2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

A.s yarın adet olma olasılığım var iki üç gün ara olur aramızda
Canım evet özelde yaptırmıştım iki negatif tüp bebek denemem var tutmadı maalesef. Bu 3. Tüp Bebek denemem olacak Insaalah bu son olur. Acıbadem Maslakta tedaviye başlayacağım. Sen nerde başlayacaksın canım ilk denemende tutar inşaallah canım

Canım evet özelde yaptırmıştım iki negatif tüp bebek denemem var tutmadı maalesef. Bu 3. Tüp Bebek denemem olacak Insaalah bu son olur. Acıbadem Maslakta tedaviye başlayacağım. Sen nerde başlayacaksın canım ilk denemende tutar inşaallah canım
İnşallah canim inşallah tutar peki neden tutmuyor seninle ilgili mi benim tüpüm kapalı sol o yüzden tüp yaptırıyor um bakalım devlette yaptırıyorum nasip inşallah inşallah inşallah olur

İnşallah canim inşallah tutar peki neden tutmuyor seninle ilgili mi benim tüpüm kapalı sol o yüzden tüp yaptırıyor um bakalım devlette yaptırıyorum nasip inşallah inşallah inşallah olur
Canım bende hiç bir sorun yok eşimin de sayısı iyi hareket iyi bi tek morfoloji 1 sorun işte. Olmama nedenini bize de tam açıklamıyorlar senden de kaynaklı olabilir eşindende bizden de kaynaklı olabilir diyor Dr zaten üç ihtimal var hepsini Saydı... ama diğer doktorlara sordum neden olarak labaratuar koşulları iyi değil dendi... inşaallah canım bu son olsun valla 6 yıldır olmuyor çocuğumuz 8 yıllık evliyiz. Sizin kaç yıldır olmuyor canım

Canım bende hiç bir sorun yok eşimin de sayısı iyi hareket iyi bi tek morfoloji 1 sorun işte. Olmama nedenini bize de tam açıklamıyorlar senden de kaynaklı olabilir eşindende bizden de kaynaklı olabilir diyor Dr zaten üç ihtimal var hepsini Saydı... ama diğer doktorlara sordum neden olarak labaratuar koşulları iyi değil dendi... inşaallah canım bu son olsun valla 6 yıldır olmuyor çocuğumuz 8 yıllık evliyiz. Sizin kaç yıldır olmuyor canım
Beş yıl a girdim beş yıldır olmuyor inşallah olur canım benim nasip bol dua et imtihan bunlar

Yarın kan vereceğim inşallah
Cok heyecanli lutfen bize de yaz canimm rabbim yardimcin olsun

Kızlar selam nasılsınız bugün adet oldum yarın inşaallah bi sorun çıkmazsa tedaviye başlıyorum... yarın tedaviye başlayacak var mı birlikte takip ederiz :KK66:

18 temmuzda bekliyordum ama sanirim erken adet olucam bu hafta raporumu alabilirsem adetle birliktw ilaclara baslicaz

Birde tosun788 tosun788 Var onunlada ayni zamandi bu hafta baslayacak birkac kisi var

A.s yarın adet olma olasılığım var iki üç gün ara olur aramızda

Benimde yazdigim gibi pzt idi ama sanirim erken oluyorum agrilar basladi aymi zamanlarda baslicaz

Kızlar selam nasılsınız bugün adet oldum yarın inşaallah bi sorun çıkmazsa tedaviye başlıyorum... yarın tedaviye başlayacak var mı birlikte takip ederiz :KK66:
Bende yeni basladim canim bugun 2.ignemi oldum yakin tarihlerimiz;))hayirlisi olsun guzel sonuclar aliriz ins.

