2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canim seninle ayni zaman gelicez buyuk ihtimal.bende 19 u bekliyorum bakalim.sali gunu kontrole gidicem 20 gunu oluyor.insallah bu.ay bi aksilik cikmaz..
tamam o halde birbirimizi takip edelim
inşallah hayırlı sonuçlar alalım
nerede başlayacak tedavin

Insallah canim.rabbim yuzumuzu guldursun artik bizlerinde.ben bursa uludag universitesinde yaptiriyorum canim.ikinci olucak bu.sen ne durumdasin nerde yaptircan

tamam o halde birbirimizi takip edelim
inşallah hayırlı sonuçlar alalım
nerede başlayacak tedavin
Insallah canim.rabbim yuzumuzu guldursun artik bizlerinde.ben bursa uludag universitesinde yaptiriyorum canim.ikinci olucak bu.sen ne durumdasin nerde yaptircan

cetrotide ne beter bi igne yaavv:olamaz: göbeğim morarmaya başladı bile... umarim opu günü cabuk gelir. bu arada iğnenin 6. günü e2 300 küsür bisi çıktı iyi mi?

Kizlar opu islemini de atlattim cok sukur 11 yumurta toplandi simdi yarini bekliyorum arayacaklar kaci dollendi diye ona gore transfer gunu veŕcekelr
Canim hadi gozun aydin.iyi yumurtan toplanmis.insallah kaliteli sekilde hepsi dollenir bol bol kaliteli yumisin olur.doktorun kacinci gun transfer dusunuyo bilgi verdimi hic

Canim hadi gozun aydin.iyi yumurtan toplanmis.insallah kaliteli sekilde hepsi dollenir bol bol kaliteli yumisin olur.doktorun kacinci gun transfer dusunuyo bilgi verdimi hic
Insallah canim sonradan buyudler demekki.yarin arayacaklar duruma gore canim bilgi vermedi.lucrin verdi kansulandirici igne coraspin progeston verdi.lucrrin niye verdi onu anlamadim

Canim cok aglamisim uyandigimda gozlerimi siliyorlardi:) ama kendime geldigimde cok agrim olmadi.benim adetlerim fmf den dolayi cok siddetli gecer.adet sancimdan az oldu
:)) benim de adetlerim cok sancılıdır.Sıra transferde ikiz istiyor musun ben cok istiyorum ikiz koyarlar mı acaba

Kizlar opu islemini de atlattim cok sukur 11 yumurta toplandi simdi yarini bekliyorum arayacaklar kaci dollendi diye ona gore transfer gunu veŕcekelr
ohhh ne güzel hadi gecmis olsun inslah hepsi dollenir ;) opu nasil oldu cnm? ağrı ya da kanama yapti mi? komple kiyafet filan cikartiyorlar mi yoksa sadece belden asagisi mi?

Back
X