2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba arkadaslar gelemedim birkac gundur
S Shahida canim bekle bakalim rabbim hayirlisini ve sagliklisini versin olmadi diye uzuldugumiz seyler de bilmedigimiz hayirlar oluyor
Sakince bekle allah sonunu hayira cevirsin diyelim..

Bende heyecanla bekliyorum
Nasipse cuma gunu sgk raporunu verecekler insallah aksilik olmazsa
Cuma doktora gidip ilaclarimi yazdiricam sanirim cmts de alirim
Pzt de adet olucam yani boyle bir surec tahmin ediyorum...

Cok merakliyim acaba ilaclar beni nasil etkileyecek diye ...gercekten bunu merak ediyorum suanda hayirlisi
Canim hadi hayirlisi olsun.bizde baslayalim artik bi yerlerden.normalde adet olmak istemem simdi bir an once olsun diye dort gozle bekliyorum.bende pazartesi sali gibi bekliyorum bakalim adet olmayi.sali gunu kontrole gidicem 20. Gun oluyo.benim doktor 20. Gunu estrofem kullandirmaya basliyor.ilaclar aslinda cok yan etki yapmiyor kilo disinda:) ben 5 kilo aldim sonunda dusuk doz ilaca ragmen.bizde genelde dusuk doz ilac kullaniyorlar kalite bozulmasin diye.bakalim bu sefer nolcak.gozumuzu acsak kapasak biran once sonuc ogrensek keske

Canim hadi hayirlisi olsun.bizde baslayalim artik bi yerlerden.normalde adet olmak istemem simdi bir an once olsun diye dort gozle bekliyorum.bende pazartesi sali gibi bekliyorum bakalim adet olmayi.sali gunu kontrole gidicem 20. Gun oluyo.benim doktor 20. Gunu estrofem kullandirmaya basliyor.ilaclar aslinda cok yan etki yapmiyor kilo disinda:) ben 5 kilo aldim sonunda dusuk doz ilaca ragmen.bizde genelde dusuk doz ilac kullaniyorlar kalite bozulmasin diye.bakalim bu sefer nolcak.gozumuzu acsak kapasak biran once sonuc ogrensek keske
Bende yarin gidecegim bakalim ne diyecek laparoskopiden 3 hafta gecti yapacak mi bu ay adetimin 3.günü yarın bu ay ya da gelecek ay yaptiramazsam seneye kalır benim :(

Hayirli sekilde baslayalim saglikla hayirla sonuclansin arkadasim

Bu 20.gun nedir bilmiyorum
Doktora ayak ustu sormustum adetin 2. Gunu baslicaz dedi ilaclara ..
Ama ne kullandirir hic bilmiyorum
Hangi ilac ne ise yarar onu da bilmiyorum

Bir arkadasim puregon 900 kullanmis 36 yumurtasi olmustu.. 10 tanesi falan da dollenmisti...
Yani burada kimse o ilactan bahsetmiyor fazla

Ay allahim insallah cok kilo almam ilaclar yuzunden

Hadi bakalim birlikte baslicaz sanirim canim
Haberleselim buradan

Kızlar bazen öyle karamsarlığa kapılıyorumki daha dogrusu korkuya cok acı cekiyorum oyle hissettigim zamanlar ama normalde cok pozitif bir insanim herseye oldugu gibi tedavilerimize de olumlu bakiyorum yani tutacagindan eminim bazen de boyle bogukacak gibi oluyorm iste Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda daha fazla aratmadan kucaklarımızı hayırlısıyla doldursun insAllah
Bende de oluyor o sanki içime öküz oturuyor öyle bi sıkıntı giriyor anlayacağın. İnşallah olur tutar. Olmazsa beni çok kötü günler bekliyor sadece onu biliyorum

Hayirli sekilde baslayalim saglikla hayirla sonuclansin arkadasim

Bu 20.gun nedir bilmiyorum
Doktora ayak ustu sormustum adetin 2. Gunu baslicaz dedi ilaclara ..
Ama ne kullandirir hic bilmiyorum
Hangi ilac ne ise yarar onu da bilmiyorum

Bir arkadasim puregon 900 kullanmis 36 yumurtasi olmustu.. 10 tanesi falan da dollenmisti...
Yani burada kimse o ilactan bahsetmiyor fazla

Ay allahim insallah cok kilo almam ilaclar yuzunden

Hadi bakalim birlikte baslicaz sanirim canim
Haberleselim buradan
Adetin 20. Gunu rahime bakiyor kan testi yapiyor estrofem hap basliyor benim doktor canim.herkesin tedavi sekli baska tabi.bizde o 36 yumurtayi gormek ne mumkin.5-10 gorsek mucize yani.bizlerde kullanilan genelde gonalf yumurta gelistirici.cunku yuksek doz kaliteyi daha cok bozuyor.valla kiloyu kafana takma canim.yeterki tutsunda kilolari bi sekilde veririz yani.ayy bir an once gecsin su gunlerde hayirlisiyla baslayim su tedavilere

Bu ay adetini atlayip gelecek ay yapar bence canim.bir ay dinlendirir.seneye neden kaliyor yaptiramazsan
Çünkü ben 3 aydir izinliyim babam rahatsiz onun icin heyet raporu aldim bu arada da tedavilerimi yaptirirm diye dusunmustum ilk ay beklenmedik bir sekilde ameliyatla gecti bu ayda yapmazsa gelecek ayki agustosun sonu iznim bitiyor yetismeyebilir gelecek ay kaliyor yoksa giresunda yasiyorum orada tup bebek merkezi yok ve ben en az birsene daha boyle uzun izin alamam goze batar vermezlerde zaten yirmi gun yillik iznimle anca seneye yapabilirim iste :(

Merhaba kızlar bende bu ay başlıcam inş tedaviye doktorum bana bant tedavisi verdi başlamadan önce climera bant kullanan oldumu acaba östrojen tedavisiymiş benim bi kaç yumurtam önden gidiyor hızlı büyüyor eşitlemek için dedi büyümelerini.

arkadaşlar tarlusal kullanarak sonunda cumartesi günü adetimi oldum . hemen kliniği aradım bugün için randevu aldım . sabah klnikten aradılar doktorumun acil işi çıkmış başka doktora yönlendirelim dediler . mecburen tamam dedim o doktoruda seviyorum beğeniyorum ama içim kötü oldu ne bileyim . Bugün Allah ın izni ile başlayacağız bakalım .

Back
X