- 29 Eylül 2014
- 508
- 336
- 33
Fsh yüksekliği var kaliteli 1 adet oldu o yüzden diye düşündük ama normaldi herşey dedi bizde 2. Denicez artıkBunu rezerv azliginami bagladilar can.ama 7 tane demistin az sayilmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh yüksekliği var kaliteli 1 adet oldu o yüzden diye düşündük ama normaldi herşey dedi bizde 2. Denicez artıkBunu rezerv azliginami bagladilar can.ama 7 tane demistin az sayilmaz
Canim catlatma ignesinden sonra beta hcg salgilaniyorya 8 gun sonra etkisi gidiyor demisti baana asilma yapildiginda.pozitifmi cikti yoksaaaArkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba
Canim catlatma ignesinden sonra beta hcg salgilaniyorya 8 gun sonra etkisi gidiyor demisti baana asilma yapildiginda.pozitifmi cikti yoksaaa[/QUOTESoruyorum Can'ım daha
Canm tesadüf gördüm yazmak istedim. Dondurulmuş 3.gün embriyosu 8.gün kan verdim pozitifti değerim. Eve geldim idrar testi yaptım çıkmamıştı çünkü kanda yeni yükselmeye başlamıştı. 9.gün sabah ilk idrarımla yaptım ve çok silikte olsa gördüm. Diğer bütün günler yaptım ve gitgide koyulaşmıştı. İlk idrarınla yap yarın sabah istersen. Şimdide yapsan çıkar ama zor görülebilr.Arkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba
Ne mutlu size hamilesiniz inşallah kucağınıza da alırsınız Rabbim yüm olmayanlara nasip etsin inşallah içinde bana inşallah tüp bebek uygulayacağız tutar bu sevinci bende yaşarımCanm tesadüf gördüm yazmak istedim. Dondurulmuş 3.gün embriyosu 8.gün kan verdim pozitifti değerim. Eve geldim idrar testi yaptım çıkmamıştı çünkü kanda yeni yükselmeye başlamıştı. 9.gün sabah ilk idrarımla yaptım ve çok silikte olsa gördüm. Diğer bütün günler yaptım ve gitgide koyulaşmıştı. İlk idrarınla yap yarın sabah istersen. Şimdide yapsan çıkar ama zor görülebilr.
Bir arkadaşım test gününden 3 gün önce idrar testine baktı silik çıkmıştı teste kadar yaptı hep silikti sonra kanda da öğrendi şimdi 8 aylık oldu bileArkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba
Teşekkür ederim vb için hayırlısı bakalımCanm tesadüf gördüm yazmak istedim. Dondurulmuş 3.gün embriyosu 8.gün kan verdim pozitifti değerim. Eve geldim idrar testi yaptım çıkmamıştı çünkü kanda yeni yükselmeye başlamıştı. 9.gün sabah ilk idrarımla yaptım ve çok silikte olsa gördüm. Diğer bütün günler yaptım ve gitgide koyulaşmıştı. İlk idrarınla yap yarın sabah istersen. Şimdide yapsan çıkar ama zor görülebilr.
Yarın kan vereceğim inşallahAy canim senin test gunune az kqldi cumartesi demi benimde bidaki cumartesi.bir hafta varya aramizda.yapacakmisin onceden
Ha yok canım hamileydim 8 haftalıktı gelişmediği için kürtaj oldum. şimdi dondurulmuşlarımla tekrar deneyeceğim. Bu sefer olur inşallahNe mutlu size hamilesiniz inşallah kucağınıza da alırsınız Rabbim yüm olmayanlara nasip etsin inşallah içinde bana inşallah tüp bebek uygulayacağız tutar bu sevinci bende yaşarım
Selam. Evet aynı aşılamadaki gibi iğnelerini oluyorsun iki iğne var ayrı şekilde yine çatlama iğneni olup 72. Saat toplama oluyor bayılttıkları için bişey hissetmiyorsun uyanınca biraz halsizlik ağrı oluyor o kadar birde gaz problemi oluyor dikkat etmek gerekiyor sonrası Allah kerimSelamın aleyküm kızlar ben de bu ay tüp bebek yaptırcam daha önce iki başarısız aşılamam var sol tüpüm kapalı sağ açık bakalım rahimdede sıkıntı var gibi denildi sulu ultrason da bişe çıkmadı bi işlem yapılmadan tüp uygulacak doktorum inşşallah tutar adetlerim düzenli yarın adet olma zaman ım bakalım adetin ikinci günü gidiyor um ultrason a bana ilaçlar verildi aşılama da tek gonal f kullandım bu sefer de gonal f vermiş ama tekli kutularda farklı mı oluyor çatlatma iğnesi de var bu tüp bebek de de mi onu kullanıyoruz bide zor mu korkuyorum yumurta alacakları vakitten
Rabbim inşallah nasip etsin inşallah hayırlısı olsunHa yok canım hamileydim 8 haftalıktı gelişmediği için kürtaj oldum. şimdi dondurulmuşlarımla tekrar deneyeceğim. Bu sefer olur inşallah
Benim yanımda kimsem yok refakatçi istiyorlar mı yanına bayılttıklarında bişe lazım oluyor muSelam. Evet aynı aşılamadaki gibi iğnelerini oluyorsun iki iğne var ayrı şekilde yine çatlama iğneni olup 72. Saat toplama oluyor bayılttıkları için bişey hissetmiyorsun uyanınca biraz halsizlik ağrı oluyor o kadar birde gaz problemi oluyor dikkat etmek gerekiyor sonrası Allah kerim
Canım bende yalnız girmiştim hemşireler yardımcı oluyor zaten bişey Lazım olmadı bana..Benim yanımda kimsem yok refakatçi istiyorlar mı yanına bayılttıklarında bişe lazım oluyor mu
İyi yaa sevindim özelde mi yaptırdınız sizde kaç kere denediniz tüp bebek benim ilkCanım bende yalnız girmiştim hemşireler yardımcı oluyor zaten bişey Lazım olmadı bana..
A.s yarın adet olma olasılığım var iki üç gün ara olur aramızdaKızlar selam nasılsınız bugün adet oldum yarın inşaallah bi sorun çıkmazsa tedaviye başlıyorum... yarın tedaviye başlayacak var mı birlikte takip ederiz![]()