18 temmuzda bekliyordum ama sanirim erken adet olucam bu hafta raporumu alabilirsem adetle birliktw ilaclara baslicaz

Birde tosun788 tosun788 Var onunlada ayni zamandi bu hafta baslayacak birkac kisi var

Benimde yazdigim gibi pzt idi ama sanirim erken oluyorum agrilar basladi aymi zamanlarda baslicaz
Hadi bakalım canım peş peşe başlayıp güzel haberler vermemiz de nasip olur inşaallah

Bende yeni basladim canim bugun 2.ignemi oldum yakin tarihlerimiz:KK66:)hayirlisi olsun guzel sonuclar aliriz ins.
bende yarın iğnelere başlarım galiba. Senin ilk tedavin mi canım inşaallah Rabbim güzel sonuçlar almamızi nasip eder canım

Amin amiiiinn hayirla saglikla haberler verelim insallah

bende yarın iğnelere başlarım galiba. Senin ilk tedavin mi canım inşaallah Rabbim güzel sonuçlar almamızi nasip eder canım

Evet canim ilk denemem heyecan ve umut var :KK66:)bakalim guzel haberler aliriz insallah

Merhaba kızlar ben 2 yada 3 güne başlıyorum Rabbim yardımcımız olsun.birbirimizi takip edelim

Hadi bakalım inşallah olur inşallah sağlık lı hayırlı olsun inşallah :,)

Benim yanımda kimsem yok refakatçi istiyorlar mı yanına bayılttıklarında bişe lazım oluyor mu
Yani hastaneye de bağlı bi ameliyathane ortamında soyunuyosun uyanıp bi odaya alınıyosun kıyafetleri biri taşıyo uyandığında bi süre yatıyosun birinin olması iyi oluyor tabi

Yani hastaneye de bağlı bi ameliyathane ortamında soyunuyosun uyanıp bi odaya alınıyosun kıyafetleri biri taşıyo uyandığında bi süre yatıyosun birinin olması iyi oluyor tabi
İnşallah merhametli insanlar a denk gelirim kimsem yok benim eşimin akrabaları var onlara da demek istemiyorum güvenmiyorum zorluk çekicem belli ama olsun

Merhaba kızlar ben 2 yada 3 güne başlıyorum Rabbim yardımcımız olsun.birbirimizi takip edelim
Merhaba canım inşaallah tedavilerimiz çok güzel ilerler. aslında liste olsa takip çok güzel oluyor bazı topiklerde yapıyorlar. Senin kaçıncı denemen canım sorun var mı sebepsiz infertilite mi

kızlar ben bu ay ovülasyon testi ile yumurtlamayı yakalamıştım
olması gerektiği şekilde de ilişki oldu , içimde bir umut vardı belki ilaçlara başlamadan önce tutar vs diye
kısmetse yarın rapor alınca ilaçları alıcam çünkü
neyse gittim beta hcg yaptırdım ama kocaman bir negatif çıktı

demekki dedik bizim kendi kendimize yapabileceğimiz birşey değil bu ..
allah hayırlısını versin

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

kızlar yarın kontrolüm var . 4 gündür iğneleri kullanıyorum . inşallah yumurta sayım fazlalaşmıştır. kalitelidir . bizi bu acabalar kahrediyor zaten .. acaba gününde adet olacak mıyım ? acaba kaç doz kaç gün iğne kullanılacak ? acaba yumurta sayım kaç olacak _ acaba hepsi güzel büyüyecek mi ? acaba kaç yumurta toplanacak ? acaba hepsi döllendi mi ? acaba ne zaman transfer olacak ? acaba tuttu mu ? acaba bu belirti mi ? vs vs vs .... Allah hepimize önce akıl sağlığı versin , katlanma gücü versin ...

Merhaba canım inşaallah tedavilerimiz çok güzel ilerler. aslında liste olsa takip çok güzel oluyor bazı topiklerde yapıyorlar. Senin kaçıncı denemen canım sorun var mı sebepsiz infertilite mi

Evet aslinda olsa super olurdu çoğumuz ayni vakitte basliyoruz.
Benim ilk cnm.eşimin sayı olarak çok düşük doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi.İnşallah hepimizin tutar bebklerimiz olur.

Back
X