Mesai saati disinda dio sekreter mecbur o lari beklicem labrotuvar acik demislerdiAra sor o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesai saati disinda dio sekreter mecbur o lari beklicem labrotuvar acik demislerdiAra sor o zaman
Ararlar heralde birazdan artık cok tatlı heyecanlar bunlar bence en az 10 tanesi dollenecek bol bol dondurursun mustakbel bebisleriniKendim arayim bakalim ne diyecekler.esim ruyasinda gormus 6 tane dollenmis 3.gu
13-14 arasida geciyo ses yok![]()
hayir cnm bu ilk deneme insallah son olur. benim küçük olduğu icin ameliyata gerek yok dediler.Hayalci_almina daha önce tup bebek denedin mi bende de çikolata kisti vardı ameliyat olmak zorunda kaldım ben ama
Canim 10 degilde 1 tane dollenmiş şok olduk bizde.bide cift embriyo koydurmaktan bahsediyordum nasip diyecek birsey yokArarlar heralde birazdan artık cok tatlı heyecanlar bunlar bence en az 10 tanesi dollenecek bol bol dondurursun mustakbel bebislerini
Aa cok sasirdim nerede yaptiriyorsun umarım onların ihmalinden falan kaynaklanmiyordur olsun bitane olsun hayirli olsun rabbim onun tutmasini nasip edecek insAllah simdi transfer zamanin geldi degil mi yarin mi transferinCanim 10 degilde 1 tane dollenmiş şok olduk bizde.bide cift embriyo koydurmaktan bahsediyordum nasip diyecek birsey yok
Euroferil istanbul.bilmemki canim.nasip.tek yumurta oldugu icin yarin trkrar arayacaklar bölunmesine gore transfer edilecek yapacak birsey yok insallah transfer edilirde okdar emegim bosa gitmez bide öyle bir durum varAa cok sasirdim nerede yaptiriyorsun umarım onların ihmalinden falan kaynaklanmiyordur olsun bitane olsun hayirli olsun rabbim onun tutmasini nasip edecek insAllah simdi transfer zamanin geldi degil mi yarin mi transferin
Isleme neden alinmiyor acaba onu anlmadim.döllememisler bile yani[/QUOTE
Ben bilmiyorum ki canım tecrübeli arkadaşlar yazarlar simdi keske sorsaydın onlara neden döllemediniz sonucta okadar para veriyoruz aklimizda kalan sorulara cevap vermek zorundalar arayip sorabilirsin bence hic endise etme bunu transfer edecekler insAllah moralini bozma sakın
Canım inşallah o güzel şekilde bölünür ve transferin olur. Sayı ile ilgili, diğerleri ile yani açıklama yaptılar mı? Olmayacak diye karamsar olma ihtiyacımız olan 1 tane. İnşallah sonucunda yüzün gülsün.Canim 10 degilde 1 tane dollenmiş şok olduk bizde.bide cift embriyo koydurmaktan bahsediyordum nasip diyecek birsey yok
Tekrar aradik sordim o an soramadim saskinliktan.yeterli olgunlukta ve kalitede degildi dediler.demekki benim bebek olmama nedeni aciklanamayan infertilite degilde yumurta kalotesiyle ilgilymisCanım inşallah o güzel şekilde bölünür ve transferin olur. Sayı ile ilgili, diğerleri ile yani açıklama yaptılar mı? Olmayacak diye karamsar olma ihtiyacımız olan 1 tane. İnşallah sonucunda yüzün gülsün.
Sen amh yaptirmis miydin canimTekrar aradik sordim o an soramadim saskinliktan.yeterli olgunlukta ve kalitede degildi dediler.demekki benim bebek olmama nedeni aciklanamayan infertilite degilde yumurta kalotesiyle ilgilymis
Canım sen amh testi yaptirmis miydın birde neden dölleme islemine gecmediklerini de sordun mu?Tekrar aradik sordim o an soramadim saskinliktan.yeterli olgunlukta ve kalitede degildi dediler.demekki benim bebek olmama nedeni aciklanamayan infertilite degilde yumurta kalotesiyle ilgilymis
Yeterli kalitede ve olgunlukta olmadigi icin dedi canimCanım sen amh testi yaptirmis miydın birde neden dölleme islemine gecmediklerini de sordun mu?
Canim valla bana da ilginc geldi yani 11 tane az degilki amh da aynen buyuyen yumurta az olur benim bildigimIssin ilginci boyle olan ben baska duymadim.genelde yarisan fazlasi isleme alinir dollenme olmaz o ayri yada 3.gune gitmez.amhdede bildigim kadariyla sayi az oluyor 11 yumurta oldu geridede 7 8 yumurta daha var 10 mm ustunde dedi onlr icin ayri igne verdi
Hersey normal diyorlar ama illaki birsey etkiliyorki bu durumla karsilastim nasip moralim bozuldu baya.ama elden birsey gelmiyor tek umudum bu yumurtanin bolunmesiCanim valla bana da ilginc geldi yani 11 tane az degilki amh da aynen buyuyen yumurta az olur benim bildigim
Canım bozma moralini lütfen hayırlısı bu yumoş demekki bölünecekte tutacakta insAllahHersey normal diyorlar ama illaki birsey etkiliyorki bu durumla karsilastim nasip moralim bozuldu baya.ama elden birsey gelmiyor tek umudum bu yumurtanin bolunmesi
Insallah canim.inan negatif olsa bukadar uzulmezdim.merkezde kampanya yapmislardi.birinci negatifse ikjnci deneme ucretsiz diye.parasini verdim.ikinci deneme hakkimda var ama bu durum benim canimi skti.dua edin kizlar burada kesilirse tedavi bidakinede umudumu yitrcem inancim kalmayacak ondan endiseliyimCanım bozma moralini lütfen hayırlısı bu yumoş demekki bölünecekte tutacakta insAllah
İnsAllah oyle bisey olmayacak inan dualarım seninleInsallah canim.inan negatif olsa bukadar uzulmezdim.merkezde kampanya yapmislardi.birinci negatifse ikjnci deneme ucretsiz diye.parasini verdim.ikinci deneme hakkimda var ama bu durum benim canimi skti.dua edin kizlar burada kesilirse tedavi bidakinede umudumu yitrcem inancim kalmayacak ondan endiseliyim