2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Ben normalde univ hastanesine basvurdum tup bebek icin ama laparoskopi yapti anlatmistim tupum tikali diye ama acikmis sormadan etmeden kucucuk 1,3cm lik cikolata kistimi aldi o yuzden bu ay yapamadim tedavimi tabi oyle olunca da ankarada veya istanbulda özelde yaptrma karari aldim agustosta buraya güvenim sarsildi yani
Aa çok geçmiş olsun . 1.3 cm lik kist alınmaya değmez küçücük. .Hayırlısı olsun arkadaşım . Bence de güvenme artık oraya . Ben de laparaskopi oldum 6 cm çikolata kistim alındı bir de nodul varmış o alındı . Hatta laparoskopiden önce nodul yüzünden ben doğru düzgün ne muayane olabiliyordum ne de tam anlamıyla cinsel ilişki yasayabiliyordum :oops:

Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Güzel canım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşaallah. 2 gün tekrar baktır canım iki katı artması lazım

Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Canim hadi gozun aydin.10. Gun olmasina ragmen degerin gayet guzel cikmis.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.ne guzel ilk guzel haberi senden aliyoruz.

Aa çok geçmiş olsun . 1.3 cm lik kist alınmaya değmez küçücük. .Hayırlısı olsun arkadaşım . Bence de güvenme artık oraya . Ben de laparaskopi oldum 6 cm çikolata kistim alındı bir de nodul varmış o alındı . Hatta laparoskopiden önce nodul yüzünden ben doğru düzgün ne muayane olabiliyordum ne de tam anlamıyla cinsel ilişki yasayabiliyordum :oops:
Senin kasıntın o yüzdendir belkide agri oluyordum demek..Bence senin dogal yolla olur artik nezaman oldun ameliyatini

Kızlar tedaviye baslayan arkadaslarim tek tek yazamiyorum ama hepinizin tedavileri hayirli olsun..Hepinizi yakinen takip edecegim eminimki umut olacaksiniz biz agustos planlamasi yapanlara

Canim hamilesin iste super haber degerin 12 hatta 14 ten sonra iyice yukselecek merak etme Allahim hayirli haberlerini duymayı nasip etsin

Hayirli olsun canim bende tedavideyim yeni basladim takipte kalalim birbirimizi destek olalim guzel haberler almak umidiyle...
Yarın gidiyorum cumartesi günü olmuyor ultrason yarın gel dedi doktor um bakalım evet destek olalım çok ihdiyaç duyuyor insan inşallah canım umudum çok az çok karamsarım içime sinmeyen durumlar var Rabbim bizi beni iki cihanda mahçup etmesin :,(

Karamsar olma canim bu tedavide en buyuk destekcimiz umut ve hersey nasip.tutar tutmaz bilemeyiz tabi elimizden geleni biz yapalimda gerisi takdiri ilahi.Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin emeklerimiz bosa cikarmasin insallah..

kızlar herkese günaydın size bizde bu ay tüp bebek çalışmalarına dün itibari ile start verdik.. size kısaca hayat hikayemi anlatayım..

2010 yılında evlendim ben 6 yıllık evliyim..istanbul Silivrideyim.. 5 kez hamilelik geçti başımdan 3 kez kendim kaldım ve 2 kezde aşılama oldum.. ilk 3 hamilelyim 4-5 haftalıkken kanama yoluyla kaybettim.. 2 kez aşılama ile hamile kaldım ve kalp atışlarını duyduktan sonra ilk aşılamadaki bebeğim 11 haftalıktı kalp atışları durdu 2. aşılama ile olan bebeğimin ise 9 haftalıkken kalp atışları durdu.. Silivri deki doktorum ahmet bey tekrardan aşılama yapmak istemediğini çünkü en fazla %15 şansı olan aşılamanın tuttuğuna göre hamile kalmamda sıkıntı olmadığını tüp bebek yönteminde daha başarılı olabileceğimizi söyledi.. doktor araştırmalarına başladım ve Dr. Serkan Oral da karar kıldım.. İlk Görüşmeye Gittiğimde içimi rahatlatan bir konuşması oldu.. ve iyiki burdayım dedim.. hemen bizde orda kan aldılar ve genetik test dedikleri karyotip testini yaptılar eşime ve bana genetik olabilir diyerek ama şükür ki hiç bir şey çıkmadı.. Adetin 2. günü gel dedi ilaçlarını yazıcam dedi ve dün gittim ve ilaçlarımı aldım.. Artık startımızı verdik rabbim hepimize yardımcı olsun ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım temmuz ayı bize uğur getirsin :halay:

Günaydın kızlar
Bende 16 temmuzda ilk görüşmeye gidiyorum. 3.denemeye start verdik bizde. İnşallah bu sefer tutar.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Günaydın kızlar
Bende 16 temmuzda ilk görüşmeye gidiyorum. 3.denemeye start verdik bizde. İnşallah bu sefer tutar.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız.
hayırlısı olsun canım sen nerde yaptıracaksın..

Kızlar şimdi çıktım doktordan 4 yumurtam güzel ilerliyormuş . Bende hem rezerv azlığı hem çikolata kisti var . Bir yumurtalıkta kist 6.5 cm olduğu için orda hiç yumurta göremiyor doktor . Diğer yumurtalıkta da 2 küçük kist var . Bunlara rağmen bin şükür ki 4 yumurtam güzel ilerliyor . Bugün 5. Gün tedavide pazartesi tekrar kontrolüm var .

Kızlar şimdi çıktım doktordan 4 yumurtam güzel ilerliyormuş . Bende hem rezerv azlığı hem çikolata kisti var . Bir yumurtalıkta kist 6.5 cm olduğu için orda hiç yumurta göremiyor doktor . Diğer yumurtalıkta da 2 küçük kist var . Bunlara rağmen bin şükür ki 4 yumurtam güzel ilerliyor . Bugün 5. Gün tedavide pazartesi tekrar kontrolüm var .
Canim inşallah kaliteli olur yumurtaların artar. 6.5 cm çikolata kisti ağrı yapmıyor mu canım sen de

Back
X