hayirlisi ise bende 19 temmuz salo guni adetin 2. Gunu olacagini ve o gun ilk defa baslayacagimo dusumuyorum kismet tabi..
15 inde raporum cikacak oyle demisti ler
Hersey yolunda giderse...
Opu cumartesimi olacak seninde canim.nerede yaptrdin kac yumurta olustiMerhabalar. ben de bu ay basladim tedaviye. bugun catlamayi baskilayici ignemi de yaptim bayaga kizariklik kaşıntı filan yapti ama normalmis dimi?
canim ben daha ignenin 5. günündeyim bugün ilk kontrolüm olucak doktora gidince belli olur belki opu nun ne zaman olacağıOpu cumartesimi olacak seninde canim.nerede yaptrdin kac yumurta olusti
cetrotide kullandim baskilayici olarak. catlatma ignesi kolay daha önce de bi kac kere yaptirmistim ama inanilmaz hamilelik belirtileri yaşatıyorMrb canim bende catlatma ignemi oldum bugun.baskilayicilar cok yakiyordu bu cok rahatsiz etmedi beni hangini kullandin
izmirdeyim ben tinaztepe hastanesi var orda yaptiriyorumOpu cumartesimi olacak seninde canim.nerede yaptrdin kac yumurta olusti
izmirdeyim ben tinaztepe hastanesi var orda yaptiriyorum
Baskilayiciya 5.gun basladin dimi canm.nasil durum usg bakldimicetrotide kullandim baskilayici olarak. catlatma ignesi kolay daha önce de bi kac kere yaptirmistim ama inanilmaz hamilelik belirtileri yaşatıyor
evet cnm 5. gün yaptim. birazdan doktora kontrole gidicemBaskilayiciya 5.gun basladin dimi canm.nasil durum usg bakldimi
Iyi haberlerini bekliyoruz bakalim yumurtalar ne alemdeevet cnm 5. gün yaptim. birazdan doktora kontrole gidicem![]()
Canim evet gttim.buyumusler cok sukur.6 tane istenilen boyutta varmis buyume ihtimali olanlar var dedi 13.5 15.5 10a yakin var dedi toplam ama bakalim kactane topla acak.c.tesi 9.30da opu olacak.
bugün ignenin 6. günü. bi sürü yumurtacik olusmus :) sadece bi tanesi 16 mm diğerleri henüz küçük. rahim kalınlığı cok iyi dedi pazartesi tekrar kontrole çağırdı. bi igne daha yazdi. simdi gonal f, cetrotide ve merional ignelerini kullanicamIyi haberlerini bekliyoruz bakalim yumurtalar ne alemde
Iyi hadi canim gozun aydin.insallah guzel guzel olgunlasir yumurtaciklarin..bugün ignenin 6. günü. bi sürü yumurtacik olusmus :) sadece bi tanesi 16 mm diğerleri henüz küçük. rahim kalınlığı cok iyi dedi pazartesi tekrar kontrole çağırdı. bi igne daha yazdi. simdi gonal f, cetrotide ve merional ignelerini kullanicam
Canim seninle ayni zaman gelicez buyuk ihtimal.bende 19 u bekliyorum bakalim.sali gunu kontrole gidicem 20 gunu oluyor.insallah bu.ay bi aksilik cikmaz..Hadi hayirlisi insallah
10 taneye yakin yumurta mi gelismis canim ne guzel masallah...
Hangi ilaci ne kadar sure ile kullandin canim?
Hayirlisi ise bende 19 temmuz salo guni adetin 2. Gunu olacagini ve o gun ilk defa baslayacagimo dusumuyorum kismet tabi..
15 inde raporum cikacak oyle demisti ler
Hersey yolunda giderse...